ManCyprus87
Well-Known Member
Δυστυχώς ή ευτυχώς πατάτες παίζουν από ΟΛΟΥΣ, "τοπ" και "μη τοπ" γιατρούς.Επισης αν δεις τπτ 30αρια σελιδες συνηθως παιζει μανουρα απο πατατα
Δυστυχώς ή ευτυχώς πατάτες παίζουν από ΟΛΟΥΣ, "τοπ" και "μη τοπ" γιατρούς.Επισης αν δεις τπτ 30αρια σελιδες συνηθως παιζει μανουρα απο πατατα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δυστυχώςΔυστυχώς ή ευτυχώς πατάτες παίζουν από ΟΛΟΥΣ, "τοπ" και "μη τοπ" γιατρούς.
δυστυχώς
Το θεμα ειναι αν η πατατα γινεται επειδη εσπασε ο διαολος το ποδαρι του η επειδη βαριοταν ο γιατρος να ασχοληθει με το κεφαλι σου.Δυστυχώς ή ευτυχώς πατάτες παίζουν από ΟΛΟΥΣ, "τοπ" και "μη τοπ" γιατρούς.
Μεγάλο κεφάλαιο και αυτό, και πολλές φορές το ερώτημα μένει αναπάντητο..Το θεμα ειναι αν η πατατα γινεται επειδη εσπασε ο διαολος το ποδαρι του η επειδη βαριοταν ο γιατρος να ασχοληθει με το κεφαλι σου.
Νομιζω οταν υπαρχουν αρκετα ανεξαρτητα περιστατικα απο καποιον γιατρο φαινεται ποιος ασχολειται σοβαρα με τους ασθενεις του και ποιος απλα τσεπωνει τα λεφτα και κανει προχειροδουλειεςΜεγάλο κεφάλαιο και αυτό, και πολλές φορές το ερώτημα μένει αναπάντητο..
Ναι είναι αυτό που είπαμε πολλές φορές, οι ανεξάρτητες και αναλυτικές με στοιχεία παρουσιάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς εξελίσσεται το αποτέλεσμα είναι το παν.Νομιζω οταν υπαρχουν αρκετα ανεξαρτητα περιστατικα απο καποιον γιατρο φαινεται ποιος ασχολειται σοβαρα με τους ασθενεις του και ποιος απλα τσεπωνει τα λεφτα και κανει προχειροδουλειες
Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του θα είναι 1 στις 100 , σε "τοπ" επιπέδου γιατρό, τις άλλες 99 θα ευθύνεται ο γιατρός.Το θεμα ειναι αν η πατατα γινεται επειδη εσπασε ο διαολος το ποδαρι του η επειδη βαριοταν ο γιατρος να ασχοληθει με το κεφαλι σου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κ εγω αυτο ακριβως σκεφτηκα , αλλα τι να πω ? δν ειναι σοβαρος γιατρος ο freitas?Χωρις να εχω ψαξει περαιτερω το ζητημα του κατα ποσο η φινα επηρεαζει στη φυτρωση μετα τη μετ και γνωριζοντας οτι οταν τη σταματησεις χανεις οσα κερδισες, περισσοτερο η προτροπη της φιναστεριδης μου φαινεται οτι εχει ως σκοπο στο 12μηνο να εχεις τις καλυτερες δυνατες φωτογραφιες για την κλινικη και μετα το αποτελεσμα ας χαλασει.
Ειναι σιγουρα. Με αυτα ομως ξεκινας να απορεις κατα ποσο τον απασχολεις γενικοτερα μετα το 12μηνο...κ εγω αυτο ακριβως σκεφτηκα , αλλα τι να πω ? δν ειναι σοβαρος γιατρος ο freitas?
Και εκεί είναι που διαφέρει ο Λορεντζο. Δείχνει όλα τα αποτελέσματα όπως είναι. Ούτε κομμωτές ούτε «σκόνες» ούτε τίποτα.Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός στην Ισπανία, ειδικά στα φόρουμ. Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι ένα ποσταρισμένο "κακό" αποτέλεσμα (στο μάτι όχι στην ουσία). Μέσα από αυτό το πρίσμα πρέπει να το δεις. Για αυτό πολλές φορές ρίχνουν και πόρτα σε περιπτώσεις που ξέρουν ότι το αποτέλεσμα δεν θα έχει το "wow" effect.
Τα βιντεο του εχουν μια ταση πανοραμικης ληψης που θα προτιμουσα να επικεντρωνονται σε απολυτη ευθεια, αλλα σε γενικες γραμμες απο τα πιο ειλικρινη βιντεο.Και εκεί είναι που διαφέρει ο Λορεντζο. Δείχνει όλα τα αποτελέσματα όπως είναι. Ούτε κομμωτές ούτε «σκόνες» ούτε τίποτα.