naruto
Well-Known Member
Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η μια υγιης hairline στο πρωτο εκατοστο εχει μαξιμουμ μεχρι 80 τριχες κ πιο πισω λογο του μεγαλυτερου λογου μπορει να υπαρχουν μεχρι κ 200 τριχες.Όλες καλές ερωτήσεις. Ακόμα και στους Καυκάσιους υπάρχουν διαφοροποίησεις. Οι νότιοι έχουν ελαφρώς μικρότερη πυκνότητα από τους βόρειους που έχουν λεπτότερη τρίχα. Αν τσεκάρεις τον πίνακα πιο πάνω naruto δείχνει τους μ.ο σε 3 περιοχές. Η δότρια (occipital) έχει την μεγαλύτερη πυκνότητα. Όταν λες hairline αναφέρεσαι στο αρχικό της κομμάτι (πρώτο 1cm) που ναι είναι μονοτριχα, αλλά το πιο μέσα της κομμάτι (defined zone και core) είναι δίτριχα και πολυτριχα. Δεν είναι το πυκνότερο αλλά φαίνεται πυκνότερο λόγω του φαινομένου layering επειδή έχει βάθος και οι πυκνότητες αθροίζονται σε μεγάλο μήκος. Αν τα σηκώσεις καρφάκια και πας από πάνω κάθετα με φως θα δεις κρανίο γιατί δεν υπάρχει layering.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τωρα κοιταω τα μαλλια μου στο καθρεπτη κ οπως κ τα να τα χτενισω,ολα πισω,ολα μπροστα,στο πλαι,καρφακια παντα η hairline στα πρωτα 1-2 εκατ μου φαινετε το πιο πυκνο σημειο,κανει αυτο που λεμε ''βοιδογλειψια''.Δηλαδη ενω η φορα των μαλλιων εχει μια φυσιολογικη κλιση προς τα εμπρος,οι τριχες στην hairline εχουν επιθετικη κλιση προς τα δεξια κ φαινομενικα τουλαχιστον μεγαλυτερη πυκνοτητα.Ακριβως το ιδιο βλεπω κ στον πιτσιρικα τον αδερφο μου κ σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο.
Τι να πω μπορει να με εξαπαταει το layering.Εχω δει παντως κ εμπειρα μελη στο forum οπως ο kappa κ ο Τροφεας να λενε οτι μια μεταμοσχευση των 70-75 grafts/cm2 στην hairline δεν μπορει να πλησιασει την original πυκνοτητα 120-130 τριχων