Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην σε ξεγελάει η φωτό ... Εκτός ότι έχει καλό χρώμα δέρματος από κοντά είναι αλλιώς ....φιλε δες αυτό το βίντεο. Αυτός έχει βγάλει πάρα πολλά γένια, όχι μόνο από πιγούνι αλλά από παντού. Έχει σκουρόχρωμα δέρμα επίσης και δεν φαίνονται white dots πάνω του σε κόντρα ξύρισμα, παρότι έβγαλε πολύ μεγάλο αριθμό γενιών. Δες και τις φωτογραφίες.
Τις μεταμοσχεύσεις του τις έκανε στην κλινική Eugenix Hair Sciences. Έχει και πολλά περιστατικά της στο forum hairrestorationnetwork
Προβολή συνημμένου 48635
Προβολή συνημμένου 48633
Προβολή συνημμένου 48634
Έχω νομίζω 2-3 στα νήματα μου ... Αν πας στην πέρυσινη μου μμ θα δεις φωτός και αμέσως μετά και με γένια και ξυρισμένος... Τώρα τώρα έχω γενακι 4 ημερών και θα δεις τίποτα ... Αύριο μεθαύριο που θα ξυριστω θα σου βγάλω μια καλή κοντινή φωτινξ να δεις το χειρότερο που μπορείς να πάθεις ... Αλλά εγώ έκανα συγκεκριμένα από κει εξαγωγή... Βασικά παρακαλούσα τον τιρκαλα τώρα να μου βγάλει αλλά 500 και δεν ήθελε... Ε για να μην θέλει κάτι ξέρει παραπάνω....Γιωργο οταν μπορεις βαλε μια φωτο κοντρα ξυρισμένος να δω πως φαινεται
Το χειροτερο θελω να δω οπως λες που μπορω να παθω.Έχω νομίζω 2-3 στα νήματα μου ... Αν πας στην πέρυσινη μου μμ θα δεις φωτός και αμέσως μετά και με γένια και ξυρισμένος... Τώρα τώρα έχω γενακι 4 ημερών και θα δεις τίποτα ... Αύριο μεθαύριο που θα ξυριστω θα σου βγάλω μια καλή κοντινή φωτινξ να δεις το χειρότερο που μπορείς να πάθεις ... Αλλά εγώ έκανα συγκεκριμένα από κει εξαγωγή... Βασικά παρακαλούσα τον τιρκαλα τώρα να μου βγάλει αλλά 500 και δεν ήθελε... Ε για να μην θέλει κάτι ξέρει παραπάνω....
Ισχύει!Μην σε ξεγελάει η φωτό ... Εκτός ότι έχει καλό χρώμα δέρματος από κοντά είναι αλλιώς ....
Σκουρόχρωμος είναι. Δεν φαίνεται κάτι άσχημο ούτε στις φωτογραφίες, ούτε και στο βίντεο που έχει. Δεν φαίνονται καν white dots. Απλά φαίνεται σαν να είναι κόντρα ξυρισμένος χωρίς κάτι αφύσικο πάνω του. Και ο συγκεκριμένος γέμισε μαλλιά στο κεφάλι με τα γένια, αφού δεν είχε δότρια στο κεφάλι να αξιοποιήσει. Γενικά η συγκεκριμένη κλινική έχει μεγάλη εμπειρία, και έχει πολλά τέτοια αποτελέσματα σε τέτοιου είδους επεμβάσεις με γένια, οπότε σίγουρα παίζει και αυτό τον ρόλο του. Μπορείς να δεις στο ξένο φόρουμ ή στη σελίδα τους στο youtube. Και θεωρείται τοπ σε αυτόν τον τομέα.Μην σε ξεγελάει η φωτό ... Εκτός ότι έχει καλό χρώμα δέρματος από κοντά είναι αλλιώς ....
Γιατρέ αναφέρομαι για το βίντεο που έβαλε το μέλος του φόρουμ και σχολίασα όχι την δική σου δουλειά ... Απευθείας έτοιμος είσαι μην σε θίξουμε....Ισχύει!
Ειναι όλο μια τεραστια ουλη στην πραγματικότητα
ΠΟΛΥ λάθος τακτική, αν τον δεις απόκοντα ειναι σαν να ειναι "σπανός", δλδ να εχει γυροειδη αλωπεκία!
Στα ματια μου ειναι ΣΦΑΓΗ, 3500 μοσχευματα πο γενια σε ενα session???
Αν αυτο παρουσιαζοταν σε συνεδριο θα εφευγε κλαιγοντας από το αμφιθεατρο.
καποιους του εναδαφερουν τα ...ρεκορ.
Αν κατσει, το παιζουν ...ΗΓΕΤΕΣ.Αν δεν κατσει (98 στις 100) του δινουν τα λεφτα πισω ή κατι παρομοιο.
Άκου... Επειδή υπάρχει μια μικρή γυαλαδα στις φωτός λόγω του ότι φωτός που σκάει στο δέρμα του τον κολακεύει.... Θα σας βάλω αύριο φωτός που δεν πρόκειται να δείτε από κλινικές που είναι έξω και θα έχετε εικόνα ....είναι μια χαρά γενικά δεν κτλ κανεις τίποτα αλλά δεν είναι για να το παρακάνεις...Σκουρόχρωμος είναι. Δεν φαίνεται κάτι άσχημο ούτε στις φωτογραφίες, ούτε και στο βίντεο που έχει. Δεν φαίνονται καν white dots. Απλά φαίνεται σαν να είναι κόντρα ξυρισμένος χωρίς κάτι αφύσικο πάνω του. Και ο συγκεκριμένος γέμισε μαλλιά στο κεφάλι με τα γένια, αφού δεν είχε δότρια στο κεφάλι να αξιοποιήσει. Γενικά η συγκεκριμένη κλινική έχει μεγάλη εμπειρία, και έχει πολλά τέτοια αποτελέσματα σε τέτοιου είδους επεμβάσεις με γένια, οπότε σίγουρα παίζει και αυτό τον ρόλο του. Μπορείς να δεις στο ξένο φόρουμ ή στη σελίδα τους στο youtube. Και θεωρείται τοπ σε αυτόν τον τομέα.
Και αυτός για το video τα λέει αυτά...Γιατρέ αναφέρομαι για το βίντεο που έβαλε το μέλος του φόρουμ και σχολίασα όχι την δική σου δουλειά ... Απευθείας έτοιμος είσαι μην σε θίξουμε....
Δεν ξέρω αν τον κολακεύει ή όχι καθώς δεν τον έχει δει από κοντά για να το πω. Επίσης οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που λες δεν αντικατοπτρίζουν κάθε περίπτωση, ότι δηλαδή θα φαίνεται και στους άλλους έτσι που λες. Η συγκεκριμένη κλινική πάντως που σου ανέφερα έχει πολύ καλή φήμη σε αυτό τον τομέα, και πάνε από όλο τον κόσμο εκεί με πολλές ανεξάρτητες παρουσιάσεις μελών. Μέχρι και ο Moderator του ξένου φόρουμ εκεί έκανε την τελευταία του επέμβαση. Οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι τυχαία κλινική να κάνει ότι να ναι.Άκου... Επειδή υπάρχει μια μικρή γυαλαδα στις φωτός λόγω του ότι φωτός που σκάει στο δέρμα του τον κολακεύει.... Θα σας βάλω αύριο φωτός που δεν πρόκειται να δείτε από κλινικές που είναι έξω και θα έχετε εικόνα ....είναι μια χαρά γενικά δεν κτλ κανεις τίποτα αλλά δεν είναι για να το παρακάνεις...
Γιατρέ και εσείς τα χρησιμοποιείτε σε αναλογία 3:1 scalp beard και κυρίως για crown;1. Ο ασθενής έχει σκούρο δερμα. Σε σκούρο δερμα τα υποχρεωτικα white dots μπορει να φαινονται. Αν δεν έχεις τετοια απόχρωση δερματος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
2. ΕΙΔΙΚΑ σε κοντρα ξυρισμα, ακόμακα σε σκούρο δερμα, δεν φαινεται τιποτα διότι δεν υπάρχει η τριχα να κανει contrast το white dot
3. η μεγεθυνση της φωτογραφιας αντιστοιχει σε κεφαλι περίπου ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ οπότε βγαλτε συμπερασματα αναλογα.
Η μεταμόσχευση γενιών ειναι λύση απόγνωσης.
Σε ολα στη ζωη υπάρχει κοστος/όφελος/
Αν το προσδοκόμενο όφελος των τριχων-γενιών στο κεφάλι δεν σε ικανοποιέι αρκετα ώστε να μην σε ενοχλούν αυτα τα πιθανα ('οπως ειπα, σε λευκο δερμα δεν φαινεται απολύτως τιποτα, ουτε στο δεινόσαυρο!) η τεχνική αυτη δεν ειναι για σενα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μα κα ει εγω στο βιντεο σου αναφερομαι και στην εκτιμηση σου που ειναι σωστη, οτι στο βιντεο δεν φαινεται η πραγματικότητα!Γιατρέ αναφέρομαι για το βίντεο που έβαλε το μέλος του φόρουμ και σχολίασα όχι την δική σου δουλειά ... Απευθείας έτοιμος είσαι μην σε θίξουμε....
3:1 έως και 5-6:1 και διάσπαρτα παντού εκτός από transition zone.Γιατρέ και εσείς τα χρησιμοποιείτε σε αναλογία 3:1 scalp beard και κυρίως για crown;
Μια χαρα εισαι, εχει γινει σωστη δουλεια! Και εχεις να δωσεις πολλα ακόμα χωρις πρόβλημα!Παιδιά οι φωτό που ζητήσατε ... Σήμερα ξυρίστηκα... Οκ ξανά λέω είναι μια χαρά αλλά είναι μια χαρά γιατί πήρα τόσο όσο .... Οι φωτό είναι από μέσα σε ανοικτό φωτεινό χώρο και εξωτερικό χώρο με ηλιο και σκιά για να μεταφέρω όσο γίνεται το καλύτερο δυνατόν καλύτερα την εικόνα
Όπως είπα και παραπάνω ο συνάδελφος σας έχει άλλη άποψη ...τώρα πια είναι αργά όπως και να χει .... Να ξανά μπω μόνο για γενιά δεν το κάνω ....Μια χαρα εισαι, εχει γινει σωστη δουλεια! Και εχεις να δωσεις πολλα ακόμα χωρις πρόβλημα!
Ευχαριστώ3:1 έως και 5-6:1 και διάσπαρτα παντού εκτός από transition zone.
Midscalp ειναι γενικα η κύρια μάζα
Νομιζω πωσ δεν φαινεται τιποτα..ισως αν το ξερεις και πεις να βρεις κατι.. πολυ καλο..Παιδιά οι φωτό που ζητήσατε ... Σήμερα ξυρίστηκα... Οκ ξανά λέω είναι μια χαρά αλλά είναι μια χαρά γιατί πήρα τόσο όσο .... Οι φωτό είναι από μέσα σε ανοικτό φωτεινό χώρο και εξωτερικό χώρο με ηλιο και σκιά για να μεταφέρω όσο γίνεται το καλύτερο δυνατόν καλύτερα την εικόνα