Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
JSS καλημέραJSS είπε:Γεια σας παιδια, γραφτηκα στο φορουμ γιατι θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Μενω Αθηνα και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια καλη κλινικη για μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα, που να ειναι καλη, φυσικα. Ευχαριστω.
Πίστεψε με ότι δεν ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σουHairlosscursed είπε:Αν ειχες φαει τις φρικες που εχω φαει εγω 12 χρονια τωρα με τους κυριους Ελληνες γιατρους και τις ψυχοφθορες ταλαιπωριες που εχω υποστει εγω και πολλα αλλα μελη του φορουμ,αν ακουγες κατι τετοιο πιστεψε με το ιδιο θα ελεγες.....Εχασα τα καλυτερα μου χρονια για μερικους αχρηστους.. Σου απαντησα σε αυτο που ανεφερες περι αδικιας...και υπερβολης...
Υπερβολικοι ειναι αυτοι...και μαλιστα υπερβολικα ασχετοι.....και επικινδυνοι
Και με τα sites του εξωτερικού μη νομίζεις ότι είναι καλίτερη η κατάσταση. Άλλωστε αντιγράφουν το ένα το άλλο.aleksandros είπε:..Στην Ελλαδα υπαρχει μεγαλη παραπληροφορηση, για την μεταμοσχευση μαλλιων! Υπαρχουν πολλα sites που υποσχονται λαγους με πετραχιλια.
Σε τελευταία ανάλυση συμφωνώ μαζί σου aleksandre..aleksandros είπε:...'Αν θελετε να κανετε μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ζητηστε απο το γιατρο που επισκεφθηκατε να σας δειξει περιστατικα απο κοντα, οχι ενα ενα αλλα απο 2 και πανω και οχι απο φωτο. Πολλες φωτο ειναι παραπλανητικες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
jim17 είπε:Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος σ'αυτό το forum που να έκανε μεταμόσχευση στην Ελλάδα και να έμεινε ευχαριστημένος; Δεν γνωρίζουμε κανέναν Έλληνα γιατρό ή δεν υπάρχει και πρέπει να πάμε στον Καναδά για μεταμόσχευση. Ένα ολόκληρο forum με εκατοντάδες μέλη και δεν έχει να πει μια καλή λέξη για ΕΝΑΝ γιατρό. Τόσοι γιατροί σπούδασαν στο εξωτερικό, εργάστηκαν για χρόνια, έκαναν διδακτορικό, επέστρεψαν και εργάζονται τώρα εδώ, γίνονται τόσες πρωτοποριακές εγχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο(όπως μέσα στον Ιανουάριο στο Ιπποκράτειο, μια εγχείρηση καρδιάς) και δεν μπορεί να κάνει κανένας επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Έλεος!
Έμενα αυτό μου φαίνεται ύποπτο πλέον και όχι δικαιολογημένο λόγω απογοήτευσης.
panos1982 είπε:καλα εγω θα συνεχισω αλλη φορα την κουβεντα γιατι παω εξω......
γιαννη σου εχω εμπιστοσυνη.....συνεχισε εσυ...χαχαχχα