Μεταμοσχευση στην Ελλαδα?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

JSS

New Member
Γεια σας παιδια, γραφτηκα στο φορουμ γιατι θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Μενω Αθηνα και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια καλη κλινικη για μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα, που να ειναι καλη, φυσικα. Ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: Μεταμοσχευση στην Ελλαδα?

μην κάνεις τίποτα εδώ στην χώρα μας, αστεράτους γιατρους για αυτό το θέμα έχει μόνο το εξωτερικό δες και τα άλλα θέματα που σε αφορούν να δεις γιατί πράμα μιλάνε τα παιδιά που πήγαν στην άλλη ακρη του πλανήτη για μεταμόσχευση και θα βγάλεις μονος συμπεράσματα

panmar

New Member

JSS είπε:
Γεια σας παιδια, γραφτηκα στο φορουμ γιατι θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Μενω Αθηνα και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια καλη κλινικη για μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα, που να ειναι καλη, φυσικα. Ευχαριστω.
JSS καλημέρα :)
Φίλε αν είχες αφιερώσει 5 λεπτά από το χρόνο σου να διαβάσεις το forum, πριν κάνεις αυτό το post, θα είχες καταλάβει οτι υπάρχει μια αρνητική προδιάθεση για όλους τους Έλληνες γιατρούς.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό και δίκαιο αυτό ή αν είναι υπερβολή. Δε μπορώ να σου απαντήσω.
Και εγώ ψάχνομαι πάνω στο θέμα :)

hairlosscursed

Well-Known Member

Φιλε panmar:
Αν νομιζεις πως δεν ειναι σωστο και δικαιο ελα να δωσουμε ραντεβου να δεις μια ουλη που εχω πισω σαν μπριζολα με αποτελεσμα μηδεν.....και υποτιθεται πως πηγα στις τοπ Ελληνικες κλινικες... εγω και παρα μα παρα πολλοι αλλοι...τι εγινε ????ολοι τα ιδια ?σε ολους αποτυχανε?????συμπτωση ολες οι τραγικες περιπτωσεις?????μπορω να σου φερω πολλα ατομα με καταστροφικα αποτελεσματα.....ΑΥΤΟΙ μπορουν να σου δειξουν εστω και ΜΙΑ περιπτωση επιτυχιας????ΟΧΙ... ψαξτο....εγω ΠΡΟΚΑΛΩ και ΠΡΟΣΚΑΛΩ οποιον Ελληνα γιατρο η εκπροσωπο Ελληνων γιατρων νομιζει πως εχει καλα αποτελεσματα να βγει εδω με φωτοφραφιες η να βγουμε εξω αν θελει να τα πουμε κατ ιδιαν η ας κουβεντιασουμε στο φορουμ...οπως γινεται σε με μεγαλα διεθνη φορουμ για τετοια θεματα και βγαινουν γιατροι στη φορα και κουβεντιαζουν η αυτοι η οι εκπροσωποι τους....
Εδω που ειναι ????????ΕΝΑΣ ας βγει να μιλησει....Η μηπως δεν γνωριζουν για το Hairlossgr.com????????αν νομιζεις κατι τετοιο εισαι γελασμενος.....απλα καταλαβανε οτι τους ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ....οχι τωρα....εδω και πολυ καιρο.......αυτοι επιβιωνουν καθαρα λογο αγνοιας του κοσμου....τιποτε αλλο....ιστοριες τρομου...εγω προσωπικα πηγα σε μεγαλη Ελληνικη κλινικη και μου εδειξαν φωτογραφια του τσακαλου και με τον παρουσιασαν ως πελατη τους και επιτυχημενο τους αποτελεσμα χωρις να γνωριζουν φυσικα πως ειμαστε φιλοι...οτι καταλαβες καταλαβες φιλαρακι

panmar

New Member

Ρε συ φίλε μην αρπάζεσαι,
δε μίλησα για κλινική πουθενά στη τοποθέτηση μου

hairlosscursed

Well-Known Member

Αν ειχες φαει τις φρικες που εχω φαει εγω 12 χρονια τωρα με τους κυριους Ελληνες γιατρους και τις ψυχοφθορες ταλαιπωριες που εχω υποστει εγω και πολλα αλλα μελη του φορουμ,αν ακουγες κατι τετοιο πιστεψε με το ιδιο θα ελεγες.....Εχασα τα καλυτερα μου χρονια για μερικους αχρηστους.. Σου απαντησα σε αυτο που ανεφερες περι αδικιας...και υπερβολης...
Υπερβολικοι ειναι αυτοι...και μαλιστα υπερβολικα ασχετοι.....και επικινδυνοι

aleksandros

New Member

Στην Ελλαδα υπαρχει μεγαλη παραπληροφορηση, για την μεταμοσχευση μαλλιων!
Υπαρχουν πολλα sites που υποσχονται λαγους με πετραχιλια.

Για να προχωρηση καποιος σε μεταμοσχευση μαλλιων σημενει οτι δεν μπορει να βλεπει το κεφαλι του να αραιωνει και η ψυχολογια του και η αυτοεκτιμηση του ειναι χαμηλη, επειδη ειναι επεμβαση που γινεται στο κεφαλι θελει μεγαλη προσοχη καταρτισμενους και εμπειρους γιατρους με νοσηλευτικο προσωπικο.

Καλο ψαξιμο απο τον ενδιαφερομενο για τον ποιον γιατρο θα επιλεξει θα εμπιστευθει.

Πριν προχωρηση σε οτιδηποτε να δει απο κοντα περιστατικα ( ευτυχως υπαρχουν πολλα παιδια εδω που εχουν κανει και μπορει καποιος να τους συναντηση ).

Μετα κατα την κριση του να παει εκει που νομιζει οτι θα δει αποτελεσμα.

Αν θελετε να κανετε μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ζητηστε απο το γιατρο που επισκεφθηκατε να σας δειξει περιστατικα απο κοντα, οχι ενα ενα αλλα απο 2 και πανω και οχι απο φωτο. Πολλες φωτο ειναι παραπλανητικες.

panmar

New Member

Hairlosscursed είπε:
Αν ειχες φαει τις φρικες που εχω φαει εγω 12 χρονια τωρα με τους κυριους Ελληνες γιατρους και τις ψυχοφθορες ταλαιπωριες που εχω υποστει εγω και πολλα αλλα μελη του φορουμ,αν ακουγες κατι τετοιο πιστεψε με το ιδιο θα ελεγες.....Εχασα τα καλυτερα μου χρονια για μερικους αχρηστους.. Σου απαντησα σε αυτο που ανεφερες περι αδικιας...και υπερβολης...
Υπερβολικοι ειναι αυτοι...και μαλιστα υπερβολικα ασχετοι.....και επικινδυνοι
Πίστεψε με ότι δεν ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου
και σέβομαι τη ταλαιπωρία σου και τη γνώμη σου.

Απλά με ενοχλούν οι γενικεύσεις και η απαξίωση. Και εγώ όταν αγωνίζομαι μέσα σε μία τάξη για να δώσω το καλίτερο που μπορώ στα παιδιά, που τα στέλνουν οι γονείς τους να μάθουν πέντε γράμματα, αγανακτώ όταν ακούω ότι οι Ελληνες καθηγητές είναι αγράμματοι, είναι τεμπέληδες και ακαμάτηδες.

aleksandros είπε:
..Στην Ελλαδα υπαρχει μεγαλη παραπληροφορηση, για την μεταμοσχευση μαλλιων! Υπαρχουν πολλα sites που υποσχονται λαγους με πετραχιλια.
Και με τα sites του εξωτερικού μη νομίζεις ότι είναι καλίτερη η κατάσταση. Άλλωστε αντιγράφουν το ένα το άλλο.

aleksandros είπε:
...'Αν θελετε να κανετε μεταμοσχευση μαλλιων στην Ελλαδα ζητηστε απο το γιατρο που επισκεφθηκατε να σας δειξει περιστατικα απο κοντα, οχι ενα ενα αλλα απο 2 και πανω και οχι απο φωτο. Πολλες φωτο ειναι παραπλανητικες.
Σε τελευταία ανάλυση συμφωνώ μαζί σου aleksandre..
Όταν κάποια στιγμή χρειαστώ, αυτό θα κάνω
θα ζητήσω να δω με τα μάτια μου

jim250781

Member

Όσοι ψάχνεστε για μεταμόσχευση είστε πολύ τυχεροί που ανακαλύψατε αυτό το φόρουμ πριν κάνετε οτιδήποτε....

Θα δείτε πολλούς να μιλάνε για τις εμπειρίες τους...

Εν προκειμένω...

Απλά μαθηματικά είναι παιδιά...Εδώ πέρα δεν μιλάνε μόνο όσοι είναι πικραμένοι...μιλάνε και όσοι είναι ευχαριστημένοι...

Το ποσοστό ευχαριστημένων από μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα και το αντίστοιχο των "δυστυχισμένων" δεν τίθεται προς σύγκριση καν...

Το περιστατικά που αφορούν μεταμοσχεύσεις στο εξωτερικό ακόμα είναι νωπά και δεν μπορούν να κριθούν...

Το μοναδικό ολοκληρωμένο όμως (βλέπε comb) δεν συναγωνίζεται τα 10 καλύτερα ελληνικά μαζί...

Επομένως ούτε υπερβολές, ούτε δραματοποίηση της κατάστασης...Απλή (πικρή δυστυχώς) αλήθεια...

comb

Member

panmar, εγώ δε θα σου πω οτι δεν υπάρχουν καλοί γιατροί στην Ελλάδα ή οτι δεν μπορείς να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος οτι υπάρχουν καλά αποτελέσματα και ευχαριστημένοι πελάτες.

Ωστόσο η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια επέμβαση που θα κουβαλάς στο κεφάλι σου την υπόλοιπη ζωή σου και αντίθετα με ό,τι διαφημίζεται δεν είναι καθόλου εύκολη. Εχει πολλές παραμέτρους και μπορεί κάτι να πάει στραβά πολύ εύκολα.

Με αυτή τη λογική η προσωπική μου άποψη είναι οτι αν κάποιος αποφασίσει τη μεταμόσχευση, θα πρέπει να πάει σε όποιον γιατρό θεωρεί οτι είναι ο καλύτερος του κόσμου και σίγουρα δεν πρέπει να συμβιβαστεί για λόγους ευκολίας, κοστους, κτλ.

Πηγαίνοντας σε έναν κορυφαίο γιατρό αυτό που πετυχαίνεις είναι να μειώσεις το όποιο ρίσκο στο ελάχιστο δυνατό και να αυξήσεις στο μέγιστο τις πιθανότητες σου για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

hairlosscursed

Well-Known Member

Απλά με ενοχλούν οι γενικεύσεις και η απαξίωση. Και εγώ όταν αγωνίζομαι μέσα σε μία τάξη για να δώσω το καλίτερο που μπορώ στα παιδιά, που τα στέλνουν οι γονείς τους να μάθουν πέντε γράμματα, αγανακτώ όταν ακούω ότι οι Ελληνες καθηγητές είναι αγράμματοι, είναι τεμπέληδες και ακαμάτηδες.

θα σου πω το εξης¨...εσυ φιλε μου μπορει να προσπαθεις και να εισαι οντως επαγγελματιας και φιλοτιμος,ωστοσο το αν θα μαθουν τα παιδια γραμματα μαθε πως δεν εξαρταται μονο απο εσενα...φυσικα και παιζεις μεγαλο ρολο μιας εσυ θα τους δωσεις το πρωτο βημα αλλα δεν φτανει μονον αυτο και το ξερεις καλα. ....γονεις,προσωπικη ενασχοληση του καθε παιδιου,αντιληψη κλπ...στην συγκεκριμενη περιπτωση η μεταμοσχευση ειναι κατι εντελως ατοπο για συγκριση με το εκπαιδευτικο συστημα γιατι σε μια τελικη στο μαθημα συμμετεχουν δασκαλοι και μαθητες????στην μεταμοσχευση συμμετεχει ΜΟΝΟΝ ο γιατρος και το προσωπικο ΕΣΥ μονο περιμενεις και δεν εχεισ αποψη ουτε και αποριες...η τυχη σου βρισκεται σε αλλα χερια...τωρα τι χερια ειναι αυτα????δεν ξερω...ενω ενας μαθητης μπορει να σε ρωτησει 500 φορες κατι μεχρι να το μαθει...στο χειρουργειο δεν ειναι ετσι...δεν υπαρχει η πολυτελεια του χρονου....και σε μια τελικη υπαρχουν και καλοι και κακοι γιατροι και εδω και εξω....αυτο που κανει ΚΑΛΟ εναν γιατρο, δικηγορο, δασκαλο κλπ ειναι μονο ενα...ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

συμφωνω απολυτα με τα οσα ειπε o hairlosscursed...................................................................
KAI KATI AKOMA. ''ΕΞΩ ΑΠ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ,ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΣ''.

δειτε 2 στιγμιοτυπα απο ενα μικρο αρχειο μου λοιπον.....εχω κι αλλα αλλα δεν χρειαζεται να μπουμε σε διαδικασια στην παρουσα φαση..

το πρωτο ειναι η προγνωση που εκανε ενας consultant σε ελληνικη κλινικη για μενα που βρισκομουν τοτε σε nw2- nw3....ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣ....
ENΑΣ ΜΑΡΚΕΤΙΣΤΑΣ εκανε προγνωση και ο γιατρος εκανε οτι ελεγε το χαρτι....αδιανοητο?
ειναι σαν να κανει εκτιμηση ο COMB και ο HASSON να μην εχει λογο ,να μην επεμβει πουθενα....

το δευτερο ειναι ο προσυλιτισμος πελατων οχι ΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ,αλλα ΒΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ και ΜΑΡΚΕΤΙNG.....
Ο γιατρος που αναφερεται, ετυχε να κανει σε μενα επεμβαση με πολυ ΜΕΤΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και με μια αθλια ουλη....

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:πρωτα απ ολα οτι εγω ειμαι πολυ μεγαλος βλακας που πηγα για μαλλι σε επικινδυνους.
δευτερον οτι πανω στην απελπισια σου και στην αγνοια σου μπορει να παρασυρθεις...
τριτον πρεπει να ζητησεις πολλα περισσοτερα απο δυο καλα αποτελεσματα εδω στην ελλαδα...
γιατι ποτε δεν ξερεις αν εσυ θα εισαι το κακο..............................................

Συνημμένα

• IMG_0266.JPG
    IMG_0266.JPG
    997.6 KB · Προβολές: 44

comb

Member

Η χρήση consultants όπως είμαι πχ εγώ έχει το σκοπό της αφού ο γιατρός δεν έχει τη χρονική δυνατότητα να εξηγήσει την κάθε απορία σε έναν πιθανό πελάτη. Με αυτή τη λογική και με δεδομένη την εμπειρία των consultants, μπορεί να γίνει μια γενική εκτίμηση σε πρώτη φάση.

Και εγώ όταν μου στείλει κάποιος φώτος η τον δω προσωπικά θα του πω τη γνώμη μου για το το μπορεί να πετύχει, αλλά την τελική διάγνωση θα την κάνει ο γιατρός.

Αυτό που λες για τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό. Αν μια κλινική δεν δείχνει αποτελέσματα, σημαίνει οτι δεν έχει αποτελέσματα.

jim17

New Member

Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος σ'αυτό το forum που να έκανε μεταμόσχευση στην Ελλάδα και να έμεινε ευχαριστημένος; Δεν γνωρίζουμε κανέναν Έλληνα γιατρό ή δεν υπάρχει και πρέπει να πάμε στον Καναδά για μεταμόσχευση. Ένα ολόκληρο forum με εκατοντάδες μέλη και δεν έχει να πει μια καλή λέξη για ΕΝΑΝ γιατρό. Τόσοι γιατροί σπούδασαν στο εξωτερικό, εργάστηκαν για χρόνια, έκαναν διδακτορικό, επέστρεψαν και εργάζονται τώρα εδώ, γίνονται τόσες πρωτοποριακές εγχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο(όπως μέσα στον Ιανουάριο στο Ιπποκράτειο, μια εγχείρηση καρδιάς) και δεν μπορεί να κάνει κανένας επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Έλεος!
Έμενα αυτό μου φαίνεται ύποπτο πλέον και όχι δικαιολογημένο λόγω απογοήτευσης.

Panos1982

Well-Known Member

jim17 είπε:
Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος σ'αυτό το forum που να έκανε μεταμόσχευση στην Ελλάδα και να έμεινε ευχαριστημένος; Δεν γνωρίζουμε κανέναν Έλληνα γιατρό ή δεν υπάρχει και πρέπει να πάμε στον Καναδά για μεταμόσχευση. Ένα ολόκληρο forum με εκατοντάδες μέλη και δεν έχει να πει μια καλή λέξη για ΕΝΑΝ γιατρό. Τόσοι γιατροί σπούδασαν στο εξωτερικό, εργάστηκαν για χρόνια, έκαναν διδακτορικό, επέστρεψαν και εργάζονται τώρα εδώ, γίνονται τόσες πρωτοποριακές εγχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο(όπως μέσα στον Ιανουάριο στο Ιπποκράτειο, μια εγχείρηση καρδιάς) και δεν μπορεί να κάνει κανένας επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Έλεος!
Έμενα αυτό μου φαίνεται ύποπτο πλέον και όχι δικαιολογημένο λόγω απογοήτευσης.

κατσε λιγο φιλε γιατι μπερδευτηκα........τι ακριβως σου φαινεται υποπτο???? τα παιδια στο φορουμ που λενε μακρυα απ τους γιατρους κ τις κλινικες εδω στην ελλαδα η το οτι οι γιατροι δεν μπορουν να κανουμ μια εμφυτευση της προκοπης???

giannis1991

Well-Known Member

σωπα ρε φιλε που σου φαινεται....για μενα καλα κανουμε και τους κραζουμε....γτ δεν ειναι μονο αμπαλοι αλλα ειναι και αληταραδες πολλοι....ή εστω αυτοι που εχουν τις εταιρειες.....

1)δεν ειπαμε οτι ειναι ΟΛΟΙ ετσι,εγω προσωπικα εχω αναφερει 3 ονοματα που καποια ατομα εχουν κανει μεταμοσχευση και εχουν μεινει αρκετα ικανοποιημενοι.....βεβαια και οι 3 δεν εργαζονται πλεον στις γνωστες κλινικες αλλα ως ιδιωτες.....

2)ακομα και αυτοι οι καλοι δεν εχουν τα full αποτελεσματα.....αλλωστε αναφερουν και οι ιδιοι οτι μπορουν να εξαγουν το πολυ 3500 μοσχευματα(και αν)ενω γιατροι τυπου χασον εχουν κανει συνεδριες με σχεδον 8000 μοσχευματα.........

υπαρχει διαφορα φιλε....και ειδικα σε τετοια θεματα δεν θες να ρισκαρεις και θες να εχεις τα μεγιστα δυνατα αποτελεσματα....

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:πας εξωτερικο...

Panos1982

Well-Known Member

καλα εγω θα συνεχισω αλλη φορα την κουβεντα γιατι παω εξω......
γιαννη σου εχω εμπιστοσυνη.....συνεχισε εσυ...χαχαχχα

giannis1991

Well-Known Member

panos1982 είπε:
καλα εγω θα συνεχισω αλλη φορα την κουβεντα γιατι παω εξω......
γιαννη σου εχω εμπιστοσυνη.....συνεχισε εσυ...χαχαχχα

ευχαριστω αρχηγε....θα προσπαθησω να σε κανω περηφανο και να φανω ανταξιος των προσδοκιων σου....
θα κρτατησω το λαβαρο του ΧΑΣΟΝ ψηλα..... :D :D :D :D :D :D

NGL

Member

ειναι υποπτο λεει ο φιλος............ :(
τι ακριβως?τα 2 μηνυματα σου?που μπαινεις οποτε το θυμασαι απ το γραφειο?τα δεκαδες απογοητευμενα μελη?ή ο comb?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα