Μεταμοσχευση στην Ελλαδα?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Μεταμοσχευση στην Ελλαδα?

NGL είπε:
ειναι υποπτο λεει ο φιλος............ :(
τι ακριβως?τα 2 μηνυματα σου?που μπαινεις οποτε το θυμασαι απ το γραφειο?τα δεκαδες απογοητευμενα μελη?ή ο comb?

μαλλον ολα αυτα ειναι υποπτα....
και τωρα ειδα το 1ο μνμ του φιλου....και μου φαινεται ακρως υποπτο.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jim17

New Member

Έναν γιατρό πείτε. Έναν Έλληνα γιατρό. Ιδιώτη, κλινική οκ το δέχομαι είναι εταιρίες που ... οκ.
Ένας Έλληνας πλαστικός χειρουργός δεν υπάρχει; Πρέπει να πάω Καναδά; Δεν το δέχομαι. Ο Πάριος τόσα εκατομμύρια έχει στην Ελλάδα έκανε στην Αθήνα, ο Αθερίδης στον ίδιο. Εγώ άκουσα για κάποιον στην Θεσσαλονίκη ότι είναι καλός. Ένας δεν υπάρχει να έχει κάνει στην Ελλάδα και να πει παιδιά έκανα εκεί και έμεινα ευχαριστημένος; Αυτό μου φαίνεται ύποπτο. Δεν γίνεται σε συζήτηση με θέμα Μεταμοσχευση στην Ελλαδα? να κλείνει το όλο θέμα με ένα οχι.

giannis1991

Well-Known Member

ε φιλε jim ετσι δεν γινεται δουλεια...οποτε θυμασαι μπαινεις γραφεις κατι,σου απανταμε αμεσα και αντι να κατσεις να συζητησεις συνεχεια βγαινεις......
λοιπον για τα ερωτηματα σου τα απαντησμε παραπανω....μην τα ξαναλεμε....και δεν ειπαμε οτι ειναι ΟΛΟΙ ετσι...εγω τουλαχιστον.....

τωρα το τι σου φαινεται υποπτο ειναι δικη σου δουλεια...αν νομιζεις οτι το φορουμ τα ''παιρνει'' απο καπου προβλημα σου......

εγω δεν το συνεχιζω.....

jim17

New Member

giannis13 πριν ένα τέταρτο έγραψα. Όχι γι'αυτόν δεν άκουσα καλά πράγματα. Φοβάμαι οτι αν γράψω θα θεωρηθεί από πλευράς μου ύποπτο. Είπες ότι γνωρίζεις ιδιώτες. Θα σε παρακαλούσα αν θες να μου πεις έναν να το δω κι εγώ κι αν δεν θες να φανεί σαν διαφήμιση στείλε μου ένα mail. Την λογική μου την εξήγησα παραπάνω, κρίνω ότι είναι λογική άσχετα με διαφωνίες. Με το να μου πεις ένα δύο ονόματα πέραν του ότι με βοηθάς και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων γι'αυτό, δίνεις αξία στο συγκεκριμμένο θέμα και ουσιαστικά ανατρέπεις την γενικότερη άρνηση που κυριαρχεί για του Έλληνες γιατρούς στο forum.

giannis1991

Well-Known Member

τα εχω πει και σε προηγουμενο ποστ.....
για 3 εχω ακουσει καλα λογια....βεβαια αν συγκριθουν με τους καλους του εξωτερικου δεν πιανουν και πολλα αλλα τεςπα.....

ενα παλικαρι ειχε γραψει καλα σχολια για τον μπρεντα που ειναι στη θεσ/νικη.........

καποιος αλλος ειχε γραψει για τον γκουρα και μαλιστα πηγε σε αυτον και 2η φορα.....ειχε μεινει ικανοποιημενος καθως δεν του εταξε πολλα και γενικα του εκανε ενα καλο αποτελεσμα χωρις πολλες φανφαρες και μεγαλα λογια......και απο φυσικοτητα μαλλιου ηταν ικανοποιημενος και απο πυκνοτητα....

τελος πολυ καλα λογια εχω ακουσει και για τον αλεξ σαντο.......παντως αν κανεις μην κανεις σε γνωστη κλινικη......ΜΑΚΡΙΑ............

συμπερασμα και γνωμη μου: (χωρις να κανω διαφημιση)οι καλυτεροι στην ελλαδα ειναι οι γκουρας και σαντο....αν κανει καποιος κατι στην ελλαδα ας το κανει σε αυτους τους 2.....

jim17

New Member

Σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου και την βοήθεια σου στο ψάξιμο μου.
Αυτή είναι μια εξαιρετική άποψη που δίνει νόημα στο θέμα Μεταμοσχευση στην Ελλαδα? και διαλύει την κάθε υποψία.

giannis1991

Well-Known Member

φιλε πραγματικα δεν μπορω να σε καταλαβω.....
παντως αν θες να κανεις μεταμοσχευση σκεψου καλα.....παντως αυτοι οι γιατροι ειναι οντως οι καλυτεροι....δεν το εχω ακουσει μονο απο εναν......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

κοιτα και εγω αυτο λεω....οτι ειναι οι καλυτεροι της ΕΛΛΑΔΑΣ....αν ο φιλος δεν θελει να καταλαβει οτι πρεπει να παει εξωτερικο ειναι δικαιωμα του......ο καθενας κανει τις επιλογες του.....εμεις εδω τα ειπαμε.....και θα ρισκαρει παρα πολυ λιγοτερο και θα εχει 100 φορες καλυτερο αποτελεσμα........

aleksandros

New Member

Επρεπε να ηταν εδω ο Τσακαλος για να σας εξηγουσε περι τινος προκειται ιδαλως δεν μπορειτε να καταλαβεται τιποτα.
Σε οποιον ρισκαρει να παει στην Ελλαδα για τετοια δουλεια του ευχομε περαστικα τιποτα αλλο.

giannis1991

Well-Known Member

ναι οντως ο τσακαλος ειναι αυτο ακριβως που λεμε θυμα....που να ηξερε ο ανθρωπος σε τι λαμογια επεσε....και του πουλησαν και περουκα...

ε ρε βομβα που θελουν.....

hairlosscursed

Well-Known Member

Γεια σε ολους...
Περιμενω με ανυπομονησία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ να ξεκινησει και να κανει χειρουργειο σε εναν απο αυτους τους γιατρους,να μας δειξει φωτογραφιες πριν, να μας πει κοστος μεθοδο κλπ και φυσικα το τελικο αποτελεσμα.... Θα ειναι μεγαλη χαρα για ολους μας...να υπαρξει κατι αξιολογο στην χωρα μας σε αυτο το ειδος πλαστικης χειρουργικης...μεχρι τοτε ομως εγω ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ και εχω και την εμπειρια και τα αντερα να συναντηθω και απο κοντα με οποιον θελει να ανταλαξουμε αποψεις για το θεμα με ντοκουμεντα και οχι με το ΑΝ και υποθετικα...εγω εγω εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εχω δικαιωμα να εχω αποψη που μπορω και να την στηριξω επαναλαμβανω χωρις υποθεσεις...
Εγω πηγα 2 φορες σε γιατρους στην Ελλαδα και μια εκτος Ελλαδας για αυτο και προκαλω...οποιον, οπου και οποτε θελει....να βρεθουμε και να τα πουμε απο κοντα...
Παντα φιλικα και καλοπροαίρετα...

hairlosscursed

Well-Known Member

την περουκα του την πλασαρε ενας απο τους 2 γιατρους που αναφερατε για κορυφαιους....
κορυφαιοι απατεωνες.......και κορυφαιοι ασχετοι.....

giannis1991

Well-Known Member

τι να πει κανεις....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.....για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο(που κανατε το καλυτερο) και γεματο(τριχες)......

geofish

New Member

aleksandros είπε:
http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=666&forum_id=3

Ποσες φορες θα πουμε μακρια απο Ελλαδα ρε παιδια κανεις δεν κανει δουλεια μα κανεις θελετε να πατε Ελλαδα ρισκαρετε? ε τοτε πατε

Ακούστε τι λέει ο γιατρός για το αποτέλεσμα

here are more pictures of my situation,Dr Sa**os says this is a good result.
attachment.php

geofish

New Member

Να ρωτήσω κάτι τεχνικό, όσοι ξέρουν. Αυτά τα βαθουλώματα γιατί μένουν. Να υποθέσω από τα εργαλεία( CHOI implanter) που χρησιμοποιούν κάποιοι για περισσότερο ευκολία.

NGL

Member

geofish είπε:
Να ρωτήσω κάτι τεχνικό, όσοι ξέρουν. Αυτά τα βαθουλώματα γιατί μένουν. Να υποθέσω από τα εργαλεία( CHOI implanter) που χρησιμοποιούν κάποιοι για περισσότερο ευκολία.

αυτο γινεται geo γιατι πρωτον εχουν μεταμοσχευθει grafts πολυτριχα χωρις υποστηριξη απο μονοτριχα στην hairline ,δευτερον γιατι η φορα τους δεν φαινεται να ειναι η σωστη,και τριτον εχουν γινει τρυπες στην ληπτρια αρκετα μεγαλες...
το choi implanter δεν ειναι και οτι καλυτερο στον χωρο των μεταμοσχευσεων μαλλιων σαν εργαλειο,αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει προκαλεσει κατι στο αποτελεσμα που βλεπεις εκτος απο προβληματα στη φυτρωση..
το choi κατηγορειται οτι καταστρεφει μεγαλο αριθμο εξαχθεντων τριχοθυλακιων κυριως...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα