Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
νομιζω απο τον προηγουμενο μηνα υπαρχει βελτιωση . Για την μπροστα φωτο λεω
σωστόςξυρισε τα πλαινα ρε χριστοφορε...να φαινονται πιο "πολλα" τα πανω...
Και πες ότι βρίσκεις 4000 μαζί με γενιά, εσυ τώρα πρέπει να πας κάπου που που θα σ κάνουν καλή δουλειά. Αγωγή δε θες να παρεις άρα θα χάσεις κ αλλά μαλλια. Κάτι δενδρολίβανο κ μέντες δε θα σε βοηθήσουν. Επίσης απ ότι κατάλαβα δεν έχεις και την οικονομική δυνατότητα τώρα να πας να κανείς μια τριτη μμ. Κάνε υπομονή, ξύρισε τα πλαϊνά με fade, μάζεψε λεφτά και κάνε το πλάνο σου. Όλα τ αλλά που λες κ γραφεία σ αλλά νήματα είναι περιττά κατά τη γνώμη μου.Σχεδον εννιαμηνο(παρα 2 μερες) μετα απ τη μεταμοσχευση..επισυναπτω 8
φωτογραφιες..παρακαλω θα ηθελα αντικειμενικη ενημερωση...ποσα μοσχευματα πρεπει να τοποθετηθουν ακομα για να γεμισει το τριχωτο δερμα της κεφαλης? Μπορω να παρω τις τριχες του σβερκου? Μπορω να παρω κι απο γενια? Καντε μια διαγνωση με αντικειμενικα κριτηρια χωρις υπεκφυγες:
Προβολή συνημμένου 27163
Προβολή συνημμένου 27164
Προβολή συνημμένου 27165
Προβολή συνημμένου 27166
Προβολή συνημμένου 27168
Προβολή συνημμένου 27169
Προβολή συνημμένου 27170
Προβολή συνημμένου 27171
Ευχαριστω για την απαντηση! Αν μου προτεινει ενας γιατρος μινοξιδιλη αφρο και αλλη αγωγη (πχ φιναστεριδη ή λειζερ) θα δεχτω (αν και θα χω σιγουρα παρενεργειες απο αυτα πλην του λειζερ)...ισως οι ανθρωποι θελουν καθοδηγηση...καλα δε νομιζω να βρεθουν τοσα πολλα γκραφτς(4000)...οποτε πρεπει να μαζεψω ενα ποσο ωστε να το διαθεσω για νεα μεταμοσχευση..δικιο εχεις...γενικα παντως το δενδρολιβανο το πιστευω...Και πες ότι βρίσκεις 4000 μαζί με γενιά, εσυ τώρα πρέπει να πας κάπου που που θα σ κάνουν καλή δουλειά. Αγωγή δε θες να παρεις άρα θα χάσεις κ αλλά μαλλια. Κάτι δενδρολίβανο κ μέντες δε θα σε βοηθήσουν. Επίσης απ ότι κατάλαβα δεν έχεις και την οικονομική δυνατότητα τώρα να πας να κανείς μια τριτη μμ. Κάνε υπομονή, ξύρισε τα πλαϊνά με fade, μάζεψε λεφτά και κάνε το πλάνο σου. Όλα τ αλλά που λες κ γραφεία σ αλλά νήματα είναι περιττά κατά τη γνώμη μου.
Ευχαριστω για την απαντηση! Αν μου προτεινει ενας γιατρος μινοξιδιλη αφρο και αλλη αγωγη (πχ φιναστεριδη ή λειζερ) θα δεχτω (αν και θα χω σιγουρα παρενεργειες απο αυτα πλην του λειζερ)...ισως οι ανθρωποι θελουν καθοδηγηση...καλα δε νομιζω να βρεθουν τοσα πολλα γκραφτς(4000)...οποτε πρεπει να μαζεψω ενα ποσο ωστε να το διαθεσω για νεα μεταμοσχευση..δικιο εχεις...γενικα παντως το δενδρολιβανο το πιστευω...
Συμφωνα με τις εικονες που ανεβασα ποσα μοσχευματα πιστευεις οτι χρειαζονται? Εχουμε και γιατρο στο φορουμ αλλα σιγα μην καταδεχτει να σχολιασει στο νημα μου..τελοσπαντων...παντως σε ευγνωμονω για τη στηριξη, την κατανοηση του προβληματος και τις συμβουλες..να εισαι καλα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εννοω, παρακολουθει γενικα το φορουμ...ειναι κι αυτος φορουμιτης σαν τον κυριο Αναστασακη..δε γνωριζω με ποιο ακκαουντ γραφει (μονο υποθεσεις μπορω να κανω)...αλλα ακομα και ο ιδιος ο γιατρος να μη βρισκει χρονο να μπει στο φορουμ και να γραφει οπως καμνει ο ντοκτορ Αναστασακης, τοτε σιγουρα οσα γραφονται(λεγονται) στο φορουμ ειτε δημοσια ειτε πριβε, μεταφερονται στον ιατρο ειτε απο συγγενεις του ειτε απο μελη και συνεργατες της κλινικης, ειτε απο φιλους του ειτε απο ανθρωπους που εκαναν μεταμοσχεση σε αυτον και ειναι ικανοποιημενοι απ το αποτελεσμα που ελαβαν....καποια περιστατικα του ανεβηκαν στο youtube...εμεις ειμαστε ψαγμενοι κι απαιτητικοι...οι συγκεκριμενοι ομως μπορει να μην ηταν και για αυτο αλλωστε φιλε Γεωργιε, δηλωσαν ευχαριστημενοι!Πιο ενδιαφέρον θα ήταν Χριστόφορε να σχολιάσει ο γιατρός που σε έκρινε κατάλληλο για μεταμόσχευση και ανέλαβε να σου δώσει ένα αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιούσε.
Από τη στιγμή που κατά τα λεγόμενα σου παρακολουθεί το φορουμ.
Είσαι στριμωγμένος στα σχοινιά νομίζω ... παρόλο που έχεις αφήσει μαλλί στην δοτρια δείχνει τελειωμένη ....το κακό με σένα είναι ότι έκανες το έγκλημα δις... Όχι μία φορά που ειναι κατι που συμβαίνει κ μαθαίνει ο άλλος από το λάθος του για την συνέχεια...κ το ακόμα χειρότερο είναι ότι γνκ δεν ακούς τι σου λένε κ ετοιμάζεσαι να το τριτοσεις το κακό ....πιο πολύ ακούς αυτά που λες εσύ παρά αυτά που σου λένε ενώ μπαίνεις σε διαδικασίες συζητήσεων με διάφορους ...είναι ξεκάθαρο για μένα το τι θα κάνεις κ απορώ με παιδιά που συνεχίζουν να σε συμβουλεύουν ενώ φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό τα λόγια τους ...Ευχαριστω για την απαντηση! Αν μου προτεινει ενας γιατρος μινοξιδιλη αφρο και αλλη αγωγη (πχ φιναστεριδη ή λειζερ) θα δεχτω (αν και θα χω σιγουρα παρενεργειες απο αυτα πλην του λειζερ)...ισως οι ανθρωποι θελουν καθοδηγηση...καλα δε νομιζω να βρεθουν τοσα πολλα γκραφτς(4000)...οποτε πρεπει να μαζεψω ενα ποσο ωστε να το διαθεσω για νεα μεταμοσχευση..δικιο εχεις...γενικα παντως το δενδρολιβανο το πιστευω...
Συμφωνα με τις εικονες που ανεβασα ποσα μοσχευματα πιστευεις οτι χρειαζονται? Εχουμε και γιατρο στο φορουμ αλλα σιγα μην καταδεχτει να σχολιασει στο νημα μου..τελοσπαντων...παντως σε ευγνωμονω για τη στηριξη, την κατανοηση του προβληματος και τις συμβουλες..να εισαι καλα!
Θα σου εξηγησω τι εχει παιχτει φιλε μου..κανονικα ο ιατρος βλεπει τους ασθενεις του για τελευταια φορα στο 6μηνο επανω! Ο ιδιος θυμωμενος απ το αποτελεσμα, δεν ηθελα καν να παω να με δει μετα την παρελευση εξι μηνων απ τη μεταμοσχευση!Χριστόφορε ο γιατρος σου ειχε πει μπορει να κανετε και αλλο session, στο 12μηνο ΑΝ χρειαστει; δηλαδη ο γιατρος ειναι ικανοποιημενος με το αποτελεσμα οπως το βλεπει και πιστευει οτι εισαι ενταξει και ισως να μη χρειαστεις αλλη μεταμοσχευση; τι τεραστια διαφορα να περιμενει να δει στο 12μηνο..... ;
Εσυ Γεωργιε, δε θα προχωρουσες σε αλλη συνεδρια? Αφου υποτιθεται οτι επρεπε να γινει στις 14/11/2019 η δευτερη συνεδρια!Είσαι στριμωγμένος στα σχοινιά νομίζω ... παρόλο που έχεις αφήσει μαλλί στην δοτρια δείχνει τελειωμένη ....το κακό με σένα είναι ότι έκανες το έγκλημα δις... Όχι μία φορά που ειναι κατι που συμβαίνει κ μαθαίνει ο άλλος από το λάθος του για την συνέχεια...κ το ακόμα χειρότερο είναι ότι γνκ δεν ακούς τι σου λένε κ ετοιμάζεσαι να το τριτοσεις το κακό ....πιο πολύ ακούς αυτά που λες εσύ παρά αυτά που σου λένε ενώ μπαίνεις σε διαδικασίες συζητήσεων με διάφορους ...είναι ξεκάθαρο για μένα το τι θα κάνεις κ απορώ με παιδιά που συνεχίζουν να σε συμβουλεύουν ενώ φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό τα λόγια τους ...
Εννοω τη δεδομενη χωροχρονικη στιγμη πως θα ενεργουσες-αντιδρουσες!