Το βιντεο του αποτελεσματος παρελευσης 12 μηνων (13-11-2019---12-11-2020) μετα την επεμβαση στη Γλυφαδιώτικη L.P. Clinic.
Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε στην κλινική LP στη Γλυφάδα από τον ιατρό Ελευθέριο Παπανικολάου στις 13-11-2019 (σε μία συνεδρία). Ο Χριστόφορος ανεβάζει το...
m.youtube.com
Μακη επειδη εσυ εχεις εμπειρια και καλο κριτικο ματι, μπορεις να το κρινεις αντικειμενικα το αποτελεσμα και σε εμπιστευομαι.
Φωτογραφιες δυστυχως δεν εχω στην κατοχη μου ουτε πριν απ αυτη τη μεταμοσχευση ουτε απ τη μεταμοσχευση στην κλινικη του ιατρου Βεκρη (τις εχουν ομως οι κλινικες λογικα).
Γνωριζω οτι με ληψη φιναστεριδης (και μινοξιδιλης) ΙΣΩΣ να ειχα καλυτερο αποτελεσμα.
Να λαβετε υποψιν σας οτι πεφτουν τα φωτα του μπανιου κατα τη βιντεοσκοπηση και οτι δεν εχω αφησει τα πανω μαλλια μεγαλυτερα απο τα πλαινα και τα χαμηλα πισω, πριν προβειτε στην οποιαδηποτε κριση και το οποιοδηποτε συμπερασμα, αγαπητοι συμφορουμιτες.
Επισης, ως απλη πληροφορια παραθετω οτι χρησιμοποιω καθε μερα μαγια μπυρας (δεν ξερω αν βοηθησε καπως στο μαλλι, παντως για προβλημα ακμης την λαμβανω δηλαδη για αλλο λογο).