Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΣΤΟΝ DR HASSON
hopefull είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=897.msg23187#msg23187 date=1263151622]
δεν κανεις αγγαρεια φιλε.......κατσε τραβα τωρα οπως εισαι 3-4 φωτογραφιες και ποσταρετες........
κανε κατι σωστα η αλλιως μη το κανεις καθολου....!!!
Γιατι του μιλας ετσι ρε συ???Μηπως θες να σου κανει και καμια τουμπα, να σου φτιαξει κανα καφε ρε παιδι μου?χαχαχαχαχαχαχαχ ρε δε παμε καλα
Καρβελα propecia παιρνεις αν δεν σου βγαλει κανενα προβλημα κατα πασα πιθανοτητα θα σε βοηθησει πολυ με το midscalp area που ειναι αραιο.
Και αν δεν εχεις προβλημα μηπως μπορεις να βγαλεις μια closeup τη hairline?Οπως τα βλεπω τυχερος ησουνα που ειχες καλο αποτελεσμα εδω Ελλαδα υπαρχουν πολλα horror stories φιλε μου. Θυμαμαι παλια που ημουνα πιο κολλημενος εβλεπα στον υπνο μου εφιαλτες οτι μου ειχαν κανει μεταμοσχευση Ελλαδα και ελεγα μα πως γινεται τοσο χρονια διαβαζω Forums πως πηρα αυτο το ρισκο...μετα να δεις ανακουφιση ξυπναγα και ελεγα παναγια μου ονειρο ηταν lol
[/quote]
hopefull ακου να δεις.......εγω εδω μεσα βρισκομαι για 2 λογους!!
ο πρωτος λογος ειναι οτι με βοηθησε πολυ αυτο το φορουμ στην ζωη μου.........ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
και ο 2ος ειναι οτι απο ευγνομοσυνη σε αυτο κανω και εγω το ιδιο.....βοηθαω οσο μπορω καποιους πιο καινουργιους που τωρα την ψανχουν με τις μεταμοσχευσεις κυριως.......ποσταροντας το δικο μου παραδειγμα......για να δει καποιος και να ξερει απο πρωτο χερι τι εστι μεταμοσχευση........το εκανε κι ο comb αλλα οσο περισσοτερα παραδειγματα τοσο καλυτερα.....
το να ειχα βαλει εγω μια φοτο δεν θα ελεγε κατι......το ιδιο και για τον comb το ιδιο και για ολους οσους το εκαναν.......
Ο καρβελας ηρθε εβαλέ μια φωτο οκ.......αλλα μια φωτο ισον καμμια.....του ειπα να βαλει κι αλλες και να κανει σωστα αν θελει να κανει κατι...αλλιως αστο ας κανει κατι αλλο.......το πιασες τωρα......και ουτε προσβαλα κανεναν.....εδω περα μιλαω οπως μιλαω στην καθημερινη μου ζωη......και αυτα με τις τουμπες δε μου πολυ αρεσουν ετσι......
Καρβελα....οκ καλο φαινεται το μαλλι σου......αν και δε ξερουμε σε ποιες περιοχες εχεις βαλει θυλακες......
μπροστα ειναι ολα μεταμοσχευμενα η εχεις και απο πριν??????αλλα γενικα μια πυκνωση μπροστα την περνει απ οτι βλεπω......
και παλι ομως η φωτο σου δεν ειναι και τοσο διαφωτιστηκες.........