Μεταμοσχευση τσακαλου στον dr hasson

NGL

Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΣΤΟΝ DR HASSON

karvelas είπε:
μπορεί ο τσάκαλος να μου δώσει απαντήσεις? δεν με καλύπτει το ότι πέσανε τα δικά του. είχα διαβάσει ότι κάποιοι του είχανε δώσει οδηγίες να σταματήσει τη φινα και του έιχαν πέσει.

εχω δει τον τσακαλο απο κοντα προσφατα...ειναι παρα πολυ καλη η κατασταση του..πολυ καλυτερη απ οτι φανταζεσαι φιλε μου.ειναι σχεδον φουλ στο μαλλι κι ακομα ειναι στον 5ο μηνα και παραπονιεται οτι δεν εχει ουτε 50% growth.......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karvelas

New Member

ευχαριστώ για την απαντηση σοy ngl,΄ :-*

είμαι σίγουρος για την πολύ καλή του εικόνα, όλα τα παιδιά εδώ συμφωνούν με το ότι ο γιατρός αυτός είναι κορυφή. απλά η απορία είναι ότι αυτή την εκπληκτική εικόνα την είχα δει πριν 2 χρόνια στο προσωπικό σαιτ του τσάκαλου και είχα εντυπωσιαστεί. βέβαια το κόστος της δουλειάς στον αρμάνι ήταν όσο να αγοράσεις ένα οικόπεδο.

τι άλλαξε τόσο πολύ στο κεφάλι του και έχει τόσο διαφορά? αυτό δεν καταλαβαίνω.

για να καταλάβεις το αποτέλεσμα που βλέπω πριν την επεμβαση στον χάσσον που έχει μετά από 2 φορές ταξίδι στον αρμάνι και ένα μεγάλο κόστος είναι πολύ χειρότερο από το δικό μου με μια φορά στην ελλάδα και πολύ λιγότερα χρήματα.

εσύ έχεις δει αυτές τις φωτό στην γκάλερι του χάσσον για αν καταλάβεις τι λέω?

καλύτερα να μας πει ο ίδιος

NGL

Member

karvelas είπε:
εσύ έχεις δει αυτές τις φωτό στην γκάλερι του χάσσον για αν καταλάβεις τι λέω?

βεβαια τις εχω δει και μου ειχαν κανει εντυπωση.
προφανως ειτε με υπαιτιοτητα του γιατρου,ειτε με υπαιτιοτητα του ιδιου καποιος αριθμος τριχοθυλακιων μπορει να μην φυτρωσε..
το θεμα ειναι οτι το προβλημα αυτο υπηρξε στην 2η επεμβαση στον αρμανι.και η 1η που ηταν εξαιρετικη στον αρμανι ειχε γινει ομως οποτε...
τελος παντων εγω ειδα το κεφαλι του γεματο φυσικοτατα μαλλια.
απλα με το να πας σε καποιον κορυφαιο γιατρο με βαση τα προηγουμενα αποτελεσματα του ,μειωνεις ,χωρις να εξαλοιφεις ομως,το ρισκο..

ανοιξε ενα ποστ με φωτο απ την περιπτωση σου... :)

Hopefull

New Member

φιλε Καρβελα θα κανω μια υποθεση για τη περιπτωση του τσακαλου και μπορει να μας πει αν εχω δικιο. Στις φωτογραφιες του πριν δεν ειχε δουλεψει η θεραπεια ακομα και ισως να μην εκανε καν θεραπεια τοτε και το μαλλι του να ηταν στη χειροτερη κατασταση που ηταν ποτε επειδη καποιοι του ειπαν να τα σταματησει να βαλει περουκα και τετοια.Οποτε το πριν ηταν το μαλλι του στη χειροτερη κατασταση που θα μπορουσε να ηταν.... με το που πηγε για μεταμοσχευση αρχισε και θεραπεια οποτε τα μαλλια που ειχε γυρισαν και το τελικο αποτελεσμα που ειδες(καταλβα για πιιες φωτογραφιες λες ολοι τοτε στα forums ειχαν ψαρωσει με το πριν και το μετα) ηταν θεραπεια και μεταμοσχευση.

Fast forward στο προσφατο παρελθον....οι photo του hasson ηταν τραβηγμενες ετσι ωστε να δειξουν το προβλημα στη πραγματικη του μορφη χωρις καμια προσπαθεια να κολακεψει τη κατασταση στις photos...τωρα πως εφτασε σε αυτη τη μορφη?Ισως η θεραπεια να μη δουλευε πια τοσο καλα, ισως ειχε καποιο shedding και πρεπει ισως να αυξησει τη θεραπεια, ισως το κουρεμα του να εδειχνε το προβλημα περισσοτερο μη ξεχναμε οτι οι μεταμοσχευσεις δημιουργουν ενα illusion of density, ισως ειχε σταματησει και το rogaine αν θυμαμαι καλα πριν παει στο hasson για κανα μηνα και το μαλλι του εχασε και ογκο, ισως επειδη σε καποια φωτα και γωνιες ληψης η πραγματικοτητα ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικη(illusion of density). και δε μιλαω μονο για το crown εδω αλλα για το front

Παντως νομιζω οτι η περιπτωση του τσακαλου ειναι ενα καλο μαθημα για πολλους στο να σκεφτονται ποιος αλλος παραγοντας μπορει να παιζει εκτος απο τη μεταμοσχευση οταν βλεπουμε τετοιες τρελες μεταμορφωσεις . Το κακο ειναι οτι ο armani η ο καθε γιατρος δε λεει παιδια αυτο που βλεπετε δεν ειναι μονο μεταμοσχευση...ειναι και η θεραπεια ειναι και μπλα μπλα μπλα. Αλλα οταν η θεραπεια για καποιους λογους απογοητεψει ή αποδυναμωθει για καποιο διαστημα φαινεται τελικα τι ειχε δωσει η μεταμοσχευση πραγματικα στο αποτελεσμα και τι η θεραπεια.

Και φυσικα σε ολα αυτα πρεπει να προσθεσεις και τη ψυχολογια του καθε ασθενη που εχει κανει μεταμοσχευση και ειδικα καποιου που ειναι και η πρωτη του, οσο ειλικρινής και ακριβης και να θελει καποιος να ειναι υποσεινηδητα θα βαλει τις καλυτερες φωτογραφιες με το καλυτερο κουρεμα που μπορει μεσα στα forums γιατι θελει και αξιζει να ακουσει θετικα σχολια που θα του δωσουν κουραγια και χαρα μετα απο ολη τη διαδικασια που περασε, στη τελικη ομως στις περισσοτερες ωρες της καθημερινοτητας αυτη ηταν και πραγματικοτητα του μαλλιου του σε συνδυασμο με τη μεταμοσχευση και τα φαρμακα οποτε μη νομιζεις οτι ειναι καποια παραπλανηση, αλλο τι γινεται με αλλο κουρεμα καποια συγκεκριμενα φωτα και καποιες συγκεκριμενες καταστασεις ή αν η θεραπεια αποδυναμωθει ή σταματησει να δουλευει καποια στιγμη... Οταν ομως ο επομενος γιατρος ερχεται... και θελει να δειξει που θα δουλεψει θα σου αποκαλυψει το προβλημα με το πιο τρανταχτο τροπο με το χειροτερο hairstyle και το χειροτερο φωτισμο, σε αυτο προσθεσε και το γεγονος οτι ειχε σταματησει το rogaine πριν παει για την εγχειρηση νομιζω ο τσακαλος, οποτε καταλαβαινεις ;)

karvelas

New Member

παιδιά σας ευχαριστώ για όλες αυτές τις απόψεις που κάνατε το κόπο να γράψετε. ο προβληματισμός υπάρχει. σίγουρα έχω κατανόηση και σέβομαι το ψυχολογικό θέμα του καθένα και ιδιαίτερα του τσάκαλου.

αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ούτε και οι ξένοι γιατροί έχουν το 100% καλά αποτελέσματα. για αυτό που λες ngl μάλλον εννοείς ότι ίσως δεν βγήκαν καθόλου. στις φωτό αυτές θυμάμαι ότι φαινόταν πολύ πυκνό πίσω. εαν δεν βγήκαν δεν τον πήρε το αρμάνι να τον ενημερώσει?

θα ήθελα και τη δική του άποψη εάν μπορεί να καταγραφεί. ωστόσο μπράβο του που το συνέχισε και το ολοκλήρωσε.

θα κοιτάξω να το σ/κ να κάνω να κάνω post. φαντάζομαι θα έιναι κάτι εύκολο

NGL

Member

karvelas είπε:
παιδιά σας ευχαριστώ για όλες αυτές τις απόψεις που κάνατε το κόπο να γράψετε. ο προβληματισμός υπάρχει. σίγουρα έχω κατανόηση και σέβομαι το ψυχολογικό θέμα του καθένα και ιδιαίτερα του τσάκαλου.

αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ούτε και οι ξένοι γιατροί έχουν το 100% καλά αποτελέσματα. για αυτό που λες ngl μάλλον εννοείς ότι ίσως δεν βγήκαν καθόλου. στις φωτό αυτές θυμάμαι ότι φαινόταν πολύ πυκνό πίσω. εαν δεν βγήκαν δεν τον πήρε το αρμάνι να τον ενημερώσει?

θα ήθελα και τη δική του άποψη εάν μπορεί να καταγραφεί. ωστόσο μπράβο του που το συνέχισε και το ολοκλήρωσε.

θα κοιτάξω να το σ/κ να κάνω να κάνω post. φαντάζομαι θα έιναι κάτι εύκολο

πραγματικα φιλε καρβελα σου ευχομαι τα καλυτερα γιατι την εχω περασει την διαδικασια και ξερω πως ειναι.ειναι πολυ ευκολο να ανεβασεις φωτο..οτι βοηθεια θες εδω ειμαστε..στριπ εκανες η fue?κι αν ναι σου εκαναν tricho closure?

karvelas

New Member

προσπαθησα να ανεβάσω μερικές αλλά βλέπω μόνο μια φωτογραφία. δυστυχώς δεν διαθέτω το πριν διότι το έχουν εκεί που το έκανα. για τα τεχνικά που με ρωτάς, έχω κάνει τη μέθοδο strip. για το θέμα της ραφής δεν ξέρω να σου πω διότι δεν γνωρίζω τις διαφορές και δεν με απασχόλησε και ποτέ. πίσω παντως δεν φαίνεται τίποτα.

είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με το πριν και κανείς δεν έχει καταλάβει τίποτα.

τώρα σκέφτομαι να γεμίσω και τη κορυφή μου που άρχισε να αδειάζει και να ψιλοφαίνεται. μάλλον το καλαικαίρι θα το κάνω εκεί που έκανα και το προηγούμενο.

ελπίζω να σε διαφώτισα. ωστόσο περιμένω από το φίλο τσάκαλο να μου δώσει τα φώτα του για τη περίπτωσή του για να μην μείνω με την απορία για τη περίπτωσή του.

αυτός είναι άλλωστε και ο μόνος λόγος που βρίσκομαι εδώ στη πολύ ζεστή παρέα του φόρουμ.

NGL

Member

karvelas είπε:
προσπαθησα να ανεβάσω μερικές αλλά βλέπω μόνο μια φωτογραφία. δυστυχώς δεν διαθέτω το πριν διότι το έχουν εκεί που το έκανα. για τα τεχνικά που με ρωτάς, έχω κάνει τη μέθοδο strip. για το θέμα της ραφής δεν ξέρω να σου πω διότι δεν γνωρίζω τις διαφορές και δεν με απασχόλησε και ποτέ. πίσω παντως δεν φαίνεται τίποτα.

μου φαινεται αδιανοητο να μην ξερεις αν σου εχουν κανει trich.closure...πιο αδιανοητο να μην γνωριζεις τις διαφορες...
επισης πρεπει να εισαι ο μοναδικος που δεν μπορει ν ανεβασει φωτο...για το πριν μπορει ν ανεβασεις μια οποιαδηποτε φωτογραφια σου με τον πριν ενδεικτικα.....
και για να το κοψουμε λιγο το παραμυθι...ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ μ οτι γενικα μας εχεις πει για καποιο δηθεν αποτελεσμα,χωρις τιποτα αλλο,ειναι τακτικη των εταρειων (δεν αναφερω γιατρων,αλλα εταιρειων απ οτι παρατηρησες) εδω στην ελλαδα που κανουν ακριβως το ιδιο.
κατι ακομα.κολλησες στο πριν του τσακαλου στον hasson κι επειδη τον εχω δει σου ειπα μια αποψη για το τι μπορει να εχει γινει...και οτι τωρα ειναι super..
παρολα αυτα διαλεξες κι εκανες την επεμβαση σου σε ανθρωπους που στα αποτελεσματα τους δεν εχουν καν πριν ή αν εχουν ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε.κατα τ αλλα φταινε οι φωτισμοι των φωτογραφιων κτλ.τουλαχιστον υπαρχουν φωτο με το πριν στο ιδιο ακριβως σημειο...............
αν λοιπον θελεις να δεις τον τσακαλο ειναι πολυ ευκολο.
μετα απ ολα αυτα που εχω διαβασει απο σενα πιστευω οτι ουτε τον τσακαλο θελεις να δεις ουτε κανεναν...ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.....

karvelas

New Member

δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς. το 2005 που έκανα μεταμόσχευση δεν γνώριζα καν τη λέξη tric closure και τώρα μου τι λες που δεν το ξέρω. σόρυ φίλε.

για ποιο παραμύθι μιλάς. και βέβαια δε θέλω να δω το τσάκαλο. βλέπω τις εικόνες και μιλάνε μόνες τους. μακάρι το παλικάρι να είναι εντάξει τώρα. απλά δες τι΄έγραφε μέχρι το 2008 για τον αρμάνι. ποιο το φοβερό να θέλω να μου πει τι έγινε?

Panos1982

Well-Known Member

Καρβελα οταν πας να απαντησεις σε ενα ποστ.....κατω απο το κειμενο που γραφεις σου λεει αποστολη και προεπισκοπηση σε 2 μπλε κουτακια αντιστοιχα.......πανω απ αυτα λεει προσθετες επιλογες με εντονα γραμματα πατα εκει.....σου βγαζει να κανεις επισυναψη αρχειου........εκει βαλε τις φωτο που θες και θα τις δουμε.......

Panos1982

Well-Known Member

συγνωμη κιολας καρβελας αλαλ αυτη η φωτο δε λεει τιποτα........βαλε απο πριν και απο μετα αν θες.....
και οχι μονο μια.....
βαλε πιο πολλες........κανε και καμμια κοντινη ,κουνα και τα μαλλια αριστερα δεξια να φαινεται απο πολλες οπτικες γωνιες το αποτελεσμα.........δεν κανεις αγγαρεια φιλε.......κατσε τραβα τωρα οπως εισαι 3-4 φωτογραφιες και ποσταρετες........
κανε κατι σωστα η αλλιως μη το κανεις καθολου....!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

karvelas είπε:
δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς. το 2005 που έκανα μεταμόσχευση δεν γνώριζα καν τη λέξη tric closure και τώρα μου τι λες που δεν το ξέρω. σόρυ φίλε.

για ποιο παραμύθι μιλάς. και βέβαια δε θέλω να δω το τσάκαλο. βλέπω τις εικόνες και μιλάνε μόνες τους. μακάρι το παλικάρι να είναι εντάξει τώρα. απλά δες τι΄έγραφε μέχρι το 2008 για τον αρμάνι. ποιο το φοβερό να θέλω να μου πει τι έγινε?

σωστα το 2005 δεν υπηρχε tricho στην ελλαδα......................................
φανταζομαι ομως οτι δεν ξερεις τιποτα για την επεμβαση σου.ουτε ποσα τριχοθυλακια εβαλες,ουτε που ακριβως.
τι να πω?
πριν κανεις την επεμβαση ειχες δει αλλα περιστατικα ή αποτελεσματα live?

karvelas

New Member

πάνο δεν έχω να σου δείξω το πριν. απλά θα σε βοηθήσω και θα τραβήξω με φλας για να καταλάβεις και να έχεις εικόνα.

karvelas

New Member

είχα δει άλλους που είχαν κάνει εκεί. ούτε και ρώτησα πόσα έβαλα τριχοθυλάκια έβαλα. σε τρίχες μου είπαν τότε 4.000 τρίχες.

η κορυφή μου έχει ψιλοανοίξει και κάνει κενό. εκεί δεν είχα βάλει διότι είχα μαλλιά τότε.

Hopefull

New Member

panos1982 είπε:
δεν κανεις αγγαρεια φιλε.......κατσε τραβα τωρα οπως εισαι 3-4 φωτογραφιες και ποσταρετες........

Γιατι του μιλας ετσι ρε συ???Μηπως θες να σου κανει και καμια τουμπα, να σου φτιαξει κανα καφε ρε παιδι μου?χαχαχαχαχαχαχαχ ρε δε παμε καλα

Καρβελα propecia παιρνεις αν δεν σου βγαλει κανενα προβλημα κατα πασα πιθανοτητα θα σε βοηθησει πολυ με το midscalp area που ειναι αραιο.

Και αν δεν εχεις προβλημα μηπως μπορεις να βγαλεις μια closeup τη hairline?Οπως τα βλεπω τυχερος ησουνα που ειχες καλο αποτελεσμα εδω Ελλαδα υπαρχουν πολλα horror stories φιλε μου. Θυμαμαι παλια που ημουνα πιο κολλημενος εβλεπα στον υπνο μου εφιαλτες οτι μου ειχαν κανει μεταμοσχευση Ελλαδα και ελεγα μα πως γινεται τοσο χρονια διαβαζω Forums πως πηρα αυτο το ρισκο...μετα να δεις ανακουφιση ξυπναγα και ελεγα παναγια μου ονειρο ηταν lol

NGL

Member

karvelas είπε:
είχα δει άλλους που είχαν κάνει εκεί. ούτε και ρώτησα πόσα έβαλα τριχοθυλάκια έβαλα. σε τρίχες μου είπαν τότε 4.000 τρίχες.

η κορυφή μου έχει ψιλοανοίξει και κάνει κενό. εκεί δεν είχα βάλει διότι είχα μαλλιά τότε.

να σε ρωτησω κατι φιλε καρβελα.αν δεν ειχες κανει την επεμβαση τωρα θα ειχες καθολου μαλλια στη hairline?εχεις αραιωση στo midscalp η στο crown?μεχρι που σου εβαλε τις 4.000 και πως θα ησουν αν δεν ειχες κανει την επεμβαση?σε ρωταω επειδη γραφεις στην υπογραφη σου nw6.
βαλε καμια προσφατη φωτο σου ,ασχετη,να δουμε το πριν και καλυψε τα ματια και οτι αλλο νομιζεις.παντως ετσι οπως βλεπω προχειρα και με μακρινη ληψη την hairline φαινεται φυσικη

Panos1982

Well-Known Member

hopefull είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=897.msg23187#msg23187 date=1263151622]
δεν κανεις αγγαρεια φιλε.......κατσε τραβα τωρα οπως εισαι 3-4 φωτογραφιες και ποσταρετες........

Γιατι του μιλας ετσι ρε συ???Μηπως θες να σου κανει και καμια τουμπα, να σου φτιαξει κανα καφε ρε παιδι μου?χαχαχαχαχαχαχαχ ρε δε παμε καλα

Καρβελα propecia παιρνεις αν δεν σου βγαλει κανενα προβλημα κατα πασα πιθανοτητα θα σε βοηθησει πολυ με το midscalp area που ειναι αραιο.

Και αν δεν εχεις προβλημα μηπως μπορεις να βγαλεις μια closeup τη hairline?Οπως τα βλεπω τυχερος ησουνα που ειχες καλο αποτελεσμα εδω Ελλαδα υπαρχουν πολλα horror stories φιλε μου. Θυμαμαι παλια που ημουνα πιο κολλημενος εβλεπα στον υπνο μου εφιαλτες οτι μου ειχαν κανει μεταμοσχευση Ελλαδα και ελεγα μα πως γινεται τοσο χρονια διαβαζω Forums πως πηρα αυτο το ρισκο...μετα να δεις ανακουφιση ξυπναγα και ελεγα παναγια μου ονειρο ηταν lol
[/quote]

hopefull ακου να δεις.......εγω εδω μεσα βρισκομαι για 2 λογους!!
ο πρωτος λογος ειναι οτι με βοηθησε πολυ αυτο το φορουμ στην ζωη μου.........ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
και ο 2ος ειναι οτι απο ευγνομοσυνη σε αυτο κανω και εγω το ιδιο.....βοηθαω οσο μπορω καποιους πιο καινουργιους που τωρα την ψανχουν με τις μεταμοσχευσεις κυριως.......ποσταροντας το δικο μου παραδειγμα......για να δει καποιος και να ξερει απο πρωτο χερι τι εστι μεταμοσχευση........το εκανε κι ο comb αλλα οσο περισσοτερα παραδειγματα τοσο καλυτερα.....
το να ειχα βαλει εγω μια φοτο δεν θα ελεγε κατι......το ιδιο και για τον comb το ιδιο και για ολους οσους το εκαναν.......
Ο καρβελας ηρθε εβαλέ μια φωτο οκ.......αλλα μια φωτο ισον καμμια.....του ειπα να βαλει κι αλλες και να κανει σωστα αν θελει να κανει κατι...αλλιως αστο ας κανει κατι αλλο.......το πιασες τωρα......και ουτε προσβαλα κανεναν.....εδω περα μιλαω οπως μιλαω στην καθημερινη μου ζωη......και αυτα με τις τουμπες δε μου πολυ αρεσουν ετσι......

Καρβελα....οκ καλο φαινεται το μαλλι σου......αν και δε ξερουμε σε ποιες περιοχες εχεις βαλει θυλακες......
μπροστα ειναι ολα μεταμοσχευμενα η εχεις και απο πριν??????αλλα γενικα μια πυκνωση μπροστα την περνει απ οτι βλεπω......
και παλι ομως η φωτο σου δεν ειναι και τοσο διαφωτιστηκες.........

Hopefull

New Member

ωραιοι ολοι οι λογοι που εισαι στο forum αν και ειναι ασχετο με αυτο που σου ειπα εγω. Απλα εγω ειμαι της αποψης οτι ολοι οσοι εχουν κανει μεταμοσχευση ή θεραπειες ή πειραματα ή διαφορα αλλα, χαρη μας κανουν που βγαζουν φωτογραφιες(και εσυ μεσα ενοειται) εστω και αυτες που μπορουν, θα μπορουσαν να μην ασχολουνται καθολου. Απλα μου φανηκες λογο πιεστικος και αποτομος προς τον Καρβελα κανε αυτο, κανε το αλλο, καντο τωρα, δε κανεις αγγαρεια, αλλιως μη το κανεις καθολου και τετοια.

Το επισημανα με αστειο τροπο που δε σου αρεσε...ok δεχτο το παιρνω πισω...αν ημουν ο Καρβελας θα στα λεγα αλλιως ... Ισως ειναι ο τροπος σου γενικα ok αλλα δεν μου ακουστηκε ωραιο προς το παιδι που στη τελικη τις εβαλε και προσπαθησε χωρις να πει κουβεντα αν και ειχε δηλωσει οτι ο σκοπος του δεν ειναι να μοιραστει την ιστορια του με μας, τελος παντων δε τρεχει τιποτα δεν ηθελα να σε χαλασω...αντε και στα δικα σου updates

Panos1982

Well-Known Member

καλα δε με χαλασες........δε χαλιεμαι και τοσο ευκολα.......κουβεντα κανουμε......
δε ξερω τι θελει να κανει ο καρβελας.......αλλα αν θελει να δειξει το αποτελεσμα ας το κανει σωστα.......και οταν του ειπα καντο τωρα δε το ειπα ως διαταγη......το ειπα γιατι μπορει να καθεται και να ψαχνει φωτο απ αυτες που εχει.....ενω ειναι πολυ πιο απλο....να παρει μια μηχανη η ενα κινητο να κουνησει το μαλλι λιγο διαφορετικα να φανει καλυτερα να βγαλει καμμια κοντινη να δουμε πολλες οψεις.......3 λεπτα δουλεια ειναι........και οχι οτι καιγομαι να δω το αποτελεσμα του.......απλα αφου το κανει να το κανει σωστα ρε φιλε........να φανει ωραια και καθαρα το αποτελεσμα.......ετσι παει......
μισακες δουλειες τις περνει ο διαλος...ετσι λενε.......

Μπλουζα