Μεταμοσχευση strip 2468 grafts

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

vlafo

Well-Known Member
QUOTE="aeratos28, post: 259393, member: 18850"]
αλλά παρατήρησα και κάτι που μου έκανε εντύπωση..είδατε τιμή?για περίπου 2500 grafts 3000€
[/QUOTE]
Αυτά δεν θα έπρεπε να τα λες εσύ γιατί γνωρίζεις.Απλα έχεις χαθεί στα τόσα,λογικό. :)
Να σου θυμίσω το 2017 αυτός ήταν ο τιμοκατάλογος του ο επίσημος.
Και το γνωρίζαμε όλοι όσοι ασχολούμαστε.
Το 2018 ξεκίνησε η απογείωση..:)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Εχει γινει κατι περιεργο στο συγκεκριμενο νημα.
Ολες οι αναρτησεις εχουν επεξεργαστει το 2020(σε 2 ημερομηνιες) ενω το νημα ξεκινησε το 2017.
Ισως ο @CVIAL να μπορουσε να μας ενημερωσει αν εχουν αλλαξει νοηματα(δεν φαινεται κατι τετοιο) ή αν εγινε η οποια αλλαγη.

Ο Baggio ειναι πολυ πιθανο να παρακολουθει το forum οποτε αν εχει κατι να πει ας βγει να το πει :D

aeratos28

Just aeratos
Κοίτα,επειδή είχα δει κάτι τέτοια τραγελαφικά με τοπικ κτλ,δεν είχα δώσει σημασία καμία ούτε για τις τιμές του ούτε τπτ..μόλις πέρσι ξανακουσα για αυτόν για το περιστατικό για τις μηνύσεις κτλ και τον είδα που μπήκε ο ίδιος και άρχισε να λέει για Μπαρτσελόνα εκεί άρχισα να δίνω λιγάκι σημασία γτ λέω να...κοίτα εδώ.απο τοπικ που γίνονταν οι φασαρίες λέει για κορυφές της Ευρώπης..(μόνος του).μόλις πήρε το αυτί μου για τις τιμές,έλιωσα στα γέλια...ε λέω ,αφού χρεώνεις με κορυφές της Ευρώπης,με αυτές θα συγκρίνεται σε αποτελέσματα από εδώ και πέρα..όπως εύκολα διακρίνει κάποιος ,μετά με νύχτα με τους κορυφαίους..τα less is more είναι τεχνάσματα για κάποιον ανίδεο πραγματικό..όχι όπως εμάς που αποκαλεί έτσι ο ιατρός..για πελάτες του δλδ..ανθρώπους που δεν έχουν εικόνα του αψογου αποτελέσματος ..γτ αν τους βάλεις εικόνες τέτοιες να δουν πριν και μετά δεν νομίζω πως θα διαλέξει κάποιος το less is more..
QUOTE="aeratos28, post: 259393, member: 18850"]
αλλά παρατήρησα και κάτι που μου έκανε εντύπωση..είδατε τιμή?για περίπου 2500 grafts 3000€
Αυτά δεν θα έπρεπε να τα λες εσύ γιατί γνωρίζεις.Απλα έχεις χαθεί στα τόσα,λογικό. :)
Να σου θυμίσω το 2017 αυτός ήταν ο τιμοκατάλογος του ο επίσημος.
Και το γνωρίζαμε όλοι όσοι ασχολούμαστε.
Το 2018 ξεκίνησε η απογείωση..:)
[/QUOTE]

Ronaldo

Well-Known Member
Σήμερα έπεσα σε μία διαφήμιση , και με έβγαλε στις τιμές του Αναστασάκη , όπου έπαθα ΣΟΚ !

FUT : 2,20 / graft
FUE : 2,70 / graft

Πάμε καλά?

Προβολή συνημμένου 15663

Προβολή συνημμένου 15664
Παιδιά ανέβασε ο stripar τον τιμοκατάλογο από το site του το 2017. Δείτε τις τιμές του 2017

aeratos28

Just aeratos
Δεν χρειάζεται να ανεβάζουμε τιμοκατάλογους ronaldo.μην περνάμε σε άλλα άκρα..είχε ανέβει παλιά από στριπαρ ,οκ .ας μείνει εκεί.

Kostas97

Well-Known Member
Παιδιά ανέβασε ο stripar τον τιμοκατάλογο από το site του το 2017. Δείτε τις τιμές του 2017
Εγώ δεν εμπιστεύομαι τιμοκατάλογο, παρόλα αυτά θεωρω τραγικό σε 2 ιδια περιστατικα να τα χρεώνει καποιος διαφορετικές τιμές.

Όταν εδινα πανελλήνιες πηγαινα σε ένα φροντιστήριο που θεωρούταν το καλύτερο στην πόλη μου.Υπηρχε και ένας τιμοκατάλογο.
Είχε κάποιες τιμές στανταρ.
Ήμουν σε ολιγομελες τμήμα 4 ατομα, εκ των οποίων τα 4 κάναμε τα ιδια μαθηματα και μας είχαν πείσει τον καθένα ξεχωριστά ότι είχε πάρει την καλύτερη έκπτωση και δεν πρέπει να του ξεφύγει ή να τη συζητήσει με κάποιον άλλο.
Ο καθένας πληρωνε διαφορετικά χρήματα, για τις ίδιες υπηρεσίες.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά εναν ιδιαίτερα βιολογία που ενώ ήταν γνωστό στην πιάτσα ότι χρεωνε 25 ευρω την ώρα, μου χε πει για σενα 20 ευρω γιατί πάω τη φάτσα σου . Προφανως δεν ήταν για μένα... απλά το έπαιζε έτσι

Αυτά βλεπω σε αρκετούς τομείς και ξενερώνω τη ζωή μου.
Για αυτό γουστάρω το Ισπανό. 5 ευρω σε όλους!!!
ΤΕΛΟΣ.

mike1988

Active Member
Εγώ δεν εμπιστεύομαι τιμοκατάλογο, παρόλα αυτά θεωρω τραγικό σε 2 ιδια περιστατικα να τα χρεώνει καποιος διαφορετικές τιμές.

Όταν εδινα πανελλήνιες πηγαινα σε ένα φροντιστήριο που θεωρούταν το καλύτερο στην πόλη μου.Υπηρχε και ένας τιμοκατάλογο.
Είχε κάποιες τιμές στανταρ.
Ήμουν σε ολιγομελες τμήμα 4 ατομα, εκ των οποίων τα 4 κάναμε τα ιδια μαθηματα και μας είχαν πείσει τον καθένα ξεχωριστά ότι είχε πάρει την καλύτερη έκπτωση και δεν πρέπει να του ξεφύγει ή να τη συζητήσει με κάποιον άλλο.
Ο καθένας πληρωνε διαφορετικά χρήματα, για τις ίδιες υπηρεσίες.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά εναν ιδιαίτερα βιολογία που ενώ ήταν γνωστό στην πιάτσα ότι χρεωνε 25 ευρω την ώρα, μου χε πει για σενα 20 ευρω γιατί πάω τη φάτσα σου . Προφανως δεν ήταν για μένα... απλά το έπαιζε έτσι

Αυτά βλεπω σε αρκετούς τομείς και ξενερώνω τη ζωή μου.
Για αυτό γουστάρω το Ισπανό. 5 ευρω σε όλους!!!
ΤΕΛΟΣ.
Έχεις απόλυτα δίκιο!!Αυτά που ο Αναστασάκης λέει άλλα θα χρεώσω αν ανεβάσεις στο φόρουμ άλλα άμα είσαι αστυνομικός..άλλα...άλλα ...τα θεωρώ μέγιστο φάουλ...εννοώ πρόκειται για την ίδια διαδικασία...δεν έχει λογική...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jacksmith

Active Member
Εκεί θα κάνω 30 σεπτεμρβή, έχω κλεισει :)
Μπράβο ρε φίλε. Φοβερή επιλογή. Ότι καλύτερο στην Ευρώπη για αυτούς που η fut ( και όχι μόνο) είναι μονόδρομος. Αν μπορούσα θα πήγαινα κ εγώ. Δυστυχώς την κάναμε Ελλάδα.

bobby

Well-Known Member
Έχεις απόλυτα δίκιο!!Αυτά που ο Αναστασάκης λέει άλλα θα χρεώσω αν ανεβάσεις στο φόρουμ άλλα άμα είσαι αστυνομικός..άλλα...άλλα ...τα θεωρώ μέγιστο φάουλ...εννοώ πρόκειται για την ίδια διαδικασία...δεν έχει λογική...
Επιχείρηση είναι και καθορίζει την πολιτική χρέωσης της όπως θέλει, μην τρελαθούμε!

bobby

Well-Known Member
Και γω πελάτης της...οπότε μη έχοντας έκπτωση για ίδιες παρεχόμενες υπηρεσίες δεν μπορώ να ασκήσω κριτική?
Εννοείται ότι μπορείς αλλά το ίδιο πρέπει να κάνεις παντού, επίσης μπορείς να διαπραγματευτείς τις τιμές για την περίπτωση σου και αν δεν σου αρέσει να πας αλλού. Ελέυθερη αγορά έχουμε. Το να λες όμως κακώς κάνεις το ένα ή το άλλο σε έναν επιχειρηματία καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα. Αν δεν σε συμφέρει μην πας, το να του λες πως να διαχειρίζεται την επιχείρηση του δεν έχει νόημα.

Ronaldo

Well-Known Member
Εννοείται ότι μπορείς αλλά το ίδιο πρέπει να κάνεις παντού, επίσης μπορείς να διαπραγματευτείς τις τιμές για την περίπτωση σου και αν δεν σου αρέσει να πας αλλού. Ελέυθερη αγορά έχουμε. Το να λες όμως κακώς κάνεις το ένα ή το άλλο σε έναν επιχειρηματία καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα. Αν δεν σε συμφέρει μην πας, το να του λες πως να διαχειρίζεται την επιχείρηση του δεν έχει νόημα.
Εσυ Bobby τι είσαι δηλαδή; ο υπερασπιστής της τιμολογιακής πολιτικής του; φυσικά και εχει δικαίωμα να χρεώνει οσα θέλει αλλα και δικαίωμα των μελών να κρίνουν τις χρεώσεις ή την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η κάθε κλινική. Ειδικά όταν είναι και πελάτης κάποιος μιας κλινικής που πλήρωσε περισσότερα από κάποιον άλλο στην ίδια κλινική για τον χ, ψ λόγο, έχει δικαίωμα να το αναφέρει αν νιώθει ότι αδικήθηκε ή οχι. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου.

Τελευταία επεξεργασία:

mike1988

Active Member
Συμφωνώ αγόρι και το λέω με καλή πρόθεση...εγώ πήγα ήδη...
Τι εννοείς παντού? αφού εκεί πήγα να ασκήσω κριτική σε άλλους? Το να λέω σε έναν επιχειρηματία που έχουμε συνεργασία ότι σε εμένα γιατί δεν έκανες καλύτερη τιμή βάση του επαγγέλαματός μου που είναι το κακό. Επίσης κριτική ασκώ ως προς....προσωπική άποψη είναι ...Δηλαδή να μην του λέμε τίποτα στο πρόσταγμα της ελεύθερης αγοράς? Νομίζω είσαι κάπως υπερβολικός στην απάντηση αυτή...

bobby

Well-Known Member
Συμφωνώ αγόρι και το λέω με καλή πρόθεση...εγώ πήγα ήδη...
Τι εννοείς παντού? αφού εκεί πήγα να ασκήσω κριτική σε άλλους? Το να λέω σε έναν επιχειρηματία που έχουμε συνεργασία ότι σε εμένα γιατί δεν έκανες καλύτερη τιμή βάση του επαγγέλαματός μου που είναι το κακό. Επίσης κριτική ασκώ ως προς....προσωπική άποψη είναι ...Δηλαδή να μην του λέμε τίποτα στο πρόσταγμα της ελεύθερης αγοράς? Νομίζω είσαι κάπως υπερβολικός στην απάντηση αυτή...
Όχι φίλε δεν σε κατηγορώ.. καλά κάνεις και του τα λες από κοντά (μεταξύ σας). Να κάνεις κριτική δημόσια ότι ο χ,ψ,ζ επαγγελματίας είναι ακριβός για αυτό που προσφέρει είναι ΟΚ, να λες όμως ότι ο ίδιος δεν ξηγιέται καλά γιατί δεν μου κάνει έκπτωση όπως κάνει σε αστυνομικούς, παπάδες και δεν ξέρω εγώ ποιους άλλους δεν είναι σωστό. Δεν είναι υποχρεωμένος. Αυτή είναι η διαφωνία μου. Η "λογική κατσίκα του γείτονα" κατά τα άλλα δεν διαφωνούμε. Σόρρυ, αν όπως το έθεσα με παρεξήγησες.

Gianney

Well-Known Member
Ο Αναστασάκης ρε παιδιά μεταξύ άλλων είναι και επιχειρηματίας φέρνει kmax,revivogen. Μην το ξεχνάτε αυτό.;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα