Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βρε δεν σου είπα?2 φορές θέλεις...... Κ αν έχεις κνησμο μπορείς να ψεκαζεις με οροΜεταμόσχευση μαλλιων και λούσιμο. Έκανα το ΣΚ που μας πέρασε 2ημερη συνεδρία ΜΜ. Πήγα για λούσιμο όλα κομπλέ. Να τα λουζω 2 φορές την ημέρα; Μια το πρωί μια το βράδυ; Ανακουφίζει και απο τον κνυσμο η αλήθεια είναι
Όχι ρωτήσα, μου είπαν δεν υπάρχει θέμα απλώς να το κάνω ταμποναριστα στην αρχή. Ρωτάω απλώς, απο δικιά σας εμπειρία (σε όσους έχουν κάνει ΜΜ) αν όντως κάνει καλό και πέφτουν ποιο γρήγορα τα κακαδιαΚαλησπέρα φίλε. Καλή επιτυχία καταρχήν. Γιατί δεν ρωτάς την κλινική που έκανες πόσες φορές πρέπει να λούζεσαι και ρωτάς το φόρουμ ; Φαντάζομαι κιολασ Θα σου έχει δώσει και οδηγίες τι να κανεις ;
Επίσης μπορείς να βάλεις φωτογραφίες σου να δούμε ;
Καλησπέρα φίλε. Καλή επιτυχία καταρχήν. Γιατί δεν ρωτάς την κλινική που έκανες πόσες φορές πρέπει να λούζεσαι και ρωτάς το φόρουμ ; Φαντάζομαι κιολασ Θα σου έχει δώσει και οδηγίες τι να κανεις ;
Επίσης μπορείς να βάλεις φωτογραφίες σου να δούμε ;
Ναι ναι! Το έγραψα αλλου πρώτα και με τα εδώ και μετα είδα την απάντηση σουΒρε δεν σου είπα?2 φορές θέλεις...... Κ αν έχεις κνησμο μπορείς να ψεκαζεις με ορο
Μη Το παίρνεις με φοβο... απαλό μασαζ με τις παλαμες κ ξεβγαλμα με χλιαρο νερό σε χαμηλη έντασηΝαι ναι! Το έγραψα αλλου πρώτα και με τα εδώ και μετα είδα την απάντηση σου
Οκ, εσείς μετά από πόσες μέρες αρχίσατε να κάνετε απαλό μασάζ;Μη Το παίρνεις με φοβο... απαλό μασαζ με τις παλαμες κ ξεβγαλμα με χλιαρο νερό σε χαμηλη ένταση
Μετά την τρίτη μέρα έκανα απαλό μασαζ με τις παλαμες κ σιγά σιγά με τις μέρες εβαζα περισσοτερο ένταση γιατί πρέπει στις 10-12 μέρες να έχεις καθαρίσει από εσχαρεςΟκ, εσείς μετά από πόσες μέρες αρχίσατε να κάνετε απαλό μασάζ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ σήμερα 2 μέρα μόνος μου, συν 1 το πρώτο στην κλινική. Μόνο στην δοτρια άρχισα να κάνω απαλό μασάζ.Μετά την τρίτη μέρα έκανα απαλό μασαζ με τις παλαμες κ σιγά σιγά με τις μέρες εβαζα περισσοτερο ένταση γιατί πρέπει στις 10-12 μέρες να έχεις καθαρίσει από εσχαρες
Αλήθεια που την
Μπορώ να γράψω το όνομα της κλινικής εδώ; Εννοώ λόγω διαφήμισης κτλΑλήθεια που την έκανες?
Εννοώ άμα επιτρέπεταιΜπορώ να γράψω το όνομα της κλινικής εδώ; Εννοώ λόγω διαφήμισης κτλ
Ναι κανονικά.... δεν υπάρχει πρόβλημαΕννοώ άμα επιτρέπεται
Στην Advanced Hair ClinicsΝαι κανονικά.... δεν υπάρχει πρόβλημα
Ναι κανονικά.... δεν υπάρχει πρόβλημ
πόσα μοσχεύματα έβαλες ; ποιος σου έκανε την επέμβαση και ποσο σε χρέωσαν;Στην Advanced Hair Clinics
Ευχαριστώ πολύ!Καλή φυτρωση να σου ευχηθω κ να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.....
Κοίτα δεν ξέρω πόσα μοσχεύματα με βάλανε ούτε και ρώτησα (βασικά ξέχασα κιόλας να ρωτήσω όταν τελειώσε το χειρουργείο.Γιατί η συγκεκριμένη κλινική, και κατά άποψη μου, πολύ καλά κάνει δεν κοστολογεί σύμφωνα με τα τριχοθυλακια. Δηλαδή το τριχοθυλακιο κοστίζει πχ 2 Ευρώ κτλπ. Το θέμα είναι να έχω καλή φυτρωση χαχα. Πάντως ούτε πόνεσε, ούτε κατάλαβα τίποτα γιατί με είχε πάρει ο ύπνος. Ούτε πόνο είχα μετά ούτε είχα πρηστεί!πόσα μοσχεύματα έβαλες ; ποιος σου έκανε την επέμβαση και ποσο σε χρέωσαν;