Μεταμόσχευση μαλλιων και λούσιμο.

Billy90

New Member
Μεταμόσχευση μαλλιων και λούσιμο. Έκανα το ΣΚ που μας πέρασε 2ημερη συνεδρία ΜΜ. Πήγα για λούσιμο όλα κομπλέ. Να τα λουζω 2 φορές την ημέρα; Μια το πρωί μια το βράδυ; Ανακουφίζει και απο τον κνυσμο η αλήθεια είναι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hercules80

Active Member
Καλησπέρα φίλε. Καλή επιτυχία καταρχήν. Γιατί δεν ρωτάς την κλινική που έκανες πόσες φορές πρέπει να λούζεσαι και ρωτάς το φόρουμ ; Φαντάζομαι κιολασ Θα σου έχει δώσει και οδηγίες τι να κανεις ;
Επίσης μπορείς να βάλεις φωτογραφίες σου να δούμε ;

LoverBoy

Well-Known Member
Μεταμόσχευση μαλλιων και λούσιμο. Έκανα το ΣΚ που μας πέρασε 2ημερη συνεδρία ΜΜ. Πήγα για λούσιμο όλα κομπλέ. Να τα λουζω 2 φορές την ημέρα; Μια το πρωί μια το βράδυ; Ανακουφίζει και απο τον κνυσμο η αλήθεια είναι
Βρε δεν σου είπα?2 φορές θέλεις...... Κ αν έχεις κνησμο μπορείς να ψεκαζεις με ορο

Billy90

New Member
Καλησπέρα φίλε. Καλή επιτυχία καταρχήν. Γιατί δεν ρωτάς την κλινική που έκανες πόσες φορές πρέπει να λούζεσαι και ρωτάς το φόρουμ ; Φαντάζομαι κιολασ Θα σου έχει δώσει και οδηγίες τι να κανεις ;
Όχι ρωτήσα, μου είπαν δεν υπάρχει θέμα απλώς να το κάνω ταμποναριστα στην αρχή. Ρωτάω απλώς, απο δικιά σας εμπειρία (σε όσους έχουν κάνει ΜΜ) αν όντως κάνει καλό και πέφτουν ποιο γρήγορα τα κακαδια

Billy90

New Member
Ορίστε

Συνημμένα

• 17256520528342567356720502511764.jpg
    17256520528342567356720502511764.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 55

LoverBoy

Well-Known Member
Οκ, εσείς μετά από πόσες μέρες αρχίσατε να κάνετε απαλό μασάζ;
Μετά την τρίτη μέρα έκανα απαλό μασαζ με τις παλαμες κ σιγά σιγά με τις μέρες εβαζα περισσοτερο ένταση γιατί πρέπει στις 10-12 μέρες να έχεις καθαρίσει από εσχαρες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Billy90

New Member
Μετά την τρίτη μέρα έκανα απαλό μασαζ με τις παλαμες κ σιγά σιγά με τις μέρες εβαζα περισσοτερο ένταση γιατί πρέπει στις 10-12 μέρες να έχεις καθαρίσει από εσχαρες
Εγώ σήμερα 2 μέρα μόνος μου, συν 1 το πρώτο στην κλινική. Μόνο στην δοτρια άρχισα να κάνω απαλό μασάζ.

Billy90

New Member
πόσα μοσχεύματα έβαλες ; ποιος σου έκανε την επέμβαση και ποσο σε χρέωσαν;
Κοίτα δεν ξέρω πόσα μοσχεύματα με βάλανε ούτε και ρώτησα (βασικά ξέχασα κιόλας να ρωτήσω όταν τελειώσε το χειρουργείο.Γιατί η συγκεκριμένη κλινική, και κατά άποψη μου, πολύ καλά κάνει δεν κοστολογεί σύμφωνα με τα τριχοθυλακια. Δηλαδή το τριχοθυλακιο κοστίζει πχ 2 Ευρώ κτλπ. Το θέμα είναι να έχω καλή φυτρωση χαχα. Πάντως ούτε πόνεσε, ούτε κατάλαβα τίποτα γιατί με είχε πάρει ο ύπνος. Ούτε πόνο είχα μετά ούτε είχα πρηστεί!

Μπλουζα