Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μπορεις να ρωτησεις τότε την κλινική πόσα μοσχεύματα σου βάλανε και να μας πεις. Διήμερη έκανες υπολογίζω να σου βάλανε 4000-5000 μοσχεύματα. Ναι το ξέρω οτι δεν χρεώνει με το μόσχευμα...με τη διήμερη συνεδρία λεω ποσο πληρωσες...επίσης βάλε φωτογραφίες πριν κανεις επέμβασηΚοίτα δεν ξέρω πόσα μοσχεύματα με βάλανε ούτε και ρώτησα (βασικά ξέχασα κιόλας να ρωτήσω όταν τελειώσε το χειρουργείο.Γιατί η συγκεκριμένη κλινική, και κατά άποψη μου, πολύ καλά κάνει δεν κοστολογεί σύμφωνα με τα τριχοθυλακια. Δηλαδή το τριχοθυλακιο κοστίζει πχ 2 Ευρώ κτλπ. Το θέμα είναι να έχω καλή φυτρωση χαχα. Πάντως ούτε πόνεσε, ούτε κατάλαβα τίποτα γιατί με είχε πάρει ο ύπνος. Ούτε πόνο είχα μετά ούτε είχα πρηστεί!
Πότε κοιμήθηκες άφοβα; Γιατί η αλήθεια ακόμα φοβάμαι και προσέχω και κοιμάμαι με μαξιλάρι ταξιδιού και το σώμα σε 45 μοίρεςΝαι κανονικά.... δεν υπάρχει πρόβλημα
Μετά τις 5 μέρες κοιμόμουν πιό άνετα αλλά άφοβα εντελώς μετά τις 15 μέρεςΠότε κοιμήθηκες άφοβα; Γιατί η αλήθεια ακόμα φοβάμαι και προσέχω και κοιμάμαι με μαξιλάρι ταξιδιού και το σώμα σε 45 μοίρες
34. Η φώτο είναι απο αρχές Ιουλίουβαλε φωτο πως ησουν πριν την μεταμοσχευση, τι ηλικια εχεις;
Α οκ εντάξει τότε, δεν είμαι παρανοϊκόςΜετά τις 5 μέρες κοιμόμουν πιό άνετα αλλά άφοβα εντελώς μετά τις 15 μέρες
Ok.Θα το κάνωΚαλή φυτρωση φίλε. Μεγάλη αραίωση είχες. Βάλε μας και φωτογραφίες από την τοποθέτηση αν θέλεις να δούμε πως καλύφθηκε η ληπτρια.
Ή καλύτερα άνοιξε νέο νήμα για να παρουσιάσεις εκεί την εξέλιξη σου.
Δεν φτάνει που έχει ο καθένας τον "πόνο" του, έχει και τον κακό ύπνο μαζί...Μετά τις 5 μέρες κοιμόμουν πιό άνετα αλλά άφοβα εντελώς μετά τις 15 μέρες