Μεταμόσχευση μαλλιων και λούσιμο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hercules80

Active Member
Κοίτα δεν ξέρω πόσα μοσχεύματα με βάλανε ούτε και ρώτησα (βασικά ξέχασα κιόλας να ρωτήσω όταν τελειώσε το χειρουργείο.Γιατί η συγκεκριμένη κλινική, και κατά άποψη μου, πολύ καλά κάνει δεν κοστολογεί σύμφωνα με τα τριχοθυλακια. Δηλαδή το τριχοθυλακιο κοστίζει πχ 2 Ευρώ κτλπ. Το θέμα είναι να έχω καλή φυτρωση χαχα. Πάντως ούτε πόνεσε, ούτε κατάλαβα τίποτα γιατί με είχε πάρει ο ύπνος. Ούτε πόνο είχα μετά ούτε είχα πρηστεί!
μπορεις να ρωτησεις τότε την κλινική πόσα μοσχεύματα σου βάλανε και να μας πεις. Διήμερη έκανες υπολογίζω να σου βάλανε 4000-5000 μοσχεύματα. Ναι το ξέρω οτι δεν χρεώνει με το μόσχευμα...με τη διήμερη συνεδρία λεω ποσο πληρωσες...επίσης βάλε φωτογραφίες πριν κανεις επέμβαση

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Πότε κοιμήθηκες άφοβα; Γιατί η αλήθεια ακόμα φοβάμαι και προσέχω και κοιμάμαι με μαξιλάρι ταξιδιού και το σώμα σε 45 μοίρες
Μετά τις 5 μέρες κοιμόμουν πιό άνετα αλλά άφοβα εντελώς μετά τις 15 μέρες

Billy90

New Member

Συνημμένα

• 20240726_122010.jpg
    20240726_122010.jpg
    478 KB · Προβολές: 53

Chris34

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φίλε. Μεγάλη αραίωση είχες. Βάλε μας και φωτογραφίες από την τοποθέτηση αν θέλεις να δούμε πως καλύφθηκε η ληπτρια.
Ή καλύτερα άνοιξε νέο νήμα για να παρουσιάσεις εκεί την εξέλιξη σου.

Billy90

New Member
Καλή φυτρωση φίλε. Μεγάλη αραίωση είχες. Βάλε μας και φωτογραφίες από την τοποθέτηση αν θέλεις να δούμε πως καλύφθηκε η ληπτρια.
Ή καλύτερα άνοιξε νέο νήμα για να παρουσιάσεις εκεί την εξέλιξη σου.
Ok.Θα το κάνω

Μπλουζα