Νομιζω οχι, εχει επιλεξει λεει μια χειρουργο και εχει μονο ενα προσεκτικα επιλεγμενο team που κανει αυτη την δουλεια, αλλα απο οτι καταλαβα ειναι στην κλινικη και επιβλεπει την διαδικασια. Μπορει να κανει κ αυτος με αλλη τιμη. Θα τα ρωτησω ολα αυτα. Στο πρωτο ραντεβου ημουνα λιγο χαμενος ομολογω. Ειναι κατι αλλο που πρεπει να ρωτησω? Για τα εργαλεια? τις πυκνοτητες που ελεγε ο CVIAL?δεν ξερω καν τι ειναι το forelock...
Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο σκεπτικός σε αυτό. Τον Βελιμβασάκη τον έχω συζητήσει αρκετά στο workshop και ξέρω ότι έχει την απαιτούμενη πείρα λόγω Γερμανίας. Με δεδομένο ότι γύρισε Ελλάδα πριν 2 χρόνια περίπου, είναι προφανές ότι αυτή η χειρούργος είναι νέα και αν την εκπαίδευσε ο ίδιος (το πιθανότερο) δεν πρέπει να έχει πείρα πάνω από 1 χρόνο. Για το team ok, προφανώς έχουν πείρα αφού δούλευαν με αυτόν. Για όλα τα άλλα αφού θα κάνεις Μάρτιο έχουμε καιρό να τα πούμε.
[/QUOTE]
Φεβρουαριο θα ηθελα, τον μαρτη θα αρχισει το πηξιμο.. Γενικα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα στις 7 που θα παω ξανα απο εκει.
Αυτο που λεει ο σταυρος με προβληματιζει γι αυτο ειχα τεινει προς τον Βεκρη για το μπατζετ μου.
Απλα το οτι δεν ειναι γνωστη κλινικη ακομα και οτι εχουμε μια γνωριμια ισως να ειναι αρκετα θετικο και να αξιζει την διερευνηση. Θα δω υπαρχει και επιλογη να την κανει ο ιδιος.