Παιδιά δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς. Εγω το μόνο που μπορώ να πω για εμένα είναι ότι αυτό που πήρα δεν μου το έδινε καμία κλινική στην Ελλάδα δίστιχος. Και αν κάνω και την δεύτερη που σκέφτομαι τον επόμενο χρόνο θα ξεπεράσω κάθε προσδοκία μου. Έκανα μια επιλογή που στην αρχή με τρόμαζε αλλά όπου κι αν πήγα εδώ στην Ελλάδα είχα την εντύπωση ότι με προετοίμαζαν ψυχολογικά στο να δεχτώ ένα απαράδεκτο αποτέλεσμα σαν καλό. Και ότι το να καλύψουμε όλη την περιοχή θα χρειαζόταν πολλές επεμβάσεις χωρίς καν να πάρω το αποτέλεσμα που πήρα με μια μόνο εμφύτευση στον σινικ. Είμαι Ευχαριστημένος και αυτό μετράει για εμένα μετά από ότι έχω ψάξει και ότι έχω σκεφτεί. Τώρα για την δότρια που λέτε και για άλλες λεπτομέρειες που ίσως αναφέρετε δεν έχω και μεγάλη γνώση αλλά εμένα μου Φαίνονται φυσιολογικά. Δεν καταλαβαίνω κενά ή σημάδια η κάτι περίεργο εκεί. Έτσι μου φαίνονται εμένα. Αν κάτι δεν είναι έτσι ακριβός και κάποιος έμπειρος βλέπει κάτι άλλο πάλι δεν με πειράζει. Όταν βλέπεις το χαμόγελο σου στον καθρέφτη καταλαβαίνεις ότι κάτι καλό έχεις κάνει στον εαυτό σου.