Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν πιστευω στα ονειρα ετσι το εγραψα για χαβαλε να γελασουμε.Why so serious?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ανοιξε ενα thread και βαλε φωτο δεν γινεται ετσι,μπορει τα 2500-3000 να μην φτανουν η αν εισαι πολυ μεγαλο nw6+ να σου προτεινουμε strip.Οι δυο καλυτεροι γιατροι στην Τουρκια ειναι ο Κοραυ στην Κωνσταντινουπολη και ο Ντογκαναυ στη Αταλεια και οι δυο χρεωνουν 2,5 ευρω ανα graft και κανουν μονο fue.Παιδια αν θελω να βαλω 2500-3000 grafts και εχω 6 000 ευρο που με συμβουλευετε να παω?
Και εγω την εχω αυτην την απορια,ειδικα με capital controls νομιζω δεν μπορεις να βγαλεις εκτος Ελλαδας πανω απο 1000-2000 ευρω το μηνα, ισως να χρειαζεται ειδικη αδεια απο την τραπεζα για παραπανω, πραγματικα δεν ξερω μπορει να κανω λαθος,ισως εκτος ΕΕ να μην μπορεις ουτε τοσα.Γενικα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος πληρωμης καποια συμβουλη?Τα λευτα που ζητουν αυτοι πως τους τα δινεις? Φανταζομαι ζητουν προκαταβολη. Την βαζεις μεσω τραπεζας σε ευρο?
ψαχνωντασς διαφορα φορουμ και παρατηρωντας διαφορες μμ, βλεπω πως ακομα και αν εξαιρεσουμε τις μεγαλες κλινικες παγκοσμιιως ,υπαρχουν παρα πολλες μικροτερες και αγνωστες σε εμας που δινουν απειρως καλυτερα αποτελεσματα απο τις αντιστοιχες ελληνικες.
www.youtube.com/watch?v=DV5f_vTH8d8
fue-hlc.com
γνωριζει καποιος τι τιμες κανει αυτη η κλινικη στην Τουρκια; Απο οτι λενε, κανουν μονο manual FUE και τα αποτελεσματα τους δειχνουν ικανοποιητικα