Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
γ τετραμηνο πολυ καλα παει θεωρω shedding που εμφανιζεις? στα μεταμοσχευμενα?4 μηνες
Πως το βλεπετε ;
Εχω αρκετο shedding 3 εβδομάδες τωρα . Μαλλον απο την fina
Δεν μπορω να καταλάβω απο που ειναι . Νομιζω οχι απο τα μεταμοσχευμένα. Το βλεπω οταν βαζω minox το βραδυ που εχω στα χέρια αρκετές τρίχες. Παίρνω περιπου 1.5 μηνα τωρα fina 1.25/ημερα .γ τετραμηνο πολυ καλα παει θεωρω shedding που εμφανιζεις? στα μεταμοσχευμενα?
σε σχεση με το τριμηνο εισαι πολυ καλυτερα να ξερεις. Το οτι εχεις shedding ειναι καλο σημαδιΔεν μπορω να καταλάβω απο που ειναι . Νομιζω οχι απο τα μεταμοσχευμένα. Το βλεπω οταν βαζω minox το βραδυ που εχω στα χέρια αρκετές τρίχες. Παίρνω περιπου 1.5 μηνα τωρα fina 1.25/ημερα .
Αυτο βλεπω κ εγω οτι ειναι καλύτερα . Ελπιζω να πυκνώσουν και άλλο ωστε να μην ξεχωρίζουνσε σχεση με το τριμηνο εισαι πολυ καλυτερα να ξερεις. Το οτι εχεις shedding ειναι καλο σημαδι
Καλημερα , μου ειχαν δώσει απο την κλινική φινα σε gel και ετσι ξεκίνησα . Αρχισα ομως το χαπι γ να εχω καλύτερο αποτέλεσμα αλλα και να προστατέψω αυτα που ειχα γιατι φοβόμουν μην πεσουν . Μετα απο κάποιους μηνες σκέφτομαι να το παω 1.25/μερα παρα μερα , γιατι πιστεύω οτι η δόση που ειμαι τωρα μου δημιουργεί ακμη .Έχεις δύο μήνες μπροστά πολύ καλούς σε φυτρωση. Σίγουρα θα υπάρξει αλλαγή.
Φίνα πως και αποφάσισες να ξεκινήσεις; Έχεις στο πλάνο να την παίρνεις μακροχρόνια η μέχρι την ολοκλήρωση του αποτελέσματος;
Σωστή σκέψη. Χρησιμοποίησε τη μικρότερη δόση που μπορείς ώστε να μην αντιμετωπίσεις κανένα θέμα. Είσαι και μικρός σε ηλικία νομίζω.Καλημερα , μου ειχαν δώσει απο την κλινική φινα σε gel και ετσι ξεκίνησα . Αρχισα ομως το χαπι γ να εχω καλύτερο αποτέλεσμα αλλα και να προστατέψω αυτα που ειχα γιατι φοβόμουν μην πεσουν . Μετα απο κάποιους μηνες σκέφτομαι να το παω 1.25/μερα παρα μερα , γιατι πιστεύω οτι η δόση που ειμαι τωρα μου δημιουργεί ακμη .
Ναι αυτο σκέφτομαι να κανω , ειμαι 29Σωστή σκέψη. Χρησιμοποίησε τη μικρότερη δόση που μπορείς ώστε να μην αντιμετωπίσεις κανένα θέμα. Είσαι και μικρός σε ηλικία νομίζω.
λογικα θα πυκνωσουν με βαση αυτα που βλεπω. Δεν ειμαι ειδημων αλλα θεωρω πως γ τετραμηνο ειναι εξαιρετικα. Αυτη η κλινικη στο θεμα φυτρωση ειναι μανουλα σε αλλα υστερει δυστυχως αλλα εσυ το πηγες συντηρητικα οποτε μην αγχωνεσαι καθολου θα σε παει πολυ καλα.Αυτο βλεπω κ εγω οτι ειναι καλύτερα . Ελπιζω να πυκνώσουν και άλλο ωστε να μην ξεχωρίζουν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γενικα είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι είμαι ακόμα και στον 5 μήνα . Το μόνο < παράπονο > που ίσως να έχω καθαρά από την δική μου οπτική είναι ότι θα ήθελα να μου έχει κλείσει τους κροτάφους περισσότερο . Το συζητήσαμε όμως κ το έκανε έτσι .Για 5ο μήνα φαίνεται να σε πηγαίνει αρκετά καλά, από όσο μπορώ να καταλάβω από τις "δύσκολες" φώτο.
Επίσης η φίνα φαίνεται να σου φτιάχνει καλή τρίχα πιο πίσω και να τους δίνει και λάμψη.
Εσύ πως το βλέπεις;
Πας πολύ καλά για 5ο μήνα φίλε. Καλή συνέχεια να έχεις.Σε εξωτερικό χώρο με ήλιο
Μια χαρα φαινεται, μπορεις να βαλεις και 2 προφιλ και 1 δοτρια;Σε εξωτερικό χώρο με ήλιο