Lex-A
New Member
1,5 χρόνο μετά τη μεταμόσχευση, έχουμε μπει στο δρόμο για το μακρύ μαλλί που έχω και στη φωτογραφία στο avatar.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένος, θα ήθελα λίγο καλύτερο κλείσιμο στην hairline στην αριστερή πλευρά, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.Καλως τον, πως σου φαινεται το αποτελεσμα;
Ωραίος φιλε. Νομίζω πέτυχες τον στοχο σου...η hairline σου επίσης φαινεται φυσική με micro-irregulations που δεν προδίδουν μεταμόσχευση..να το χαιρεσαι!1,5 χρόνο μετά τη μεταμόσχευση, έχουμε μπει στο δρόμο για το μακρύ μαλλί που έχω και στη φωτογραφία στο avatar.
Θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες και με εξωτερικό φως. Όντως η hairline στην πρώτη σειρά έχει αρκετά πολύτριχα και λιγότερα μονότριχα.Καλης ποιοτητας οι φωτο και τιμη σου που τις ανεβαζεις , μπορεις να βαλεις καμια φωτο εξω με φως ;
Πιστευω εδω επρεπε να εχει λιγο μεγαλυτερη πυκνοτητα
Προβολή συνημμένου 62450
Επισης πολλα πολυτριχα μπροστα αλλα ειναι γνωστα αυτα στον Τυρκαλα.
Overall καλο αποτελεσμα, να το χαιρεσαι
Εμένα μου μοιάζει για μεταμόσχευση πάντως , με χοντρά μοσχεύματα . Ψιλό κάνει μπαμ από μακριά . Παραταυτα έχει αλλαγή από πριν και σίγουρα είναι καλύτεροςΩραίος φιλε. Νομίζω πέτυχες τον στοχο σου...η hairline σου επίσης φαινεται φυσική με micro-irregulations που δεν προδίδουν μεταμόσχευση..να το χαιρεσαι!
Η τοποθέτηση που έχει γινει με ανομοιομορφίες δεν προδίδει μεταμόσχευση, δεν είναι δηλαδή παρατεταγμένα σε μια ευθεία γραμμή που θα έδειχνε αφύσικο. Επισης τα μοσχεύματα έχουν σωστές γωνιές τοποθέτησης και φορές. Αυτά μαζί δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα.Εμένα μου μοιάζει για μεταμόσχευση πάντως , με χοντρά μοσχεύματα . Ψιλό κάνει μπαμ από μακριά . Παραταυτα έχει αλλαγή από πριν και σίγουρα είναι καλύτερος