Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Όλα τα ποστ με φώτο του ασθενή διαγράφησαν μετά από απαιτησή του λόγω προσωπικών δεδομένων. Θα παρακαλούσα την κλινική να επικοινωνήσει μαζί του για να πάρει έγκριση για να ποστάρει τις φώτο του και να με ενημερώσει σχετικά.

Προφανως υπάρχει νομική συναινεση που υπογραφει καθε ασθενής μου πριν την επέμβαση.
Οι φωτογραφιες αναρτηθηκαν βασει της υπογεγαμμενης συναινεσης και παρα ταυτα έγινε καθε προσπάθεια να μην αναγνωριζεται οποιαδηποτε σημειο της ταυτοτητας του χρηστη.
Η άναρτηση σε φορουμ υπάγεται σε επιστημονικούς σκοπούς, καθότι το φορουμ αποτελει χωρο στον οποιο γραφω ως ιατρός ενημερωνοντας το κοινό.
Αναρτω υποδειγμα της δηλώσης.
Αν αναγκαστω να ανεβασω την συναινεση του ασθενούς δυστυχως θα φανούν τα στοιχεια του

Συνημμένα

• IMG_5608(1).jpg
    IMG_5608(1).jpg
    533.2 KB · Προβολές: 365
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Έχω επικοινωνήσει με το μέλος μέσω pm και περιμένω την θέση του.

oreo

Well-Known Member
Μου 'πανε πως θα μου κάνεις, μέχρι δικαστήρια
Και θα βάλεις δικηγόρους, γιά να περπατώ υπό όρους
Και να πάρουν οι εχθροί μας, τα συγχαρητήρια

Πώς εφτάσαμε ως τα άκρα, είναι απ' τα μυστήρια
Κι όταν είδαν τις πληγές μου, κλάψανε κι οι δικαστές μου
Και πώς άντεξα ρωτούσαν, πόνους και μαρτύρια

Τα Δικαστήρια / Γιώργος Μαργαρίτης :cool:

Gianney

Well-Known Member

Χαχαχ ο προσεχε μην φας και εσύ καμία μήνυση γτ ξύνεις πληγές

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Καλό είναι όταν κάποια πράγματα πάνε προς όξυνση, οι υπόλοιποι να φροντίζουμε να τα αποσυμπιέζουμε. Δεν είναι όλα τα πράγματα για πλάκα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Καλό είναι όταν κάποια πράγματα πάνε προς όξυνση, οι υπόλοιποι να φροντίζουμε να τα αποσυμπιέζουμε. Δεν είναι όλα τα πράγματα για πλάκα.
Συμφωνώ μαζί σου μοντ.Απλα λίγο τα μαλλιά λίγο η οικονομία ,ο κοβιντ,οι φωτιες και γενικά τα πρόβληματα στις μέρες μας.. καταλαβαίνεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΙΣ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΕ EDIT ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

Σχεδιασμός hailine σε ωραιο συμμετρικό κρανίο, με σκοπό να καλυφθούν και τα προηγούμενα πολυτριχα minigrafts

Έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική HOCKEY STICK + gradual gradient προκειμενου ΜΙΑ περιοχή, συνηθως η αριστερη+ hairline, με πιο μακρυ μαλλι και με διαγωνιο χτενισμα να δινει η αισθηση της πυκνότητας και στις εσκεμμενα αραιες περιοχές για λογους διαχειρισης πόρων.

Για να ΕΙΝΑΙ πυκνη ολη αυτη η περιοχή θα χρειαζοντουσαν 8000-10000 τριχοθυλάκια. (που δεν τα έχει ουτε σε ολοκληρο στο σωμα τυο!)
Με 3000, σταδιο 6 προς 7, ειναι υποχρεωτική η τεχνική αυτη.
H κιτρινη περιοχη έχει την μεγαλύτερη πυκνότητα, η μπλε μικροτερη, η κοκκινη ακομα μικρότερη και η μωβ η πιο αραιή.

DSC01322-1.jpg

DSC01322.jpg

DSC01321.jpg
DSC01274.jpg
DSC01275.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Εικόνα συρραφής.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ραβω αλλιως και κέντρο και άλλιως τα πλαινα!
Απλα, λογω vectors δυναμεων τασης, μετα την μαστοειδη απόφυση, σε καποια άτομα που ΔΕΝ ειναι προβλεψιμο (εκτος αν ειναι πολυ νεα ή με ΠΟΛΥ ελαστικό δερμα) η ουλες μπορει να ανοιξουν.

Τριχοφυτική ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έγινε για λογους οικονομιας μοσχευμάτων για μελλοντική ΜΕΤ.

DSC01327(1).jpg

DSC01328.jpg

DSC01329.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Εικόνα επούλωσης την 14η ημέρα.
Ολόκληρο το μήκος της τομής έχει επουλωθει εξαιρετικά.
Από εδω και πέρα ειναι στα χερια της "Φυσης" πόσο λεπτη θα καταλήξει η ουλή.
Δυστυχως δεν ηταν με το μερος μας.
Αλλά θα την ...κερδίσουμε!

DSC01949.jpg

DSC01950.jpg

DSC01947.jpg

DSC01948.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Εικονα λήπτριας την 14η ημέρα.
Ο ασθενης έλαβε οδηγιες πως με την ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ χρήση της τεχνικής hockey stickμ θα πρεπει να αφηνει μακρύτερο μαλλι για κάλυψη και άλλων περιοχών.
Φαίνεται ήδη η διαφορα την πυκνότητα των περιοχών, που ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ με μακρύτερο μαλλι,
οπως και η συγκεκριμενες φορες σε διαφορετικα σημεια για λογους κάλυψης.

DSC01943.jpg

DSC01944.jpg

DSC01945.jpg

DSC01946.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Εικόνα στο 3μηνο, ηδη ικανοποιητική φύρτωση, ΠΡΙΝ αρχισει να κουρευει τα μαλλια ο ασθενής!
Τα "αιματάκια" ειναι από μικροσπυράκια που δεν ειχε σπασει και εσπασα εγω πριν την φωτογραφιση (κακώς)

Παρατηρησετ οτι ακόμα και με κοντο μαλλι, μόνο δεξια φαίνεται κάποιο "κενο" από την ουλή, και κυρθως επειδη ειναι ακομα ερυθρή.

DSC06217.jpg

DSC06219.jpg

DSC06220.jpg

DSC06221.jpg

DSC06223.jpg

DSC06224.jpg

DSC06228.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Η ινιακή περιχή έχει επουλωθει άριστα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ και με μεγάλη λύπη μου (και του ασθενή), οι 2 ινιακές περιοχές είχαν "ανοίξει".

Η αριστερη σε πλατος 4-5 χιλιοστα και μηκος 2,5 εκατοστα και η δεξια στα 5-6 χιλιοστα και σε μηκος 3 εκατοστα.

Σε κάθε περίπτωση:
-θα το διορθώσουμε
-και πιο στενο strip στις περιοχές αυτες να ειχα πάρει ΠΑΛΙ θα γινονταν αυτο (και θα χαναμε και μοσχευματα)
-δεν υπήρχε καποιο σημάδι να προβλεφθει η επιπλοκή αυτη με σιγουρια
-ο ασθενής ηταν υποψήφιος ΜΟΝΟ για strip ή combo, οπότε δεν γινόταν να πάμε μόνο με FUE
- Παρόλο που έφτασα σχεδόν στα όρια της ασφαλούς δότριας σε μήκος, αφαιρεσα μολις 26cm strip!Ο ασθενής εχει πολύ μικρό κρανίο σε περιμετρο, οπότε ειμαι ηδη ικανοποιημενος με όσα βγήκαν. Συνηθως μπορω να αφαιρεσω 32-35cm strip!
-Λυπάμαι που επικεντρωνεται στην επιπλοκη της δοτρια ςπου ηδη καλύπτεται με 2εκατοστα μαλλι και δεν απολαμβανει το αποτέλεσμα που θα έχει ΑΝ αφησει το μηκος μαλλιου που απαιτειται!

Αντιστοιχο παραδειγμα τεχνικής hockeystick ειναι εδω.

NW stage VIΙ - REPAIR ΜΕΤ 24/01/2020 - 3300 FUs - FUT- Άνδρας 51 ετών
Ο Απόστολος ειναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον περιστατικό και ένας γλυκυτατος άνθρωπος, μεσα στην ζωντανια! Είχε υποβληθεί σε 2 ΜΕΤ παλαιότερα με πολυ φτωχα αποτελέσματα και αναγκαζόταν να φοράει περούκα για περισσοτερα από 20 χρόνια. Παρα το ψυχολογικό του φορτίο, ήταν πάντα με την καλή κουβέντα...
www.hairlossgr.com

DSC06229.jpgDSC06230.jpgDSC06231.jpgIMG_3541.jpgIMG_3543.jpg

Μπλουζα