Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δυστυχώς έτσι είναι.Αλλα και στα άλλα δεν ξέρω σίγουρα αν όντως είναι ικανοποιημένοιΕδώ δεν είναι όμως..
Δυστυχώς έτσι είναι.Αλλα και στα άλλα δεν ξέρω σίγουρα αν όντως είναι ικανοποιημένοι
Τι να επιδιορθώσει?Και Κύπρο έχει συμβεί..Ελλάδα μάγκες δεν παίζει να συμβει..και το λέω με σιγουριά..αν πάρει έκταση να κάνει κάτι τύπου δωρεάν επιδιόρθωση..αλλά αν πάρει έκταση
Ο φίλος είναι NW6 όμως…Καλά εσύ το πηγές στην καταστροφή..υπάρχουν περιπτώσεις πολλές που έκαναν μια επέμβαση με 2.5-3κ σε norwood 3 ,δεν πήγε καλά και υπήρχαν τα περιθώρια να πάρει αυτό που θέλει σε αποτέλεσμα,υπήρχαν graftsγια δεύτερο χειρουργειο
Και με δοτρια που δε συγχωρούσε λάθη!Ο φίλος είναι NW6 όμως…
Φίλε μου όπως ανέφερε και ο αεράτος, ΑΥΤΟΣ ισχυρίζεται ότι κάνει την εξαγωγή σε όλα τα περιστατικά του. και κατηγορούσε τις κλινικές που βάζουν technicians.... Άρα τι μας λες για lorenzo κτλπ; τι σχέση έχουν αυτοί; Αυτοί το έχουν δηλώσει ότι δεν κάνουν αυτή εξαγωγή αλλά εξειδικευμένοι technicians και δεν λένε ότι την κάνουν αυτοί και μετά να βάζουν κοπέλες να την κάνουν! Κατάλαβες την διαφορά;1. Συμφωνώ
2. ΔΞ/ΔΑ
3. Σε πολλές κορυφαίες κλινικές εξάγουν οι technicians (Lorenzo, ASMED, De Freitas κλπ)
4. No comment
5. Παρομοίως με το 3 μπορώ να σου βρω αποτυχημένο αποτέλεσμα από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κλινική θέλεις. Το θέμα είναι το consistency.
6. Νο comment
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
η πολιτικη του ειναι ξεκαθαρη γι αυτο και δεν υπαρχει διαφανεια στις τιμες.... την εχω αναφερει πολλους μηνες πριν οταν κτλ τι παιζει.... οσο πιο ανιδεος εισαι τοσο πιο ψηλα ειναι η τιμη (3 ευρω) μετα αναλογως ποσο ενημερωμενος ειναι ο πελατης, ποσο ζοριζεται οικονομικα θα προσπαθησει να μην τον χασει και να παρει το μαξιμουμ απ' αυτον.... και μπορει να πεσει και κατω απο 2 ευρω πιστευω αν χρειαστει οπως συνεβη και εδω.....Πάντως 2Ε/g για Αναστασάκη είναι τσάμπα, ειδικά για repair case.
αρα θεμα με την βιωσιμοτητα των μοσχευματων? γι αυτο εουμε φυτρωση 40-50% ας πουμε?Jacksmith είδα τις φώτο σου πριν την μμ. Πρακτικά δεν έχεις (είχες) δότρια και πριν την μμ για αυτό δεν σε αναλάμβανε κανείς με FUE. Είχες ψαχτεί να δεις αν έχεις BUPA? Τα πλαινά σου αλλά και το πίσω είναι πολύ αραιό και ο πολύ χαμηλός λόγος σε συνδυασμό με την μέτρια/χαμηλη πυκνότητα είναι καμπανάκια για BUPA. Αν δεις την φώτο σου πίσω (προ μμ) οι περιοχές με κίτρινο είναι ήδη αποδεκατισμένες γεμάτες από τριχοθυλάκια σε σμίκρυνση που είναι είτε πολύ επιθετική retro ή BUPA. Σε αυτές τις περιπτώσεις καμμία τεχνική δεν είναι δόκιμη.
Προβολή συνημμένου 39099