Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

panos1234

Well-Known Member
Άντε να σου δώσω την ανάλυση της καφενειακής άποψης......ξαναγύρνα και με συγκέντρωση διάβασε το μήνυμα μου και λέω τι έχει συμβεί με πολύ προσοχή κατά την άποψή μου καθώς παρατηρώ πολλοί ξέρουν τι έχει συμβεί λες και με κάποιο τρόπο ήταν μπροστά σε όλα και στην διαδικασία, επίσης αν κάποιος δεν γράφει συχνά μην βγάζετε σπυριά δεν υποβόσκει συνομωσία υπάρχουν πολλοί που ο τρόπος σας και η λογική σας κουράζουν εξού και αν προσέξεις σε όλα τα νήματα 5-6 σχολιάζουν σε foroum 20κ μελών......μήπως θα έπρεπε να σε προβληματίσει λιγάκι....

Και που αποφάσισες να γράψεις , το είπες και μόνος σου ...διάβασες 2 σελίδες και έβγαλες πόρισμα!
Διάβασε και τις υπόλοιπες 42 λοιπόν και τα ξαναλέμε!

Δε σε πίεσε κανείς να σχολιάσεις αδερφέ....και το μόνο που με προβληματίζει είναι να έχουμε υγεία και μαλλιά όλοι εδώ μέσα !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ρε chris,επαγγελματική σχέση είναι αυτή και όχι ερωτική .όταν υπάρχει χρηματικό στη μέση δεν υπάρχει αυτό που λες..όταν πας κάπου και σου κάνουν ζημιά,απλά δεν ξαναπάς..δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πλέον.τα αυτονόητα συζητάμε?
Αεράτε δεν έχεις τσακωθεί με γυναίκα και μετά τα ξαναβρήκες??? όλα μπορούν να συμβούν εξου και είπα αν το θέλουν και οι δυο πλευρές.....έχω διαβάσει το νήμα με πολύ προσοχή.

chris1908

Member
Και που αποφάσισες να γράψεις , το είπες και μόνος σου ...διάβασες 2 σελίδες και έβγαλες πόρισμα!
Διάβασε και τις υπόλοιπες 42 λοιπόν και τα ξαναλέμε!

Δε σε πίεσε κανείς να σχολιάσεις αδερφέ....και το μόνο που με προβληματίζει είναι να έχουμε υγεία και μαλλιά όλοι εδώ μέσα !
Αγαπητέ μου φίλε έχω διαβάσει όλο το νήμα και έχω ξαναγράψει στο νήμα αυτό, προφανώς δεν έγινα αντιληπτός ......επιπλέον εδώ δεν είναι διαγωνισμός γραψίματος και διαβάσματος αλλά το ζουμί που λέει ότι σε κάθε νήμα το χρήσιμο κομμάτι είναι 4-5 σελίδες και όλο το υπόλοιπο είναι κράξιμο, κορώνες και υπονοούμενα χωρίς ουσία.

chris1908

Member
Ρε chris,επαγγελματική σχέση είναι αυτή και όχι ερωτική .όταν υπάρχει χρηματικό στη μέση δεν υπάρχει αυτό που λες..όταν πας κάπου και σου κάνουν ζημιά,απλά δεν ξαναπάς..δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πλέον.τα αυτονόητα συζητάμε?
Θα συμφωνήσω για αυτό και είπα αν το θέλουν και τα δυο μέρη, απλά αεράτε εγώ είμαι της σχολής όπως είπα και άλλη φορά του διαλόγου και των λύσεων όχι της έντασης και του λιθοβολισμού. Και οι δυο χάνουν αυτό είναι σίγουρο.

jersey

Well-Known Member
Όσον αφορά την συνολική διαδικασία τώρα.Νομίζω κάπου το έχω ξαναγράψει αλλά θα το αναφέρω ξανά εδω.
Όταν άρχισα την διερέυνηση για να κάνω την μεταμόσχευση, είτε στέλνοντας email, είτε πηγαίνωντας σε κλινικές, συνειδητοποίησα ότι η δοτριά μου ήταν κάτω του μετρίου. Για μένα λοιπόν,έχοντας ήδη μια τομή, το στριπ φάνταζε μονόδομος. H επιλογή της κλινικής ήταν επίσης μονόδρομος.Απαγορευτικό δυτυχώς για μένα το εξωτερικό,όπου ήταν και η πρώτη μου επιλογή, λόγω οικονομικών κυρίως λόγων (Hattinghen, Bisanga, Karadeniz) Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα επέλεγα την κλινική. Για αυτό άλλωστε το πρώτο ραντεβού επέλεξα να το κάνω δωρεαν με κάποια συνεγατιδα του γιατρού,η οποία φυσικά δεν έιναι γιατρός και από ότι μου είπε και η ίδια δούλευε παλιά σε αλλη κλινική ( μπορούσες να επιλέξεις 70 ευρω με τον γιατρό ή δωρεάν και να σε δεί κάποιος υπέυθυνος) και το έκανα μόνο και μόνο για να μου κάνουν μετρήσεις, πριν αντιλήφθώ ότι πρέπεί να κάνω στριπ.Εν συνεχεία όταν καταστάλαξα,ζήτησα και έκανα και δευτερο ραντεβού πληρωνοντας, με τον γιατρό.

Consultation. To έχουμε αναλύσει, τι ειπώθηκε και τι τελικά έγινε.Απογοητευτικό.
Λήπτρια. Το ανέλυσα στο προηγούμενο ποστ ως προς την φύτρωση. Συνδεση στους κροτάφους, απογοητευτική. Τεχνική που εφαρμόσθηκε, νομίζω δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Διαδικασία. Τα έχω γράψει αναλυτικά σχετικά με την εξαγωγή, είσαγωγή κ.τ.λ. που συμμετέχει ο γιατρός και που όχι.
Δότρια. Δυστυχώς εδώ είχαμε το θέμα με τις ουλές.Η κλινική ισχυρίσθηκε ότι αιτία είναι η ιδιοσυγκρασία του δέρματος και όχι κάποιο λάθος που έγινε κατά την διαδικασία. Εγώ δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αυτό καθώς αν έιχε γίνει λάθος, έιμαι σιγουρος ότι ο γιατρός θα το παραδεχόταν και θα αναλάμβανε τις ευθύνες του. Το θέμα εδώ όμως είναι άλλο. Ουδέποτε η κλινική και ο γιατρός δεν έχουν αναφέρει κάπου, στα δεκάδες ενημερωτικά βίντεο,στην σελίδα της κλινικής, εδώ στο φόρουμ,πριν από την επέμβαση, ότι υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο αν κάνεις στριπ. Να δημιουργηθούν μεγάλες ουλές εξαιτίας του οργανισμού σου.Yπάρχει δηλαδή έλλειψη ενημέρωσης. Σίγουρα βέβαια κάπου θα έιναι γραμμένο στα βιβλία. Ευκαιρία έιναι λοιπόν μέσα από την περίπτωσή μου να γωνρίζει κάποιος τί μπορεί να περιμένει μετά από επέμβαση FUT.
Επικοινωνία. Καμία επικοινωνία μετά το τρίμηνο.

Αυτή ήταν η δική μου συνολική αποτίμηση και αφορά φυσικά την δική μου ξεχωριστή περίπτωση.Επίσης προσωπική μου κρίση και άποψη χωρίς να είναι κανείς υποχρεωμένος να την ασπασθεί, έιναι ότι από μένα δεν προτεινεται η κλινική στα μέλη του φόρουμ.
Πολύ χρήσιμη η συνεισφορά σου στο φόρουμ jacksmith. Κρίμα που δεν τα γνώριζες όλα αυτά πριν πας στη συγκεκριμένη κλινική. Έπαθες και έμαθες όμως και από τα λάθη μαθαίνουμε και σίγουρα είναι χρήσιμη η βοήθειά σου ώστε τα υπόλοιπα μέλη να αποφύγουν τα ίδια λάθη-αστοχίες και να κάνουν σωστή επιλογή...και να γνωρίζουν τι ισχύει πραγματικά.

Από τα τελευταία σου consultation με τις άλλες κλινικές που επισκέφτηκες, που καταλήξατε; σκέφτεσαι το ενδεχόμενο για μια ακόμα επέμβαση με ότι σου έχει απομείνει από δότρια + γένια;

aeratos28

Just aeratos
Και εγώ είμαι της κουβέντας όσο και αν σου φαίνεται περίεργο..όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει έδαφος για συζήτηση..όταν ο γιατρός εξαρχής με το που άκουσε για νήμα και παρουσίαση,απείλησε με αλλαγή σχέσεων και στην πορεία με τη ζημιά που έγινε σε δοτρια ο πελάτης χάνει εμπιστοσύνη προς το γιατρό..είναι δύσκολη περίπτωση..δεν θέλει και ο πελάτης..όπως και με την περίπτωση του aldo.καταλαβες?
Θα συμφωνήσω για αυτό και είπα αν το θέλουν και τα δυο μέρη, απλά αεράτε εγώ είμαι της σχολής όπως είπα και άλλη φορά του διαλόγου και των λύσεων όχι της έντασης και του λιθοβολισμού. Και οι δυο χάνουν αυτό είναι σίγουρο.

panos1234

Well-Known Member
Αγαπητέ μου φίλε έχω διαβάσει όλο το νήμα και έχω ξαναγράψει στο νήμα αυτό, προφανώς δεν έγινα αντιληπτός ......επιπλέον εδώ δεν είναι διαγωνισμός γραψίματος και διαβάσματος αλλά το ζουμί που λέει ότι σε κάθε νήμα το χρήσιμο κομμάτι είναι 4-5 σελίδες και όλο το υπόλοιπο είναι κράξιμο, κορώνες και υπονοούμενα χωρίς ουσία.

Εδώ γίνετε διάλογος και συζήτηση φίλε μου.
Καλώς ή κακώς το άσπρο μαύρο δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ , οπότε ότι και να λέμε εμείς οι 2 δεν θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα του Jack!
Σου έχω λύση όμως....... πάρε τηλέφωνο τον γιατρό και ζήτησε του να κάνει αυτό που κρίνεις εσύ σωστό.

chris1908

Member
Και εγώ είμαι της κουβέντας όσο και αν σου φαίνεται περίεργο..όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει έδαφος για συζήτηση..όταν ο γιατρός εξαρχής με το που άκουσε για νήμα και παρουσίαση,απείλησε με αλλαγή σχέσεων και στην πορεία με τη ζημιά που έγινε σε δοτρια ο πελάτης χάνει εμπιστοσύνη προς το γιατρό..είναι δύσκολη περίπτωση..δεν θέλει και ο πελάτης..όπως και με την περίπτωση του aldo.καταλαβες?
Δεκτόν, πρέπει να υπάρχει η θέληση και η καλή πίστη σαφώς αλλά σε κλίμα ήρεμο και όχι πολεμικό.

chris1908

Member
Εδώ γίνετε διάλογος και συζήτηση φίλε μου.
Καλώς ή κακώς το άσπρο μαύρο δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ , οπότε ότι και να λέμε εμείς οι 2 δεν θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα του Jack!
Σου έχω λύση όμως....... πάρε τηλέφωνο τον γιατρό και ζήτησε του να κάνει αυτό που κρίνεις εσύ σωστό.
Ο διάλογος και η συζήτηση ναι και μπράβο, η έντασή μου είναι στο καφενείο και στην ένταση και τους χαρακτηρισμούς.....ο jack κάποια λύση θα βρει να είσαι σίγουρος όσο αφορά το τελευταίο που έγραψες το παραβλέπω καθώς δεν έχω την εξουσιοδότητση από κανένα να πάρω κανένα γιατρο, ο γιατρός αν διαβάζει το νήμα ξέρει τι πρέπει να κάνει αν θέλει να το κάνει.

aeratos28

Just aeratos
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ,πλέον πιστεύω δεν υπάρχει πολεμικό κλίμα..από τη στιγμή που ο ίδιος ο jacksmith δεν θέλει τπτ από τον γιατρό..για τους λόγους που προανέφερα..ο γιατρός κρατάει πολεμικό κλίμα σε και ποστ του που μίλησε για μπακαλόγατο κτλ..χωρίς να είναι επιθετικός ο jacksmith..anyway,θα δούμε τα επόμενα βήματα του φίλου jacksmith όπου επιλέξει να συνεχισει
Δεκτόν, πρέπει να υπάρχει η θέληση και η καλή πίστη σαφώς αλλά σε κλίμα ήρεμο και όχι πολεμικό.

witcher

Well-Known Member
και ο aldo και ο jacksmith δεν θέλουν να έχουν κανένα πάρε δώσε πλέον με τη συγκεκριμένη κλινική. Ειναι εμφανές οτι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και λογικό ειναι μετά από όλα αυτά που έγιναν. Και αναζητούν άλλες λύσεις που θεωρούν πραγματικά ασφαλείς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ε ναι ρε και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό.τι να λέμε τώρα.χανεται η εμπιστοσύνη.δεν το συζητάμε.
και ο aldo και ο jacksmith δεν θέλουν να έχουν κανένα πάρε δώσε πλέον με τη συγκεκριμένη κλινική. Ειναι εμφανές οτι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και λογικό ειναι μετά από όλα αυτά που έγιναν. Και αναζητούν άλλες λύσεις που θεωρούν πραγματικά ασφαλείς.

panos1234

Well-Known Member
Ο διάλογος και η συζήτηση ναι και μπράβο, η έντασή μου είναι στο καφενείο και στην ένταση και τους χαρακτηρισμούς.....ο jack κάποια λύση θα βρει να είσαι σίγουρος όσο αφορά το τελευταίο που έγραψες το παραβλέπω καθώς δεν έχω την εξουσιοδότητση από κανένα να πάρω κανένα γιατρο, ο γιατρός αν διαβάζει το νήμα ξέρει τι πρέπει να κάνει αν θέλει να το κάνει.

Αν σε ευχαριστεί η λέξη ¨καφενείο¨ πες την άλλες 50 φορές να νιώσεις καλύτερα.
Το φόρουμ φίλε μου αποτελείτε από παιδιά που αγαπούν να βλέπουν σοβαρά αποτελέσματα , λύσεις και τεχνικές ώστε να βρούνε την ιδανική για τους ίδιους ή για δικούς τους ανθρώπους.
Τώρα θεωρίες κλπ , σε ότι γράφουμε κρινόμαστε !

chris1908

Member
Αν σε ευχαριστεί η λέξη ¨καφενείο¨ πες την άλλες 50 φορές να νιώσεις καλύτερα.
Το φόρουμ φίλε μου αποτελείτε από παιδιά που αγαπούν να βλέπουν σοβαρά αποτελέσματα , λύσεις και τεχνικές ώστε να βρούνε την ιδανική για τους ίδιους ή για δικούς τους ανθρώπους.
Τώρα θεωρίες κλπ , σε ότι γράφουμε κρινόμαστε !
Αγαπητέ φίλε.....ξέρω από τι αποτελείται το φόρουμ δεν έγινα μέλος εχθές.....δεν χρειάζομαι recruting για όλους η ανάγκη είναι να λύσουν το θέμα τους και να βλέπουν την βελτίωση ποιος αντιλέγει......απλά εγώ προτιμώ να διαβάζω την ουσία και όχι το ανάθεμα και το κουτσομπολιό αυτή είναι η διαφορά ελπίζω αυτή τη φορά να το καταλάβεις δεν είναι θεωρία.

chris1908

Member
Σε ποιο ανάθεμα και κουτσομπολιό αναφέρεσαι ?
Έλα φίλε μου , βάλε ΣΚΑΙ έχει survivor , καλό βράδυ!
Δεν σε έχω ειρωνευτεί και μπορώ να το κάνω πολύ εύκολα.....οπότε θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός....πες μου ότι έχεις τηλεόραση ανοιχτή και το βλέπεις γιατί για να το ξέρεις μάλλον σου αρέσουν τα reality....όπως άλλωστε και στις τοποθετήσεις που κάνεις, καλή σου ξεκούραση επίσης

panos1234

Well-Known Member
Δεν σε έχω ειρωνευτεί και μπορώ να το κάνω πολύ εύκολα.....οπότε θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός....πες μου ότι έχεις τηλεόραση ανοιχτή και το βλέπεις γιατί για να το ξέρεις μάλλον σου αρέσουν τα reality....όπως άλλωστε και στις τοποθετήσεις που κάνεις, καλή σου ξεκούραση επίσης

Ανάθεμα σημαίνει κατάρα.
Είναι η λέξη που περιγράφει την απόλυτη μορφή αφορισμού ενός ατόμου, μίας ομάδας ή μίας ιδέας.

Είναι ταυτόχρονα μία δήλωση πως κάποιος δεν ανήκει στην ομάδα που δίνει το ανάθεμα (αναθεματίζει), ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μία επίκληση για την καταστροφή κάποιου.

Τι είναι κουτσομπολιό;
Κουτσομπολιό είναι η πολύ κακή συνήθεια που έχουν οι άνθρωποι να συζητούν για άλλους ανθρώπους.

Το κουτσομπολιό συνήθως γίνεται πίσω από την πλάτη αυτού τον οποίο αφορά.

Πες μας τι από αυτά τα 2 που αναφέρεσαι γίνεται εδώ ???
Προσπάθησε να χρησιμοποιείς λέξεις και έννοιες που ισχύουν σε παρακαλώ και μην λες ασυναρτησίες που σε εκθέτουν !

chris1908

Member
Ανάθεμα σημαίνει κατάρα.
Είναι η λέξη που περιγράφει την απόλυτη μορφή αφορισμού ενός ατόμου, μίας ομάδας ή μίας ιδέας.

Είναι ταυτόχρονα μία δήλωση πως κάποιος δεν ανήκει στην ομάδα που δίνει το ανάθεμα (αναθεματίζει), ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μία επίκληση για την καταστροφή κάποιου.

Τι είναι κουτσομπολιό;
Κουτσομπολιό είναι η πολύ κακή συνήθεια που έχουν οι άνθρωποι να συζητούν για άλλους ανθρώπους.

Το κουτσομπολιό συνήθως γίνεται πίσω από την πλάτη αυτού τον οποίο αφορά.

Πες μας τι από αυτά τα 2 που αναφέρεσαι γίνεται εδώ ???
Προσπάθησε να χρησιμοποιείς λέξεις και έννοιες που ισχύουν σε παρακαλώ και μην λες ασυναρτησίες που σε εκθέτουν !
Δεν χρειάζεται η ετοιμολογία των λέξεων καθώς ακριβώς επειδή πριν γράψω βουτάω την γλώσσα στο μυαλό και τα δυο έχουν γίνει και σε εμένα προσωπικά στο νήμα αυτό μερικές σελίδες πιο πίσω με υπόνοιες και κατηγορίες ότι εκπροσωπώ τον γιατρό η γράφω όπως ο γιατρός ( σε κάποιον το θύμιζε η φρασεολογία και άλλες τέτοιες κουταμάρες) καθώς και σε άλλους σε άλλα νήματα όταν απλά επιλέγουν να πουν με ηρεμία και χωρίς παρωπίδες την άποψή τους η ότι αυτό που συνήθως γίνεται με τα υπερβολικά post με επιθετικές αναρτήσεις δεν βοηθούν τον αναγνώστη. Έτσι λοιπόν και εσύ χωρίς να ξέρεις το νόημα του τι λέω και επειδή δεν γράφω συχνά στην πρώτη σου τοποθέτηση ήσουν επιθετικός με δόση ειρωνείας. Και ξαναλέω ότι το ότι δεν γράφουμε πολλοί δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε η δεν διαβάζουμε απλά σκεφτείτε και οι πιο λαλίστατοι ότι αυτό κουράζει γιατί από τα 100 τα δέκα έχουν σημασία και δεν είναι όλοι βαλτοί η εξωγήινοι......δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε δεν θέλω να σε πείσω ούτε εσύ εμένα, αν καταλάβεις τι εννοώ όταν παρεμβαίνω και γράφω θα συμφωνούσες και εσύ.

panos1234

Well-Known Member
Δεν χρειάζεται η ετοιμολογία των λέξεων καθώς ακριβώς επειδή πριν γράψω βουτάω την γλώσσα στο μυαλό και τα δυο έχουν γίνει και σε εμένα προσωπικά στο νήμα αυτό μερικές σελίδες πιο πίσω με υπόνοιες και κατηγορίες ότι εκπροσωπώ τον γιατρό η γράφω όπως ο γιατρός ( σε κάποιον το θύμιζε η φρασεολογία και άλλες τέτοιες κουταμάρες) καθώς και σε άλλους σε άλλα νήματα όταν απλά επιλέγουν να πουν με ηρεμία και χωρίς παρωπίδες την άποψή τους η ότι αυτό που συνήθως γίνεται με τα υπερβολικά post με επιθετικές αναρτήσεις δεν βοηθούν τον αναγνώστη. Έτσι λοιπόν και εσύ χωρίς να ξέρεις το νόημα του τι λέω και επειδή δεν γράφω συχνά στην πρώτη σου τοποθέτηση ήσουν επιθετικός με δόση ειρωνείας. Και ξαναλέω ότι το ότι δεν γράφουμε πολλοί δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε η δεν διαβάζουμε απλά σκεφτείτε και οι πιο λαλίστατοι ότι αυτό κουράζει γιατί από τα 100 τα δέκα έχουν σημασία και δεν είναι όλοι βαλτοί η εξωγήινοι......δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε δεν θέλω να σε πείσω ούτε εσύ εμένα, αν καταλάβεις τι εννοώ όταν παρεμβαίνω και γράφω θα συμφωνούσες και εσύ.

Είναι η ώρα δύσκολη αδερφέ !
Εμφανίζεσαι ξαφνικά και ρίχνεις γέφυρα σε ένα θέμα που ο κάθε νοήμων εδώ θεωρεί πως έχει λήξει!
Έχει λήξει με τις όποιες συνέπειες και για τις 2 πλευρές και λες τι? Αυτό που είπες έπρεπε να αναφερθεί στις πρώτες σελίδες!
Δεν αντιλέγω για την πρόθεση , απλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου στο timing που διάλεξες.
Το αν κατηγορήθηκες πως είσαι βαλτός δεν με αφορά , αλλά αν είσαι αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί!
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην βλέπεις δράκους και πράγματα που δεν ισχύουν. Σε ένα φόρουμ θα υπάρχουν και σχόλια που δεν θα σου αρέσουν και αυτό είναι απόλυτα υγιές και φυσιολογικό.
Σε ένα πράγμα όμως θα πρέπει να νιώθεις σίγουρος .... πως εδώ που διάλεξες να είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ θα μάθεις πράγματα, όπως μαθαίνουμε όλοι μας κάθε μέρα!
Καλό βράδυ

jacksmith

Active Member
Παιδιά αν ήμουν ο jacksmith θα σας έκραζα κανονικά καθώς αντί να συζητηθούν αυτά που έγραψε και τι θα μπορούσε στο μέλλον να κάνει εσείς το έχετε κάνει για μια ακόμη φορά καφενείο.....θα πω λοιπόν την άποψή μου για αυτά που έγραψε το μέλος και έχουν αναλυθεί σε προηγούμενες σελίδες του νήματος. Εδώ κατά την άποψή μου έχουμε πιθανά λάθη και από τις δυο πλευρές με γνόμωνα ότι τελικά η φύτρωση κυμάνθηκε σε κανονικά επίπεδα 85 - 90+ % τελικά όπως μετρήθηκε, η πλευρά του γιατρού που ενδεχομένως δεν εξήγησε αναλυτικά τι θα έπρεπε να περιμένει ο jacksmith ως αποτέλεσμα ( πυκνότητες κ.α.) αν υπήρχε πλάνο 2 επεμβάσεων...... ( η να μην τον αναλάβει) και επιπλέον θα ήθελα να παρέμβει ο γιατρός και να διορθώσει την τομή που είτε για λόγους ιατρικούς είτε για λόγους ελαστικότητας δέρματος και επούλωσης δεν είχε την αναμενόμενη εικόνα. Ο jacksmith που είναι ευγενέστατος θεωρώ ότι ίσως είχε μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτό που θα μπορούσε να πάρει με τα δεδομένα που είχε αλλά σαφώς δεν ήμασταν μπροστά στα ραντεβού και την διαδικασία για να ξέρουμε. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι θα μπορούσαμε σαν forum να προσεγγίσουμε τον γιατρό χωρίς φαμφάρες υπονοούμενα και κορώνες και να ζητήσουμε μια διορθωτική κίνηση εφόσον είναι σύμφωνα και τα δυο μέρη. Έχω ξαναπεί ότι είναι θετικό να έχουμε τους γιατρούς απευθείας στο φορουμ και όχι πωλητές - χειροκροτητές η επικριτές των κλινικών εδώ.
Κανονικά δεν πρέπει να κάνω αυτόν τον διάλογο, αλλά θα ήθελα να μου πείς α) Ποιό είναι ακριβώς το πιθανό λάθος που έκανα εγώ? β) Τι θα ήθελες να μάθεις από τα ραντεβού και την διαδικασία που δεν έχω αναφέρει? Προσπάθησα να αναφέρω τα πιό ουσιαστικά. Αν έγραφα και άλλα, κατά πάσα πιθανότητα, από 900 μηνύματα στο νήμα μέχρι στιγμής, θα είχαμε φτάσει τα 1800.

Μπλουζα