Ναι θα έκανα FUT λόγω περιορισμένου εύρους δότριας και επειδή έχει κατέβει αρκετά πίσω το crown. Εμαθα για το φόρουμ και έψαχνα τα νήματα πριν γίνω μέλος και έπεσα πάνω σε αυτό. Και έτσι έγινα μελος για να γράψω γιατι έμεινα έκπληκτος με όσα έγιναν σε αυτό το νήμα.
Εσυ που διαφωνείς σε αυτά που λέω; Σου άρεσε η συμπεριφορά του γιατρού που ειρωνεύονταν και έκανε επίθεση στον ασθενή του ; Θα σου άρεσε αμα ήσουν στην θέση του να είχες την ίδια αντιμετώπιση από τον γιατρό που επέλεξες ;
Επίσης η ανοιχτή τομή και η φτωχή κάλυψη στη λήπτρια σου άρεσαν ; Και τα θεωρείς όπως αυτα των επίσημων περιστατικών ; Γιατί εγώ δεν βλέπω καμία σχέση και εύκολα μπορεί να παρασυρθεί κάποιος βλέποντας τα επίσημα περιστατικά που παρουσιάζεται τελείως διαφορετική εικόνα. Και ο jacksm φαντάζομαι θα επέλεξε την κλινική βασιζόμενος στα επίσημα περιστατικά.Αν ειχε δει και αυτός ενα ανάλογο περιστατικό σαν το δικό του από μέλος όμως τότε μάλλον θα ηταν πιο προσεκτικός και θα το έψαχνε περισσότερο πριν κάνει την επιλογή κλινικής. Όποτε και γιαυτο το έγραψα ότι αμα δεν δεις παρα πολλά ανεξάρτητα περιστατικά μελών οπως του jacksm δεν μπορείς να επιλέξεις μια κλινική. Και εγώ δηλαδή αμα δεν έβλεπα αυτό το νήμα ίσως επέλεγα τη συγκεκριμένη κλινική, αλλά μετά από αυτά που έγιναν εδώ μαλλον οχι γιατί κατάλαβα οτι θα πρέπει να κοιτάμε τα περιαστατικά μελων περισσότερο.
Και εμενα μου εκανε εντυπωση μερικες μερες που βρηκα χρονο και αρχισα να ποσταρω περιστατικα, ξαφνικα να γραφτει ενα μελος, να βρει ενα νημα 9 μηνων παγωμενο και να ζητησει αναθερμανση.
Καποιος καχυποτπος θα σκεφτοταν διάφορα.
Ο
@CVIAL που ομοφωνα θεωρειται δικαιος και αντικειμενικός, εχει τοποθετηθει για το αποτελεσμα που πηρε ο συγκεκριμενος ασθενής. Και δεν εχει αναφερθει στην περιγραφη του αποτελεσματος ή των επιπλοκών που κανεις εδω αγαπητε ολοκαινουργιο μελος.
Οσον αφορα τη συμπεριφορα μου, σιγουρα δεν ειμαι τελειος και ΔΕΝ χρειαζεται να με συμπαθησεις. Μπορεις να πιστεψεις τα χειροτερα για εμενα.
Απλα σε παρακαλω, μην συνδεεις τις ΕΙΚΑΣΙΕΣ για το χαρακτηρα μου απο μια μαρτυρια ενος δυσαρεστημενου ασθενούς (το αδικα ή δικαια το εχει απαντησει ο
@CVIAL οπως προειπα) με την ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!
Και στο ζηταω ως παρακληση διοτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ.