Τιποτα δε με απασχολεί .Αν έχεις λύσει το πρόβλημα με το μαλλί σου το διασκεδάζειςΑυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι η επαλήθευση.
Τιποτα δε με απασχολεί .Αν έχεις λύσει το πρόβλημα με το μαλλί σου το διασκεδάζειςΑυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι η επαλήθευση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στείλε να σε δω, είμαι αντικειμενικός κριτής.Τιποτα δε με απασχολεί .Αν έχεις λύσει το πρόβλημα με το μαλλί σου το διασκεδάζεις
Είναι παρά πολύ άδειος .Έχω δει ΝW 6-7 με 6500 να μεταμορφώνονται .Δεν μπορεί να ισχύει αυτό που λεςΓια εμένα είναι κλασικό παράδειγμα «λάθους» ή ελλιπούς cons.
Και εξηγούμαι: ο φίλος είναι NW6 με επιφάνεια προς κάλυψη (όπου είχε το πολύ 1000 graft υφιστάμενα, πολλά λέω) 180-220 τμ (εκτίμηση).
Άρα για πλήρη αποκατάσταση θέλει (μ.ο. 45graft/cm2 αλλά αφαιρώ 5 για τα υφιστάμενα) 7200-8800.
Η περιοχή που έβαλε ο γιατρός είναι 140-170 cm2 άρα ήθελε 5600-6400, βάλε στο παιχνίδι και την στρατηγική κάλυψης κλπ μίνιμουμ 5000-6000.
Έβαλε 3050 άρα φυσιολογική η εικονα του φίλου έστω και με μέτρια φυτρωση (δεν το νομίζω για όλη την επιφανεια, τοπικά σε κάποιο σημείο μπορεί να γίνει αλλά σε όλη την επιφάνεια δεν το πιστεύω, άλλωστε η κλινική μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες φυτρώσεις).
Η ουλή είναι θέμα όντως. Δεν έκανε τριχοφυτική συγκλιση όπως φαίνεται και στο δελτίο την ΜΜ. Ποιος όμως ο λόγος δεν ξέρω.
Άρα πιστεύω ότι το λάθος είναι στο cons, ο γιατρός έπρεπε να του πει ότι με αυτήν την τακτική (1 ΜΜ 3050 grafts) θα μπορούσε να καλύψει το hairline & frontal third (79-80 cm2 λαμβάνοντας υποψη και τα λίγα graft που έχει μπροστά) και όχι παραπάνω.
Πήγε να καλύψει πολύ μεγαλύτερη επιφανεια και έτσι το αποτέλεσμα είναι πολύ αραιό. Με μία δεύτερη ΜΜ όμως θα μπορούσε να γίνει ΟΚ.
Συμπέρασμα: καλύπτεις ανα περιοχή αν θες να είσαι πυκνός και κλείνεις με κάθε επόμενη ΜΜ και αλλη περιοχή ή αν θες άπλωμα, οπωσδήποτε πρέπει να κάνεις και δεύτερη ΜΜ για πύκνωση.
Για μένα το πλάνο δεν ήταν καλό τόσο ως προς την στρατηγική όσο και ως προς την ενημέρωση του πελάτη για το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Ο φίλος θέλει αλλά 4000 για πύκνωση εκεί που έχει βάλει και κάλυψη και της περιοχής του crown που άφησε κενή.
Ο Lorenzo το έκανε στο δικό μου κεφάλι στο consultation .Οι δικοί μας δυστυχώς υπολογίζουν με το μάτι .Από την εμπειρία τους ξέρουν ποσο περίπου θέλει κάθε περιοχήΑυτό με τις μετρήσεις των εμβαδών πάντα το είχα απορία. Είναι τόσο δύσκολο για τις κλινικές να βάλουν διαφάνειες με κλίμακα εκατοστόμετρου στην λήπτρια και να έχουν ένα μπούσουλα πως θα κινηθούν σε σχέση με τα grafs , τι επιφάνεια θα καλυψουν κ.τ.λ.? Εχει δεί κανείς ποτέ τέτοια διαφάνεια σε Ελληνική κλινική?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι, αυτές οι 2. Οι υπόλοιπες ήταν DHI, ADVANCED, LP, BHR ( με Έλληνες γιατρούς της) τις οποίες επισκέφτηκα από κοντά και άλλες του εξωτερικού HLC, Pekiner, Γεωργίου, Κaradeniz, Yaman , μέσω φωτογραφιών κ βίντεο που έστειλα σε ορισμένες.Αναφέρεις οτι η HDC και η Asmed θεώρησαν οτι δεν εισαι κατάλληλος υποψήφιος
Οι υπόλοιπες κλινικές(εκτός του Αναστασάκη) που έκανες consultation! (sic) και η περίπτωση σου κρίθηκε καταλληλη για μεταμοσχευση
Ποιες ηταν ?
Αν είναι έτσι τότε είναι αξιέπαινος ο Αναστασάκης που σε ανέλαβε ενώ ήσουν τόσο δύσκολο περιστατικόΝαι, αυτές οι 2. Οι υπόλοιπες ήταν DHI, ADVANCED, LP, BHR ( με Έλληνες γιατρούς της) τις οποίες επισκέφτηκα από κοντά και άλλες του εξωτερικού HLC, Pekiner, Γεωργίου, Κaradeniz, Yaman , μέσω φωτογραφιών κ βίντεο που έστειλα σε ορισμένες.
κ εσυ ζερο? κ εγω την γουσταρω... ολοι νομιζουν οτι την πινουμε επειδη και καλα δεμ εχει ζαχαρη (μεγαλη παπατζα) αλλα δεν κτλ οτι την πινουμε γιατι ειναι πιο ωραια ενω η αντιστοιχη λαιτ ειναι αηδια....Ποπ κορν , πατατάκια, κόκα zero γυαλιά οράσεως και νέο laptop με 17 άρα οθόνη . Τα όπλα από την επόμενη εβδομάδα. Σασμος παίδες σασμος ....αλλιώς Αφγανιστάν θα γενουμε.
Γιώργη περιμένω με ανυπομονησία την επιστροφή του doc. Tρια καφάσια zero έχω παραγγείλει.κ εσυ ζερο? κ εγω την γουσταρω... ολοι νομιζουν οτι την πινουμε επειδη και καλα δεμ εχει ζαχαρη (μεγαλη παπατζα) αλλα δεν κτλ οτι την πινουμε γιατι ειναι πιο ωραια ενω η αντιστοιχη λαιτ ειναι αηδια....
Δεν μας είπες κάτι για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα όμως. Ποια η δική σου άποψη;Γιώργη περιμένω με ανυπομονησία την επιστροφή του doc. Tρια καφάσια zero έχω παραγγείλει.
Γιώργη περιμένω με ανυπομονησία την επιστροφή του doc. Tρια καφάσια zero έχω παραγγείλει.
Αφού και οι άλλοι τον έκριναν κατάλληλο για μεταμόσχευση .Αν είναι έτσι τότε είναι αξιέπαινος ο Αναστασάκης που σε ανέλαβε ενώ ήσουν τόσο δύσκολο περιστατικό