Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν νομίζω να μπορείς να το καλύψεις αυτό το σημείο.με πιο κοντό κούρεμα φαίνεται άσχημα, τώρα έχω να κουρευτώ μήνες και φαίνεται, φαντάσου σε πιο κοντό.
πόσα grafts θα χρειαστώ? πολλά? λες να μην πιάσουν εκεί?
Οποτε να βαλω περιμετρικα στο crown πυκνα και στο κεντρο αραια ;αυτο ακριβως λεω φιλε μου αν απλωσει 3000 σε τοσο μεγαλη εκταση θα ειναι αραιο το αποτελεσμα
εγω θα τα εβαζα σκορπια αλλα θα εβαζα και τοππικ. |Οποτε να βαλω περιμετρικα στο crown πυκνα και στο κεντρο αραια ;
Καλησπέρα, εκλεισα Μ Δευτέρα. Υπολογιζει ο Yaman 2000 grafts μαζι με γενια. Εχω μεγαλο κενο , δεν καλυπτεται πληρως ολο, πρέπει να αφησω πιο αραιο στο κέντρο το crown. Σημερινή φώτο .Στρατο καλησπερα,εκλεισες την δευτερη μεταμοσχευση τελικα;Πως θα κινηθειτε;Πιστευω (μπορει να εχω και λαθος) οπως φαινεται απο τις φωτο απο high temporal και parietal μπορουν να μαζευτει ενας αριθμος ,ισως γυρω στα 1000 grafts(?).
Εχεις μετρησεις για την εκταση της περιοχης προς καλυψη;Σιγουρα θα μπορουσες και απο γενια να συμπληρωσεις εναν αριθμο,απο οτι φαινεται ο συνδυασμος των δυο θα σωσει το εγχειρημα,αν βαλεις και το τοπικ στο παιχνιδι σιγουρα θα εχεις καλυτερη εικονα.
ήδη του έχω πει να βγάλει όσα μπορεί από γένια, δεν με απασχολεί να τα πάρει και όλα από κάτω, για τη δότρια ούτε και αυτή με ενδιαφέρει πολύ, αν δεις πως ήμουν πριν τη μμ μπροστά, πιο χάλια δεν γινότανε. οπότε ας πάρει ότι βρει..Kαταλαβα τι λες.Στην ουσια αυτο θα σημαινε να κινηθεις καπως ετσι :
Επικεντρωνεσαι σε καλυψη της lower arc και του vertex transition point(VTP).
Η αναγκη καλυψης του VTP ειναι υψιστης σημασιας που στην ουσια μειωνει την ψευδαισθηση της συνολικης φαλακρας στην περιοχη αυτη μεσω της αυξησης της πυκνοτητας του.Μια αλλη σημαντικη παραμετρος ειναι οταν μας κοιταζουν απο μπροστα το ματι φτανει μεχρι και το VTP,αυτο ειναι το vanishing point του ματιου απο την συγκεκριμενη γωνια θεασης.Οταν το VTP εχει πυκνοτητα,οποιος μας κοιταζει απο μπροστα εχει την εικονα ενος πυκνου κεφαλιου.
Περιμετρικα απο την αδεια περιοχη,χτιζεις τα lateral humps ,καλυπτεις lower arc και τα μαλλια της lower arc και των lateral humps να κλινουν προς το κεντρο του upper arc,μετατοπιζοντας στην ουσια την φαλακρα σε αυτο το σημειο,η τουλαχιστον την αισθηση αυτης.
Βεβαια δεν ξερω με 2000 grafts κατα ποσο μπορει να επιτευχθει αυτο το πλανο,αλλα μιας που θα ειναι και η τελευταια σου μεταμοσχευση ξυλωσε οτι εχεις,ακομα και αν αυτο σημαινει περαιτερω μειωση της πυκνοτητας της δοτριας,δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα στο σημειο που εισαι,κοινως ρισκαρε μια λιγοτερο πυκνη δοτρια για μεγαλυτερη καλυψη των στρατηγικων σημειων του crown.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τη μάσκα να τη φοράτε παρακαλώΚαλησπέρα, εκλεισα Μ Δευτέρα. Υπολογιζει ο Yaman 2000 grafts μαζι με γενια. Εχω μεγαλο κενο , δεν καλυπτεται πληρως ολο, πρέπει να αφησω πιο αραιο στο κέντρο το crown. Σημερινή φώτο .
Προβολή συνημμένου 31460
σίγουρα θα έδινε περισσότερα αλλά δεν ξέρω πόσο παραπάνω και αν αξίζει να το ξανακάνω.Στρατο, μηπως ενα στριπ να σου εδινε πολυ καλυτερο αποτελεσμα απο την fue που συζητας?
Μηπως μπορει να σου δωσει 3κ grafts και οτι παρεις απο γενια ?
εγω κατλαβαινω οτι πασ για nw7 (να με διορθωσουν οι πιο εμπειροι αν κανω λαθος), το ανοιγματακι αυτο κατω απο το crown αυτο δειχνει.σίγουρα θα έδινε περισσότερα αλλά δεν ξέρω πόσο παραπάνω και αν αξίζει να το ξανακάνω.
έχω ήδη ένα fut αρχαίο αλλά ταλαιπωρία μεγάλη για να το ξανακάνω.