Μεταμόσχευση FUE?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

saras

Member
Απ: Μεταμόσχευση FUE?

jim250781 είπε:
Δεν την κάνει ο Shapiro 100%.

Eίναι παρων...αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό από ότι έχω δει..πληρώνει την "εγγύηση" του ονόματος....

jim, επειδή έχω πάει ήδη δυο φορές στη Μινεσότα για στριπ με αυτό το γιατρό, ο ίδιος κάνει όλο το στριπ, όλες τις εγκοπές, και τοποθετεί τα μπροστινά γκραφτς.

Είναι αφύσικο να ζητάς να τοποθετήσει όλα τα γκραφτς, γιατί σε επεμβάσεις πάνω από 2000-3000 μπορεί να πάρει και 12 ώρες. Η συμμετοχή του στην επέμβαση είναι η μεγαλύτερη δυνατή, και όλο το προσωπικό του τοποθετεί γκραφτς τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια. Η φορά και η κατεύθυνση της τρίχας εξαρτάται από τις εγκοπές όπως θα ξέρεις και όλες τις κάνει ο γιατρός σε απόλυτη ησυχία.

Panos1982

Well-Known Member

saras είπε:
[quote author=jim250781 link=topic=2459.msg44183#msg44183 date=1293653414]

Eίναι παρων...αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό από ότι έχω δει..πληρώνει την "εγγύηση" του ονόματος....

jim, επειδή έχω πάει ήδη δυο φορές στη Μινεσότα για στριπ με αυτό το γιατρό,
[/quote]

εχεις κανει 2 στριπ στον σαπιρο και εισαι νοργουντ 5 με 6 ???

jim250781

Member

saras είπε:
[quote author=jim250781 link=topic=2459.msg44183#msg44183 date=1293653414]

jim, επειδή έχω πάει ήδη δυο φορές στη Μινεσότα για στριπ με αυτό το γιατρό, ο ίδιος κάνει όλο το στριπ, όλες τις εγκοπές, και τοποθετεί τα μπροστινά γκραφτς.

Είναι αφύσικο να ζητάς να τοποθετήσει όλα τα γκραφτς, γιατί σε επεμβάσεις πάνω από 2000-3000 μπορεί να πάρει και 12 ώρες. Η συμμετοχή του στην επέμβαση είναι η μεγαλύτερη δυνατή, και όλο το προσωπικό του τοποθετεί γκραφτς τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια. Η φορά και η κατεύθυνση της τρίχας εξαρτάται από τις εγκοπές όπως θα ξέρεις και όλες τις κάνει ο γιατρός σε απόλυτη ησυχία.
[/quote]

Saras μίλησα για την FUE αποκλειστικά....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα