Fenimore
Μέλος του προσωπικού
Απ: Μια άλλη θεωρία για την τριχόπτωση (σμήγμα)
Χρησιμοποίησέ το αν θες, δεν παθένεις τίποτα, κι εγώ το είχα χρησιμοποιήσει για αρκετούς μήνες σε μιρκότερη ηλικία απο την δική σου (γύρω στα 15) για πιτυρίδα όμως. 2 ή 3 φορές / βδομάδα είναι το ίδιο, δεν αλλάζει κάτι η μια φορά παρπάνω..., δεν έχουν όλοι το ίδιο δέρμα... μπορεί καποιον να τον ερεθίζει για παράδειγμα, ενω άλλος να μην καταλαβαίνει τίποτα. Προσωπικά είμαι κατά της πολύ μακροχρόνιας χρήση του συγκεκριμένου σαμπουάν αλλά υπάρχουν και άτομα που το χρησιμοποιούν για χρόνια. Να ξέρεις πάντως ότι οποιοδήποτε σαμπουάν όσο καλό και να είναι, ούτε σοβαρές παρενέργειες θα έχει ούτε και αποτελέσματα από μόνο του για την τριχόπτωση.
FreeThinker είπε:Παιδες, θα ηθελα να σας κανω μια σημαντικη ερωτηση, για το fungoral 2% το σαμπουαν. Πρωτα απ' ολα, συμφωνα με το χαρτι των οδηγιων, πρεπει να γινεται χρηση το πολυ μεχρι 2 φορες την εβδομαδα για 1 μηνα. Παρα πολλα μελη ομως, κι ο Ακης ο administrator, γραφουν πως το χρησιμοποιουν 3 φορες τη βδομαδα επ' αοριστον(για το αν το χρησιμοποιουν επ' αοριστον δεν ειμαι 100% σιγουρος, δεν θυμαμαι). Αλλα γιατι 3 φορες?
Εγω, που ειμαι 17 χρονων, κι ως τωρα σοβαρη θεραπεια δεν κανω (πρεπει να ειμαι nw1-nw2 αναμεσα), ποσες φορες τη βδομαδα μπορω να το χρησιμοποιω και για ποσο καιρο? Αν οντως τα αποτελεσματα ερχονται μετα απο κανα χρονο, πως θα ξερω αν οντως κανει δουλεια? ή πως θα καταλαβω αν μου κανει κακο?
ΥΓ: η φαρμακοποιος μου ειπε αν δεν εχω πυτιριδα να μην το χρησιμοποιησω. Αλλα εγω το χω αγορασει. :'(
Χρησιμοποίησέ το αν θες, δεν παθένεις τίποτα, κι εγώ το είχα χρησιμοποιήσει για αρκετούς μήνες σε μιρκότερη ηλικία απο την δική σου (γύρω στα 15) για πιτυρίδα όμως. 2 ή 3 φορές / βδομάδα είναι το ίδιο, δεν αλλάζει κάτι η μια φορά παρπάνω..., δεν έχουν όλοι το ίδιο δέρμα... μπορεί καποιον να τον ερεθίζει για παράδειγμα, ενω άλλος να μην καταλαβαίνει τίποτα. Προσωπικά είμαι κατά της πολύ μακροχρόνιας χρήση του συγκεκριμένου σαμπουάν αλλά υπάρχουν και άτομα που το χρησιμοποιούν για χρόνια. Να ξέρεις πάντως ότι οποιοδήποτε σαμπουάν όσο καλό και να είναι, ούτε σοβαρές παρενέργειες θα έχει ούτε και αποτελέσματα από μόνο του για την τριχόπτωση.