Μια βοηθεια σας παρακαλω εγκαρδια

panoulis321

New Member
γεια σας παιδια συγνωμη αλλα τωρα ξαναβρηκα χρονο για να μπω στο φορουμ..σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

τελευταια μπορει επειδη το σκεφτομαι συνεχεια οτι χανω μαλλια, οταν κανω μπανιο και υποτιθεται εχουν πεσει οι τριχες μου οταν λουζομαι, ακομα και οταν σκουπιζω τα μαλλια μου με την πετσετα μετα βλεπω αρκετες τριχες στην πετσετα.

Δεν χρησιμοποιω τιποτα οσο αναφορα την τριχοπτωση ουτε εστω ενα απλο σαμπουαν.Δεν υπαρχει κατι που μπορω να κανω εστω για μια απλη φροντιδα εναντια της τριχοπτωσης;

να ξαναπω οτι ειμαι 24 αλλα σκεφτομαι να κανω μμ οπως βλεπεται και στις εικονες που εχω στην πρωτη σελιδα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα αλλα καλυτερα δεν ειναι να κανω κατι απο τωρα; μιας που μπορω να παραιτηθω απο την δουλεια μου και επιτελους εχω καποια χρηματα που μπορω να δωσω σε μμ.Δεν εχω μιλησει με κανεναν γιατρο ή κλινικη γιατι λογικα θα μου πουν να κανω μμ χωρις δευτερη σκεψη αφου θα τους πληρωσω..

και κατι τελευταιο που ηθελα να ρωτησω αν κανω μμ θα μπορω να κανω κοντα κουρεματα;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karampalikis

Active Member
Σε τέτοια ηλικία καλό είναι να μην κάνεις μμ διότι δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η αα.
Αν όμως κάνεις μμ, θα έχει νόημα μόνο αν ξεκινήσεις και φίνα. Αλλά αν ξεκινήσεις φίνα πιθανότατα θα ξεχάσεις την μμ για πολλά χρόνια.

panoulis321

New Member
@karampalikis ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου λιγο που ειδα στο φορουμ εχεις δικιο περι ηλικιας..

να ρωτησω κατι..υπαρχει καποιος τροπος να παω να ελεγξω (αιματολογικες εξετασεις ή οτιδηποτε) οτιδηποτε περι τριχοπτωσης; αν διαβασεις πιο πανω παιρνω αρκετα χαπια...και αν υπαρχει μπορεις αν εχεις χρονο να μου πεις τι να παω να πω στον γιατρο που θα μου κανει τις εξετασεις; γιατι αν του πω παρε μου αιμα για να δεις αν οφειλεται κατι στην τριχοπτωση μου ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει ιδεα σε σχεση με την γνωση στο συγκεκριμενο θεμα απο καποια μελη του φορουμ..

φινα κλπ. δεν μπορω να ξεκινησω γιατι παιρνω λιγο περιπλοκη αγωγη για διαφορα θεματα της υγειας μου και με συμβουλεψανε τα παιδια να ρωτησω την γιατρο μου

karampalikis

Active Member
Πήγαινε σε έναν δερματολόγο και πες του να σου γράψει αιματολογικές για να δεις μήπως η τριχόπτωση οφείλετε σε κάποιον άλλον παράγοντα πέραν της αα (αν και σχεδόν πάντα είναι αα). Να σου πω ακριβώς τι εξετάσεις να κάνεις δεν ξέρω
Χωρίς φίνα ξέχασε την μμ σε τέτοια ηλικία. Αν κάνεις μμ τώρα μπορεί να είσαι τρισευτυχισμένος για μερικά χρόνια αλλά αργότερα πιθανότατα θα εύχεσαι να μην είχες κάνει ποτέ.

Μπλουζα