Γελαει ο κόσμος με τα δήθεν ανεξαρτητα τους @tol
Το δήθεν ολοκληρωμένο ανεξάρτητο περιστατικο του Μακ ειναι περιστατικό μεταχρονολογημένο που ξεκινησε την παρουσιαση
τον 7ο μήνα (!!) που ειχε προχωρησει ΗΔΗ αρκετα η φύτρωση.
Και ενω στην αρχη φαινόταν να ειναι αντικειμένικός, στην πορεια εξελίχθηκε σε υπερασπιστή της κλινικης του Αναστασακη που θα εκανε τα παντα προκειμένου να προστατεύσει την κλινικη του και να μην αφησει κανεναν να πει την γνώμη του. Αν αυτο θεωρείται ανεξαρτητο τοτε εγω ειμαι ο Πάπας.
Διαβασε, λοιπον, και τις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ (ΙΣΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ) αποψεις επι του συγκεκριμενου θεματος, φιλε manly.
Ισως ειμαι καχυποπτος, ισως ειμαι συνωμοσιολογος...
Ισως, ομως, ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΛΟΓΙΚΑ, ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.
Κανω, λοιπον, την εξης υποθεση εργασιας:
Ερχεται ενας πελατης τον 7ο μηνα, τον Σεπτεμβριο, στο ιατρειο σου για την καθιερωμενη παρακολουθηση της εξελιξης της μεταμοσχευσης.
Εχεις ξεκινησει ως γιατρος εναν "υπερ παντων αγωνα" να διαφημιστεις στο forum ολο το καλοκαιρι. Αναζητας ατομα να κανουν μια δηθεν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ παρουσιαση.
Φυσικα στο γραφειο σου ερχονται ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. Εσυ ως γιατρος τι κάνεις; Θα διαλεξεις ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΟ, για να αποδειξεις την αξια σου; Ή μηπως θα επιλεξεις αυτο (ισως απο τα λιγα) που θεωρεις οτι ειναι αξιολογο; Και οχι μονο αυτο, αλλά θα το προτρεψεις να αρχισει να ποσταρει στο forum....
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, επομενως, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ.
Και, ετσι, ο πελατης πειθεται και ξεκινα μια ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ παρουσιαση,
Ρωτω τωρα... αν ισχυει αυτη η υποθεση εργασιας (ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ), η παρουσιαση αυτη θεωρειται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ή μηπως ΕΤΕΡΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ απο τον γιατρο;
Μηπως με αυτο το σκεπτικο δικαιολογειται ο "παροξυσμος", ο "παραλογισμος" του mak, που, οταν τολμησαμε να γραψουμε οτι ειναι ενα καλο, (αλλά οχι πολυ καλο αποτελεσμα), αρχισε να μας προσβαλει γραφοντας οτι ειμαστε ασχετοι, οτι η γμωμη μας ειναι "για τον καδο της ανακυκλωσης"; Μηπως φαινεται ολοκαθαρα οτι αποψεις που χαλανε "το αφηγημα του κορυφαιου των κορυφαιων" (ετσι για να χρησιμοποιησω τις εκφρασεις τους), ειναι επικινδυνες, ειναι απορριπτεες και πρεπει με καθε τροπο να παψουν να γραφονται στο forum;
Συγγνωμη, αλλά αυτα ειναι τα προσωπικα (ισως αφελη, ισως εσφαλμενα) συμπερασματα στα οποια εχω καταληξει για τη ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.