Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

xDante

Member
Απ: Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

Kos πες καμιά εξέλιξη γιατί ψήνομαι κ εγώ... εφόσον δεν υπάρχουν δείγματα παρενεργειών ......... ???
εγώ είμαι παρθένος απο ουσίες το τελευταίο 2μηνο.... πιστέυω θα κάνω καλό πειραματόζωο... 8)

Substance Hunter and Explorer δεν σε βάφτισα για πλάκα :p

κοίτα να δεις που θα την βρούμε μόνοι μας την θεραπεία και θα γελάνε και τα κατσίκια 8)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member

xDante είπε:
κοίτα να δεις που θα την βρούμε μόνοι μας την θεραπεία και θα γελάνε και τα κατσίκια 8)

F2963JIF5GDQOXE.THUMB.gif

xDante

Member

τα μαλλιά που θα βγούν θα την ακούν απο την DHT η όχι ? δλδ αυτοί που βάζουν και αντιανδρογόνα στου κεφάλ τι παίζει ??? ξέρει κανείς ?

somari

Active Member

Θα την ακουν από την DHT, απλά τα αποτελέσματα της dht θα αντισταθμίζονται από το βαλπροϊκό

Georgex6

Well-Known Member

αν δουλεψει που αμφιβαλω αλλα παραλληλα ευχομαι, θα χρειαζεται συνεχη εφαρμογη γιατι η dht θα κανει κι αυτη τη δουλεια της,φυσικα αν παιρνεις και φιναστεριδη ειναι ακομα καλυτερα αλλα αυτο ειναι πολυ θεωρητικο κατσε πρωτα να δουμε αν θα δουλεψει και σε ποιες κλιμακες nw και μετα εδω ειμαστε και το ξανασυζηταμε

kapa

Μέλος του προσωπικού

το οτι θα φυγουν τα αποτελεσματα με την διακοπη του ειναι δεδομενο.
δεν πιστευω να νομιζει καποιος το αντιθετο? ???
για να γινει κατι τετοιο πρεπει να αλαξει το DNA εκ των εσω,και δεν μιλαω για παρακαμψη,αλλα για μεταλαξη

kos1987

New Member

Χαιρετω την παρεα!
Λοιπον περιγραφω λιγο τον τροπο δρασης του φαρμακου.Οταν ενεργοποιειται ο ανδρογ.υποδοχεας απο τη dht προκαλει μεταξυ αλλων αυξηση ενος ενζυμου gsk3b.Αυτο παει και αδρανοποιει μια πρωτεινη την b-catenine.φυσιολογικα η b-catenine προαγει το μονοπατι wnt που ως γνωστον ειναι απαραιτητο για να διατηρηθει ενα τριχοθυλακιο στην αναγενη.Οταν το wnt ειναι ενεργο τοτε τα επιθηλιακα βλαστοκυτταρα διαφοροποιουνται κατεβαινουν κατω στο θυλακο γινονται dp βλαστοκυτταρα ...τα dp πανε περιφερικα στο τριχ/κιο...Ετσι παραμενει ζωντανο φυσιολογικα.

As shown in Fig. 4 a, GSK-3β was detected in anti-AR immune precipitates and the presence of
DHT up-regulated the amount of GSK-3β that co-immunoprecipitates with AR, suggesting that the
activation of AR signalling promotes the physical interaction between these proteins.

Θα απαντησω συντομα σε καποια ερωτηματα.Το τελευταιο εξαμηνο αυτο που χρησιμοποιω διαρκως ειναι μινοξ πρωι βραδυ.3 εφαρμογες αιρολ παραλληλα 5 μηνες πριν και κορτιζονης 4 μηνες πριν δεν θεωρω οτι επηρεαζουν την εικονα σημερα.2 μηνες πριν εκοψα τη σπιρο και ενα μηνα πριν εβαλα για 10 μερες φλουταμιδη "τοπικα".
οταν λεμε pg εννοουμε προπυλενογλυκολη.Τη βρισκετε στα φαρμακεια και ειναι παμφθηνη.
Απο παρενεργειες δεν εχω καταλαβει κατι...πραγματικα εμενα με τρομαζει αλλο πραγμα:μηπως προκαλει υπερεκφραση β κατενινης αρα υπερλειτουργια του wnt...οδηγει σε ασχημα πραγματα...βεβαια ολα τα δεδομενα δεν επιβεβαιωνουν κατι τετοιο...Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι τα χνουδια που μ εδωσε η μινοξ φουντωνουν βλεπω και αλλα χνουδια αναμεσα τους και εμφανιζονται χνουδια σε περιοχες nw1.Βεβαια το τελευταιο μπορει να ειναι πλασματικο αποτελεσμα του υπερβολικου ψαξιματος που κανω τωρα...Θα δειξει...

somari

Active Member

πραγματικα εμενα με τρομαζει αλλο πραγμα:μηπως προκαλει υπερεκφραση β κατενινης αρα υπερλειτουργια του wnt

εννοείς μήπως υπερπροωθεί την διαφοροποίηση κυττάρων και δημιουργηθεί κάποιος όγκος;

kos1987

New Member

somari είπε:
εννοείς μήπως υπερπροωθεί την διαφοροποίηση κυττάρων και δημιουργηθεί κάποιος όγκος;

Ναι λεω μηπως το ολοκληρωτικο μπλοκαρισμα του gsk3b προκαλει υπερσυγκεντρωση β-κατενινης.Μηπως υπαρχει φυσιολογικα αντισταθμιστικος παραγοντας που ακυρωνεται με το βαλπροικο?Αλλα εαν υπηρχε τετοια περιπτωση δεν θα εβλεπαν κατι τοσες δεκαετιες? Ο κορεατης μου ειπε: We did not see any sign of cancer and abnormalities by topical application of our vpa concentration.
Απλες σκεψεις σε καθαρα υποθετικο υποβαθρο...με την ιδια λογικη το ιδιο μπορει να προκαλεσει και η μινοξ με το bcl2 μονοπατι...
Αλλα για να προχωρουν τη πατεντα τους οι κορεατες τοσο γρηγορα μαλλον δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος.

somari

Active Member

Ναι αλλα τόσο βραχυπρόθεσμα μπορεί να έχει σίγουρο λόγο ο Κορεάτης; Τα καρκινώματα αναπτύσονται επί πολλά χρόνια σωστά;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

kapamarou είπε:
το οτι θα φυγουν τα αποτελεσματα με την διακοπη του ειναι δεδομενο.
δεν πιστευω να νομιζει καποιος το αντιθετο? ???
για να γινει κατι τετοιο πρεπει να αλαξει το DNA εκ των εσω,και δεν μιλαω για παρακαμψη,αλλα για μεταλαξη

εγω πηστευω το αντιθετο δλδ οτι ναι μεν θα χανεις τα αποτελεσματα αλλα σε βαθος χρονου οχι οπως αν σταματησεις την μινοξιδιλη !!!!αυτο με το DNA που λες μπορει να μη παιζει και κανενα ρολο στη τελικη διοτι δεν ξερουμαι και πολλα για αυτο ακομα(ουσιαστικα τιποτα δεν ξερουμαι για το DNA) !!!!!

kos1987

New Member

somari είπε:
Ναι αλλα τόσο βραχυπρόθεσμα μπορεί να έχει σίγουρο λόγο ο Κορεάτης; Τα καρκινώματα αναπτύσονται επί πολλά χρόνια σωστά;

Αυτο δεν το ξερω, αλλα θα φαινονταν κατι στα ποντικια σιγουρα που εκαναν ενα σωρο τομες στο δερμα.
Μαλλον βλακειες σκεφτομαι καθως wnt κλπ ειναι φυσιολογικα μονοπατια των κυτταρων εξαλλου 20 χρονια κυκλοφορουν αυτα τα φαρμακα σε δοσεις των 3000mg τη μερα.
Με μια ματια εχουν αντικαρκινογονο δραση
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18226465
http://cancerres.aacrjournals.org/content/66/14/7237.abstract

somari

Active Member

"κατι στα ποντικια σιγουρα που εκαναν ενα σωρο τομες στο δερμα."

τα ποντίκια απλά τα ξούρησαν.

kos1987

New Member

somari είπε:
"κατι στα ποντικια σιγουρα που εκαναν ενα σωρο τομες στο δερμα."

τα ποντίκια απλά τα ξούρησαν.
Τα ποντικια τα εγδαραν κυριολεκτικα.Ανωμαλιες στην επιδερμιδα ειδαν με το licl, την πατεντα του Κωτσαρελη με τη φολικα που τωρα πλασσαρουν τους pgd2 blockers.

somari

Active Member

Εγώ θα έπαιρνα όρκο ότι στο paper που χες ποστάρει έλεγε για "shaved mice"

lab_rat

Member

kos1987 είπε:
Χαιρετω την παρεα!
[glow=red,2,300]Λοιπον περιγραφω λιγο τον τροπο δρασης του φαρμακου[/glow].Οταν ενεργοποιειται ο ανδρογ.υποδοχεας απο τη dht προκαλει μεταξυ αλλων αυξηση ενος ενζυμου gsk3b.Αυτο παει και αδρανοποιει μια πρωτεινη την b-catenine.φυσιολογικα η b-catenine προαγει το μονοπατι wnt που ως γνωστον ειναι απαραιτητο για να διατηρηθει ενα τριχοθυλακιο στην αναγενη.Οταν το wnt ειναι ενεργο τοτε τα επιθηλιακα βλαστοκυτταρα διαφοροποιουνται κατεβαινουν κατω στο θυλακο γινονται dp βλαστοκυτταρα ...τα dp πανε περιφερικα στο τριχ/κιο...Ετσι παραμενει ζωντανο φυσιολογικα.

As shown in Fig. 4 a, GSK-3β was detected in anti-AR immune precipitates and the presence of
DHT up-regulated the amount of GSK-3β that co-immunoprecipitates with AR, suggesting that the
activation of AR signalling promotes the physical interaction between these proteins.

Δεν καταλαβα τον τροπο δρασης του φαρμακου... Εννοεις οτι αποκαθιστα τη b-catenine?

Nikos22_

New Member

Ειμαι ασχετος και δεν πιανω αυτα που λεει ο Κos δεν εχω ασχοληθει και εχω ψιλοχασει την μπαλα χαχα. Για να καταλαβουμε και οι ασχετοι. Αυτο βγηκε τωρα στην φορα και τι κανει ? ειναι πιο δυνατο απο μινοξ δλδ? Το δοκιμαζει ο κος απ οτι βλεπω και ο αγγελος. Δουλευει παιδες? πειτε ναι ! 8)

kapa

Μέλος του προσωπικού

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1600-0625.2008.00733.x/full

somari

Active Member

kapamarou είπε:
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1600-0625.2008.00733.x/full

The present study shows that valproic acid alone is not photocarcinogenic or photoprotective in hairless mice. When valproic acid is combined with tazarotene or isotretinoin, it does not change their photocarcinogenicity significantly.

Μπλουζα