Οι πιο απίθανοι τρόποι που μπορεί να επηρεάσουν την φυτρωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Έχω θέμα με το μπάνιο και εμφανίζεται εδώ και μήνες εύκολα μούχλα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση η μούχλα αυτή μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μοσχεύματα.

Στη γωνία του μπάνιου που ειναι το boiler MΑΛΛΟΝ παγιδευέται υγρασία και επειδή έχει μονο εξαερισμό, βγαίνει εύκολα και γρήγορα μαύρη μούχλα σε σημείο όχι και τόσο εύκολα προσβάσιμο. Μετά την εμφύτευση η γωνία είχε έντονη μούχλα και για πολλές μέρες δεν το καθάρισα και ανησυχώ γιατί διαβάσω στο ιντερνετ για τριχόπτωση λόγω τοξικότητας.

Φυσικά, κάποια ενόχληση στο σκαλπ δεν είχα αλλά υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κάποια βλάβη στις τρίχες χωρίς να φανει κάποιος ερεθισμός?

Πάντως μη φοβάσαι ειλικρινά τέτοια πράγματα!Δεν είναι ικανά να επηρεάσουν την φύτρωση!Μην ψάχνεις άλλο στο διαδίκτυο για απαντήσεις!Μόνο κακό θα σου κάνουν γιατί το άγχος είναι κακός σύμμαχος!

Rude

New Member
. Γενικά δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα και επειδή είναι και σε σημείο που δεν φαίνεται εύκολα και δεν την καθάριζα συχνά κυρίως γιατί θέλει να κάνω ακροβατικά μιας και δεν έχω σκάλα.

Το σημείο εκείνο είχε αρκετή μαύρη μούχλα όταν έκανα την μεταμόσχευση και επειδή πέρασαν πολλές μέρες μέχρι να νιώσω safe και να επανέλθω στην καθημερινότητά μου, πέρασαν αρκετές μέρες. Το σπίτι είναι μικρό και το μπάνιο είναι πολύ κοντά στο σαλόνι.

Απλά επειδή διαβάζω για τοξικότητες της μούχλας ανησυχώ μήπως μπορεί να επηρέασε την μεταμόσχευση.

Φαντάζομαι ΑΝ υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο δεν θα το καταλάβαινα:

LoverBoy

Well-Known Member
. Γενικά δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα και επειδή είναι και σε σημείο που δεν φαίνεται εύκολα και δεν την καθάριζα συχνά κυρίως γιατί θέλει να κάνω ακροβατικά μιας και δεν έχω σκάλα.

Το σημείο εκείνο είχε αρκετή μαύρη μούχλα όταν έκανα την μεταμόσχευση και επειδή πέρασαν πολλές μέρες μέχρι να νιώσω safe και να επανέλθω στην καθημερινότητά μου, πέρασαν αρκετές μέρες. Το σπίτι είναι μικρό και το μπάνιο είναι πολύ κοντά στο σαλόνι.

Απλά επειδή διαβάζω για τοξικότητες της μούχλας ανησυχώ μήπως μπορεί να επηρέασε την μεταμόσχευση.

Μην ανησυχείς δεν υπάρχει πρόβλημα!Και να ξέρεις όπου υπάρχει μούχλα με χλωρίνη καθαρίζεις αλλά με προσοχή!

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εμένα το σπίτι μου μέσα στην υγρασία είναι εκεί που βρίσκομαι πάντως φυτρωση είχα πολύ καλή και με μουχλες και ακάρεα ακόμη δεν μου έτρωγαν τα Grafts

bobby

Well-Known Member
Η μαύρη μούχλα (black mold) είναι γενικά πολύ επικίνδυνη για την υγεία (έλλειψη αερισμού και ηλίου μάλλον). Για τα μοσχεύματα δεν νομίζω (ρωτήστε τον αερατο…..). Σε κάθε περίπτωση με χλωρίνη να την απομακρύνεις και να βρεις την αιτία της για να μην εμφανιστεί ξανά…..

aeratos28

Just aeratos
Ρε αυστραλοπίθηκα ,μας τα έχεις κάνει τσουρέκια εδώ μέσα ,ποιος σε βάζει με 3 ονόματα διαφορετικά και γράφεις τις παπατζες σου ? Γτ αν δεν σε βάζει κάποιος να το κάνεις αυτό,είσαι πραγματικά ηλίθιος εντελώς αν το κάνεις μόνος σου

bobby

Well-Known Member
Σωστά, έχουν την ίδια IP.
«Πέφτω από τα σύννεφα…….»

Αφού το κάνεις που το κάνεις το καλό…..πες μας και ποια άλλα «φυντάνια» είναι «συγκάτοικοι» (έχουν την ίδια IP ντε…) για να καβλαντίζουν στο φόρουμ…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Έχουν την ίδια ip και είναι παλαμοκροτητες του Αναστασάκη συμπτωματικά και οι 3...ένας δλδ είναι αλλά πουλάει τρέλα εδώ μέσα..μπράβο σας γιατρέ το πάει ,10/10 λέει σε κάθε διαφήμιση που κάνει ο γιατρός εδώ μέσα,γτ διαφήμιση είναι και όχι παρουσίαση και άλλα τέτοια διαφορά..έχουν μαζευτεί όλα τα λιμοταγαρα εδώ μέσα σαν τη μύγα στο σκατό για να κονομησουνε από το φόρουμ...ταγαρια όλα ..
Screenshot_2024-12-01-22-59-26-635_com.android.chrome.jpg
Σωστά, έχουν την ίδια IP.

aeratos28

Just aeratos
Rude... MoserGr και Wandever...ποιο λαμόγιο είναι από πίσω ρε ? Ο ένας έκανε και πρόσφατα επέμβαση κιόλας..κάπου συγκεκριμένα..για πες..!! Αυτός σε έβαλε ρε? Η είσαι ο ίδιος ?? Για λέγε..

LoverBoy

Well-Known Member
Rude... MoserGr και Wandever...ποιο λαμόγιο είναι από πίσω ρε ? Ο ένας έκανε και πρόσφατα επέμβαση κιόλας..κάπου συγκεκριμένα..για πες..!! Αυτός σε έβαλε ρε? Η είσαι ο ίδιος ?? Για λέγε..
Αεράτε ο συγκεκριμένος είχε πει ότι έκανε στον γιατρό Α και είχε ξεκινήσει κάποια παρουσίαση!

Kostas97

Well-Known Member
«Πέφτω από τα σύννεφα…….»

Αφού το κάνεις που το κάνεις το καλό…..πες μας και ποια άλλα «φυντάνια» είναι «συγκάτοικοι» (έχουν την ίδια IP ντε…) για να καβλαντίζουν στο φόρουμ…..
Μακαρι να γινει ενας τετοιος ελεγχος!!

Υπαρχουν "νεα" μελη που ξερουν πολλα για το παρελθον. Κλασσικα δικαιολογια παρακολουθουσα αλλα δεν εγραφα.
Ναι... Σιγουρα! Και μια μερα ξυπνησες και γραφεις συνεχεια.

Οπως και ορισμενοι που εχουν κλειστο το ποτε εινια μεσα... με προσφατη εγγραφη. Που δειχνει γνωση ρυθμισεων και αναγκη αποκρυψης ποτε ειναι ΙΝ για να μπαινοβγανουν σε προφιλ.

Μπλουζα