Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
soylios είπε:και η συνταγη ειναι ελεεινη 100 ml αποσταγμένο νερό + 15ml 70% οινόπνευμα + 10 ml saw palmetto =125 ml βγαλε απο 30% απο τα 15 οινοπνευμα που ειναι νερο εχουμε 10.5ml οινοπνευμα μονο ως οχημα αποροφησης σε 125 ml λοσιον (για να μην πιασουμε και τις δοσολογιες απο τα υπολοιπα υλικα) μην κουραζεσαι τσαμπα αποτελεσμα δεν προκειται να δεις
somari είπε:"μην κουραζεσαι τσαμπα αποτελεσμα δεν προκειται να δεις"
???????? Eσύ με Zix δεν πέτυχες το αποτέλεσμά σου;
Fenimore είπε:Εκτός από το οινόπνευμα το supe zix II (με hairmuck που αυτό έχει και γλυκερίνη), και επίσης το polysorbate έχει και αυτό απορροφητικές ιδιότητες. Το SZII είναι από τα πιο αξιόπιστα στην κατηγορία των φυτικών τοπικών blocker.
soylios είπε:οι οδηγιες για το super zix 2 ειναι 50%οινοπνευμα 50%νερο
cool11 είπε:Πανω που παω να βαλω μια ταξη στις σκεψεις μου, μπερδευομαι παλι. Μαλλον επειδη ειμαι ασχετος.
Πρεπει εγω να κανω παραγγελια?
Δεν μπορω να τα αναθεσω ολα στον φαρμακοποιο?
Δεν μπορω απλα να του δωσω τη συνταγη????
Fenimore είπε:Τα original zix πάντα είχαν μικρή αναλογία οινοπνεύματος, τώρα αν εμείς αλλάζουμε της δοσολογίε και συστατικά αυτό είναι άλλη ιστορία.
@cool11 Δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορεσει να βρει όλα τα υλικά και πιστεύω και δεν θα συμφέρει. Καλύτερα να τα αγοράσεις εσύ όλα μαζί και να του τα πας μαζί με την συνταγή να στο φτιάξει.
cool11 είπε:Τα υλικα τα εχει το φαρμακειο? Ή αν δεν τα εχει μπορει να τα παραγγειλει? Παω στον φαρμακοποιο, του αναθετω να βρει τα υλικα, να το φτιαξει, και αυτο ηταν?
somari είπε:Από εδώ:
http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm
Το SZ2 Kit
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:Τσου
3 1/2 oz. of distilled water.
1/2 oz of Ethyl Alcohol 70
http://www.qdbd.com/hair_formulas_12.htm
somari είπε:Θες και οινόπνευμα, και απιονισμένο νερό (60 λεπτά στο σούπερ μάρκετ). Φαρμακοποιός δε χρειάζεται πραγματικά, ο τύπος έχει αναλυτικότατες οδηγίες στο site του.
cool11 είπε:Το site για το πακετακι του zinc, ειναι αξιοπιστο? Εννοω ασφαλες για την online αγορα, αν οντως στελνει κλπ