Τωρα ομως για να λαβει χωρα η δευτερη συνεδρια
Για να λάβει χώρα η δεύτερη συνέδρια πρέπει να αλλαξεις χώρα.
Τωρα ομως για να λαβει χωρα η δευτερη συνεδρια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχω παραπονεθει ουκ ολιγες φορες για το γεγονος οτι δεν εγινε το συμφωνηθεν (δυο συνεδριες κολλητες)...εχω αναφερει οτι αγνοουσα επι μακρον τα τηλεφωνηματα του γιατρου..εχει καταστραφει ακομα μια φορα η ψυχολογια μου...και στο εξαμηνο δεν πηγα καν..πως λοιπον και για ποιο λογο μου προσαπτεις την κατηγορια οτι θελω να συνεργαστω με το γιατρο! Ο γιατρος επρεπε ηδη να ειχε συνεργαστει με τον ασθενη του..αλλιως δε θα ανεβαζα νημα στο οποιο ημουν σιγουρος απο πριν για το μεγεθος του κραξιματος που θα φαει...επισης αν εβλεπες το pm που εστειλα σημερα στον τολ εις βαρος του γιατρου (οχι φυσικα με ασεμνους χαρακτηρισμους)..προφανως και δε θα επιχειρουσες να γραψεις αυτο που εγραψες ουτε για πλακα! Ημαρτον!Χριστοφορε σε βλέπω ειδικό συνεργάτη LP σε λίγο.
Υπαρχουν κι εντος Ελληνικης επικρατειας σπουδαιοι γιατροι τους οποιους σκεπτομουν να επισκεφθω...αλλα τελικα την πατησα με το ομόλογουμενως σπουδαιο εν τελει αποτελεσμα του ibarumah..πως να γνωριζα τι θα προκυψει στην πορεια μετα την επιλογη μου?Για να λάβει χώρα η δεύτερη συνέδρια πρέπει να αλλαξεις χώρα.
χριστοφορε δηλαδη εκανες το συγκεκριμενο νημα εσκεμμενα για να κραξει το forum τον LP ; γιατι στην αρχη φανηκε να τον υποστηριζεις..μας εχεις μπερδεψει λιγακι νομιζω.αλλιως δε θα ανεβαζα νημα στο οποιο ημουν σιγουρος απο πριν για το μεγεθος του κραξιματος που θα φαει..
Νοτιοανατολικούς ανέμους... ασθενεις όμως οπου το βράδυ θα δυναμώσουν κ θα φτάσουν μέχρι τα 7 μποφόρ.....Εχω παραπονεθει ουκ ολιγες φορες για το γεγονος οτι δεν εγινε το συμφωνηθεν (δυο συνεδριες κολλητες)...εχω αναφερει οτι αγνοουσα επι μακρον τα τηλεφωνηματα του γιατρου..εχει καταστραφει ακομα μια φορα η ψυχολογια μου...και στο εξαμηνο δεν πηγα καν..πως λοιπον και για ποιο λογο μου προσαπτεις την κατηγορια οτι θελω να συνεργαστω με το γιατρο! Ο γιατρος επρεπε ηδη να ειχε συνεργαστει με τον ασθενη του..αλλιως δε θα ανεβαζα νημα στο οποιο ημουν σιγουρος απο πριν για το μεγεθος του κραξιματος που θα φαει...επισης αν εβλεπες το pm που εστειλα σημερα στον τολ εις βαρος του γιατρου (οχι φυσικα με ασεμνους χαρακτηρισμους)..προφανως και δε θα επιχειρουσες να γραψεις αυτο που εγραψες ουτε για πλακα! Ημαρτον!
Θεικο... στο αλλο βιντεο με το που ξεκιναει να δειχνει την σκορπια διαδηλωση μπροστα, λεει κοιταξτε φυσικοτητα! Δημοφιλες κι το καναλι του παντως εχει 10 συνδρομητες.https://www.youtube.com/watch?v=3zGDs5d7UG0
αυτο μαλλον ειναι το νεο αγαπημενο μου αποτελεσμα μεταμοσχευσης , ειναι τοσο προχωρημενο , που εβαλε μεν τα graft μπροστα , αλλα σε ολο το βιντεο μας δειχνει το κεφαλι απο πισω.
Στο 0.26 του κινηματομηνυματος εστιαζει ο ιατρος το χωρο τοποθετησης των μοσχευματων..στα πρωτα δευτερολεπτα, δειχνει την κατασταση της δοτριας ανασηκωνοντας τα μαλλια της ασθενους του!https://www.youtube.com/watch?v=3zGDs5d7UG0
αυτο μαλλον ειναι το νεο αγαπημενο μου αποτελεσμα μεταμοσχευσης , ειναι τοσο προχωρημενο , που εβαλε μεν τα graft μπροστα , αλλα σε ολο το βιντεο μας δειχνει το κεφαλι απο πισω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μα βιντεο ο γιατρος αρχισε να ανεβαζει το τελευταιο διαστημα που πετουσα υπονοουμενα οτι πρεπει να προβει σε αυτο το βημα..τιποτα τυχαιο..γι αυτο δεν ειχε συνδρομητες!Θεικο... στο αλλο βιντεο με το που ξεκιναει να δειχνει την σκορπια διαδηλωση μπροστα, λεει κοιταξτε φυσικοτητα! Δημοφιλες κι το καναλι του παντως εχει 10 συνδρομητες.
Τα περιστατικα που εχει ανεβασει μεχρι στιγμης δε μου αρεσουνε..ενω του κυριου Αναστασακη μου αρεσουν τα περιστατικα που ανεβαζει! Ελπιζω στο μελλον να ανεβασει καλυτερα αποτελεσματα, στο επιπεδο των αποτελεσματων επειτα απ τις επεμβασεις του κυριου Αναστασακη!Ευτυχως που ανεβαζει κιολας τα καλυτερα του αποτελεσματα...
Ενταξει....βιαστηκα να εξαγω συμπερασμα! Με συγχωρεις!Το να συνεργάζεσαι με μια κλινική δεν είναι έγκλημα Χριστοφορε και εγώ να βοηθήσω θέλω τον κόσμο και όχι να παραπλανήσω.
Απλα θα σου πήγαινε και εγώ το είπα χαριτολογώντας.
Ασε φιλε..αν δεις και μια ξανθια ιατρο που εργαζεται εκει θα παθεις κοκομπλοκο..ειναι πιο σενια κι απ την ιδια την υπερσυγχρονη κλινικη (οχι σαν κατι αποθηκες που χειρουργει ο καθε λορεντζος..ρε λορεντζο τι λες τωρα που θα χειρουργηθω στις δωδεκα η ωρα..δηλαδη το μεσημερι..το αποτελεσμα κανεις δε θα το ξερει..παραλλαγη παλαιου συνθηματος!)...ειχα παει με τη μητερα μου την ημερα της μεταμοσχευσης (της πρωτης συνεδριας δια την ακριβεια η οποια αποδειχθηκε μονη) 2 ωρες πριν ανοιξει η κλινικη!! Μαλιστα ο γιατρος μου πε κατα τη διαρκεια της επεμβασεως "Χριστοφορε μην ερθεις παλι αρκετα νωρις αυριο, ελα κατα τις 11.00" μεχρι να καταληξει στο "Χριστοφορε μην ερθεις τελικα καθολου αυριο".....πωωω φιλε..την σκεφτομουν συνεχεια..μπορει να υπεβαλε ερωτηματα ο ιατρος αλλα ο ιδιος σκεφτομουν την ξανθια ιατρο που μας ανοιξε την πυλη υπο δυο εννοιες..και στον ερωτα και στην κλινικη!!! Μαλιστα δεν ειχα ορεξη για φαγητο στην αναπαυλα αλλα ορεξη μοναχα για να δω το αστραφτερο της προσωπο (προσωπαρα)...μηπως να εκλεινα ραντεβου σε αυτην και μεταμοσχευση καπου αλλου? Μεταξυ μας αυτα ετσι? Η γυναικα μπορει να ειναι παντρεμενη..cool!Πάντως όμορφη η κλινική του με ωραίο design τώρα που είδα το βιντεακι στο youtube.