Σεβομαι απεριφραστα το ΔΙΚΑΙΩΜΑ καθενος για κριτική.
ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΩ να σεβομαι την κριτική!
Σκεψου το!
Θα ΠΟΛΕΜΗΣΩ για το δικαίωμα καποιου να κρινει πως ο Μαραντόνα δεν ήξερε μπάλα.
Αλλα θα ειναι απλα γελοίος, και θα του το πω κατάμουτρα.
Το οτι έχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ κριτικής και οτι ΟΦΕΙΛΩ να σεβομαι το διακιωμα σου αυτο ΔΕΝ σημαινει πως η κριτική σου ειναι ...αξιοσεβαστη!
Μπορει να ειναι για τα σκουπίδια, μπορει να αυτος που ασκει την κριτική να ειναι άσχετος, βλακας, τρελος, ανωριμος ή να έχει απλα εμπάθεια! Σιγα μην σεβαστω την κάθε βλακεια που θα πει!
ΟΜΩΣ, εννοειται σεβομαι και υποστηριζω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην κριτική!
Επίσης, ΣΕΒΟΜΑΙ το κριτηριο που θέτεις και το θεωρω απλα λάθος.
Όμως υποστηριζω το δικαιωμα σου να έχεις αυτη την άποψη.
ΔΕΝ οφείλω όμως να την σεβαστω και δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να προφασιζεαι οτι δηθεν σε ...σποσεβαλα επειδη θα πω ότι έχεις άδικο.
Διότι τοτε ΕΣΥ θίγεις το δικαιωμά μου για κριτική!
Επίσης, ΔΕΝ έχω πρόβλημα με την κριτική, έχω (είχα, τωρα πλέον βασικα..... δεν χανω τον ύπνο μου για να το πω πολυ ευγενικά) προβλημα ανίδεοι να ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ τις αποψαρες τους που δεν έχουν ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ γνωσης ή σπουδής.
Αυτό έχει να κάνει με την παιδεία αλλα και κυριως με το
Ειναι κάτι που πολλοι χομπίστες σε οποιονδήποτε τομέα το εμφανιζουν: από το ποδοσφαιρο, μεχρι τα εμβολια καιτις μεταμοσχεύσεις τριχοθυλακίων.
Φυσικα ΚΑΘΕΝΑΣ έχει δικαιωμα να γινεται ρεζιλι με τις βλακείες που μπορει να γραφει (και εγω μάλλον λεω/γραφω σε θέματ που ειμαι χομπίστας!), και μαλιστα θα ΠΟΛΕΜΗΣΩ για το δικαίωμα του αυτό!
Όσον αφορα το ...εικαστικό, ειναι πολυ πιο πολύπλοκο για την δουλεια μου και δεν θα επεκταθω. Επί της αρχής συμφωνω ομως.