anargiros88
Well-Known Member
Τελικα αποδεικνυεται οτι πραγματι ο grigoris εχει κανει μεταμοσχευση στην κλινικη. Επομενως δεν προκειται για καποιον ανωνυμο που εμφανιστηκε ξαφνικα και αρχισε την λασπολογια. Επισης εχει ζητησει τις φωτογραφιες απο την κλινικη και θα τις ανεβασει.
Καλησπερα tol ! Ουδεποτε αμβισβητησα την μ.μ που εκανε ο gigoris13 . Ωστοσο δεν μπορει ενα μελος που ηρθε προχθες στο φορουμ να κατηγορει οποιον του λεει κατι διαφορετικο απο αυτο που θελει να ακουσει .
Οι υποψιες που ειχαν καποια μελη οτι ισως προκειται για καποιον συκοφαντη που δεν ειχε καμια σχεση με την κλινικη και αρχισε να την δυσφημει, τελικα δεν ευσταθουν.
Εγω προσωπικα αλλου ειδους υποψιες εχω και οχι οτι δεν εκανε μμ
Ηθελα λοιπον, φιλε Αναργυρε, να σε ρωτησω.....αν εσυ ησουν στη θεση του grigori και αισθανοσουν οτι το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης ηταν "αθλιο", δεν θα ειχες καθε δικιο να εμφανιστεις στο σχετικο forum και να καταθεσεις το παραπονο και την απογοητευση σου;
Δεν θα ειχα δικιο να φωναζω χωρις να εχω αναιβασει φωτο πριν και μετα την μμ ποσο μαλλον να κατηγορω οποιο μελος προσπαθει να με βοηθησει λεγοντας οτι ειναι βαλτος της κλινικης
Εμεις απο την πλευρα μας αυτο που εχουμε να κανουμε ειναι να κατανοησουμε την αρνητικη ψυχολογικη κατασταση στην οποια βρισκεται και την οργη που τον διακατεχει. Και φυσικα αναμενουμε φωτογραφικο υλικο, για να διαπιστωσουμε ιδιοις ομμασι κατα ποσο οι κατηγοριες και τα παραπονα του ειναι δικαιολογημενα.
Αυτο προσπαθουμενα κανουμε αλλα ο grigoris13 δεν παιρνει απο λογια .