Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα δώσω λίγο χρόνο ακόμα...θα ψάξω λίγο ακόμα...και πιστεύω πως θα επικοινωνήσω κάποια στιγμή...!Ωραία λοιπόν. Αν λέω αν ο κύριος Αργυρίου δεν μας κάνει την χάρη και δεν ανεβάσει περιστατικά στο κοντινό μέλλον,έχεις πλάνο τι θα κάνεις;
Θα δώσω λίγο χρόνο ακόμα...θα ψάξω λίγο ακόμα...και πιστεύω πως θα επικοινωνήσω κάποια στιγμή...!
Πιστεύω και ελπίζω...και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! (κι αυτή όμως πεθαίνει)! lol xD
Έχω πολλά στο νου μου...που δεν μπορώ να εξηγήσω τώρα, γι' αυτό και καθυστερώ με κάποιες κινήσεις που έπρεπε να έχω ήδη κάνει. Πάντως συνολικά πιστεύω πως έχεις δίκιο. Εύχομαι λοιπόν να κινηθώ σύντομα...Δεν εχεις λογο να περιμένεις για κάτι που μπορείς να κάνεις εσύ ΑΥΡΙΟ με δική σου προτροπή.
Έχω πολλά στο νου μου...που δεν μπορώ να εξηγήσω τώρα, γι' αυτό και καθυστερώ με κάποιες κινήσεις που έπρεπε να έχω ήδη κάνει. Πάντως συνολικά πιστεύω πως έχεις δίκιο. Εύχομαι λοιπόν να κινηθώ σύντομα...
Εσύ θες κυρίως hairline να φτιάξεις έτσι;Έχω πολλά στο νου μου...που δεν μπορώ να εξηγήσω τώρα, γι' αυτό και καθυστερώ με κάποιες κινήσεις που έπρεπε να έχω ήδη κάνει. Πάντως συνολικά πιστεύω πως έχεις δίκιο. Εύχομαι λοιπόν να κινηθώ σύντομα...