Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
βλεπεισ τιποτα φιλε?
Tόσα χρόνια με την ελπίδα ζούμε....keep walking gomi.
Αυτό που μου λείπει να συμπληρώσω όλο το παζλ σε αυτά που έχω στο μυαλό μου, είναι ένα ιδανικό τοπικό μια φορά την εβδομάδα μετά από 1.5mm roller και κάποιο τοπικό που αυξάνει τα dermal papilla cells όπως πχ το ecklonia cava ή ginseng berry oil.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το ginseng δεν ειναι αδιάφορο αλλά τα αποτελέσματα του δεν παίζουν στην κατηγορία Α, για αυτό προτείνω να μην του δώσεις έμφαση.Το gisneng γιατί όχι?
http://www.mirabiotechnology.com/upload/2013219202654s037.pdf
Gotu kola έχω δοκιμάσει για κανένα 2μηνο αλλά δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο. Το watercress θα το κοιτάξω...
Το ginseng δεν ειναι αδιάφορο αλλά τα αποτελέσματα του δεν παίζουν στην κατηγορία Α, για αυτό προτείνω να μην του δώσεις έμφαση.
Gotu kola δοκίμασες τοπικό; Ενδιαφέρον
η βασικη εστιαση ειναι η επανεκφυση και λιγοτερο η τριχοπτωση....αν ξαναβφαινουν οι τριχες τι σημασια εχει αν πεφτουν 20 40 η 60?Gianni, τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει ένα αμόκ με το μαλλί και δεν ξέρω γιατί. Δοκιμάζω αρκετά πράγματα και αυτά είναι:
-Renu 28 πρωί βράδυ
-2 ώρες μετά από αυτό τοπικά πρόπολη πρωί βράδυ.
- Το μεσημέρι βάζω τοπικό serum βιταμίνης C + baicalin
- Ταυρίνη όραλ 6γρ. την ημέρα.
To renu28 μου τελείωσε μόλις εχθές το ένα σωληνάριο. Ακριβώς 1 μήνας.
Την πρόπολη την δοκιμάζω περίπου 10 ημέρες.
Το θετικό είναι πως παρόλο την όλη κακομεταχείριση που κάνω στο μαλλί όλη μέρα βάζοντας ουσιαστικά 6 φορές τοπικά κάνοντας το ανάλογο μασάζ για απορρόφηση, δεν μένει ούτε μια τρίχα στο χέρι.
Δεν με ενδιαφέρει όμως αυτό. Αυτό που κυνηγάω είναι επανέκφυση και γι αυτό ακόμα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σε γενικές γραμμές υπάρχει μια καλύτερη εικόνα, που έχει τα πάνω της και τα κάτω της, γι αυτό δεν θέλω να παρασύρομαι από ενθουσιασμούς μιας και έχουμε απογοητευτεί άπειρες φορές.
Σε αυτό το σχήμα θα δώσω 4 μήνες και ήδη παρήγγειλα άλλα 2 σωληνάρια renu28. Συνολικό κόστος πειραματισμού για 4 μήνες είναι 220 ευρώ, οπότε σαφώς και δεν προτείνω σε κανέναν τίποτα απ όλα αυτά.
Αυτό που μου λείπει να συμπληρώσω όλο το παζλ σε αυτά που έχω στο μυαλό μου, είναι ένα ιδανικό τοπικό μια φορά την εβδομάδα μετά από 1.5mm roller και κάποιο τοπικό που αυξάνει τα dermal papilla cells όπως πχ το ecklonia cava ή ginseng berry oil. Έχω βρει και τα 2, αλλά προς το παρόν δεν έχω που να τα συμπεριλάβω μέσα στη μέρα, οπότε θα τα δοκιμάσω ενδεχομένως στην πορεία. Επίσης έχω βρει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα πάνω σε αυτό με τοπική κρεατίνη, αλλά δεν έχω καταλήξει στη μορφή.
Θέλω να πιστεύω πως αν τελικά υπάρχει τρόπος, θα τον βρούμε, διαφορετικά η θεωρία για το ότι οι θύλακες δεν πεθαίνουν και απλά μένουν αδρανής, ίσως είναι όνειρο θερινής νυκτός.
GOMI ποια προπολη χρησιμοποιεις τοπικα? Την ιδια παιρνεις και οραλ? Εγω πριν 4 μηνες ειχα παρει της νεας ζηλανδιας BIO30™ και την προσθετα σε εμού αλλα ειναι αδιαλυτη σε λαδια. Μετα πηρα αλκοολικο διαλυμα προπολης της APIVITA το οποιο ηταν ΟΚ στη διαλυση στο εμου αλλα το σταματησα και αυτο γιατι σε pm που εστειλα σε καποιο μελος μου ειπε πως η προπολη δεν εχει να μου προσφερει κατι.