Πλάνο μεταμόσχευσης.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
geroksouras είπε:
Athenian,
εγω θα εβαζα 1500-2000 μπροστα να τουμπανιασω και ενα 500αρακι
στο κροου ετσι για να δεσει λιγακι με τα αλλα ,αλλα και για να δω
τι θα βγει
εχεις παρθενα δοτρια και αν βγαλεις 2500 θα εχεις αρκετη
καβα για αργοτερα αν θα χρειαστει
μην το φοβασαι.καλυτερα να βαλεις λιγα παραπανω γιατι παιζει και
να μην χρειαστει να ξανακανεις

Συμφωνω,βεβαια 2500 grafts δεν ειναι κ λιγα θα ελεγα βεβαια δεν ειναι κ παρα πολλα.πρεπει να εχουμε υποψιν μας οτι μια μεση δοτρια μπορει να δωσει περιπου 5000 grafts (me fue παντα).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Λέω να πάω για 1000 μπροστά και 500 πίσω. Πιο πολύ με ενοχλεί το άδειο τμήμα στο μέσο και το crown πάρα οι κροταφοι. Θέλω και το αποτέλεσμα να είναι φυσικό. Βέβαια από τα μέχρι τώρα consultations έχω μπερδευτεί αλλά πιο πολύ με βλέπω για μια συντηρητική προσέγγιση γιατί στην περίπτωση που πάω για 2500 grafts και γίνει στραβή θα έχω σοβαρό πρόβλημα ενώ με 1500 και το σοκ λος περιορίζεται και υπάρχει καβα για αργότερα. Το δύσκολο στην δικιά μου περίπτωση είναι ότι έχω αρκετά μαλλιά εκεί που θέλω να γεμίσω και το φοβάμαι κάπως.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Αν φοβασαι μοιρασε τα μοσχευματα παντου.Μην δωσεις εμφαση πουθενα απλα πυκνωσε εκει που χρειαζεται.1500 grafts μπορει και να μην φτασουν.Ψαξτο καλα.

Για να καλυφθεί το καινό που φαίνεται στην φώτο με την πυκνότητα της αριστερής πλευράς χρειάζονται γύρο στα 1200 μοσχ. Η δεξιά πλευρά τώρα, φαίνεται πιο αδύνατη και σύντομα θα επέλθει σαν το αδύνατο σημείο.

Άρα φίλε για να κάνεις μια πιο ολοκληρωμένη δουλειά προσθέτοντας και μοσχεύματα μπροστά και κροτάφους θα χρειαστούν ακόμα 1000 μοσχ.

Πας δηλαδή κάπου στα 2500. Εκτός και αν ασχοληθείς μόνο με περίπου την περιοχή στην φώτο.

Τι λες;

Athenian_zpsf1ee1aa4.jpg

athenian

Well-Known Member
Εγω σκεφτομαι να βαλω λιγα κροταφους,να δημιουργησω hairline και να παω μεσα οσο δειχνω στον κυκλο περιπου.

Συνημμένα

• 20140521_114924 (1).jpg
    20140521_114924 (1).jpg
    2.2 MB · Προβολές: 57
η δική μου αντίληψη είναι ότι για το hairline αυτό θα σου πάρει περίπου 1500 Μοσχεύματα.
Άρα βγαίνεις πάνω σε αριθμό. Θα συνιστούσα ένα πιο συντηρητικό hailine.

Συνημμένα

• hairline 1500 Grafts.jpg
    hairline 1500 Grafts.jpg
    422.6 KB · Προβολές: 48

athenian

Well-Known Member
Απαντηση απο erdogan.
This is Dr Koray Erdogan's professional evaluation. According to the pictures we received the Doctor evaluates your general features as suitable for a hair transplant surgery and proposes 4200 grafts FUE surgery for your frontline, mid scalp and vertex area, in 2 operation days.

The Doctor strongly recommends you the usage of Finasteride in order to maintain and optimise your vertex original hair. İf you use minoxidil you should stop it 2 months before the operation.

The operation will be planned and carried out by Dr Koray Erdogan and his staff, composed by trustworthy, highly qualified and experienced team members. The surgery will be performed under local anaesthesia and its not painful. The graft extraction is done exclusively by MANUAL PUNCH (not micro motor), which represents until today the only instrument capable of preserving the patient's donor area and optimising the management of its resources, guarantying at the same time a higher quality of the extracted grafts and minimum scar outcomes.

DES - "ONE STEP" FUE:

It is performed in a sitting position, the most efficient for extraction according to our wide experience, in addition to being the most comfortable and ergonomic for the patient. The sitting position is one of the characteristics that have always differentiated our operations. We have named our technique DES FUE based on the inventors names, Dr Koray Erdogan and the Team leader Dilek Çakir. This technique has been evaluated as one of the most refined and efficient by some of the major FUE surgeons worldwide. It allows an unthinkable extraction number till today: up to 5000 grafts in 2 consecutive operation days, obtaining at the same time high quality FUE units.
hese will be the costs for the operation and the related services:

4200 grafts FUE:
10500
Euros
Operation price, corresponding to 2,5 Euros per each graft FUE.
Services:
Medications:
150
150
Euros.(mandatory)
Euros.(mandatory)
All the necessary transfers, meals in the clinic, Turkish-English speaking assistant and interpreter (mandatory)
Special solution with added ATP to preserve the extracted grafts, Hairixin specific products (mandatory)
PRP treatment:
300
Euros (optional)
Platelet Rich Plasma Treatment (optional)

Accommodation:

120
60

Euros/night
Euros/night

Luxury private suite for 1 person
Affiliated **** hotel for 1 person

for a minimum of

3

nights.

Θα του ξαναστειλω μονο για hairline να μου πει grafts και τιμη αλλα φαινεται να προτιμαει πολλα grafts για πολλα λεφτα.Κι ας μην χωρανε τοσα σε ενα κεφαλι σαν το δικο μου.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Για εμενα φιλε δεν αξιζει.Απο την στιγμη που οι μεταμοσχευσεις πλεον οι περισσοτερες εχουν καλα αποτελεσματα κ εδω αλλα κ στην Κυπρο δεν θα ψαχνομουν για εξω.Η αποφαση δικη σου.Καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Ρε συ ταξιδι κανει κ´ καποιος που ερχεται απο Κρητη στην Αθηνα, ή απο Θες/νικη ή απο νησι. Ειναι 20 λεπτα παραπανω στο αεροπλανο μονο..

athenian

Well-Known Member
Κοιτα το ιδανικο θα ηταν να παω στην d*i που ειναι και κοντα και να γυρισω σπιτι μου το βραδυ.Τα υπολοιπα μου φαινονται ιδια.Ο ερντογαν παντως ειναι πιο ακριβος απο τους κυπριους.Το θεμα ειναι αν ειναι και πιο καλος.

Stripar

Established Member
athenian είπε:
Εγω σκεφτομαι να βαλω λιγα κροταφους,να δημιουργησω hairline και να παω μεσα οσο δειχνω στον κυκλο περιπου.

Ακου τον Ηρακλή , γνώμη μου

athenian είπε:
Απαντηση απο erdogan.
This is Dr Koray Erdogan's professional evaluation. According to the pictures we received the Doctor evaluates your general features as suitable for a hair transplant surgery and proposes 4200 grafts FUE surgery for your frontline, mid scalp and vertex area, in 2 operation days.

The Doctor strongly recommends you the usage of Finasteride in order to maintain and optimise your vertex original hair. İf you use minoxidil you should stop it 2 months before the operation.

The operation will be planned and carried out by Dr Koray Erdogan and his staff, composed by trustworthy, highly qualified and experienced team members. The surgery will be performed under local anaesthesia and its not painful. The graft extraction is done exclusively by MANUAL PUNCH (not micro motor), which represents until today the only instrument capable of preserving the patient's donor area and optimising the management of its resources, guarantying at the same time a higher quality of the extracted grafts and minimum scar outcomes.

DES - "ONE STEP" FUE:

It is performed in a sitting position, the most efficient for extraction according to our wide experience, in addition to being the most comfortable and ergonomic for the patient. The sitting position is one of the characteristics that have always differentiated our operations. We have named our technique DES FUE based on the inventors names, Dr Koray Erdogan and the Team leader Dilek Çakir. This technique has been evaluated as one of the most refined and efficient by some of the major FUE surgeons worldwide. It allows an unthinkable extraction number till today: up to 5000 grafts in 2 consecutive operation days, obtaining at the same time high quality FUE units.
hese will be the costs for the operation and the related services:

4200 grafts FUE:
10500
Euros
Operation price, corresponding to 2,5 Euros per each graft FUE.
Services:
Medications:
150
150
Euros.(mandatory)
Euros.(mandatory)
All the necessary transfers, meals in the clinic, Turkish-English speaking assistant and interpreter (mandatory)
Special solution with added ATP to preserve the extracted grafts, Hairixin specific products (mandatory)
PRP treatment:
300
Euros (optional)
Platelet Rich Plasma Treatment (optional)

Accommodation:

120
60

Euros/night
Euros/night

Luxury private suite for 1 person
Affiliated **** hotel for 1 person

for a minimum of

3

nights.

Θα του ξαναστειλω μονο για hairline να μου πει grafts και τιμη αλλα φαινεται να προτιμαει πολλα grafts για πολλα λεφτα.Κι ας μην χωρανε τοσα σε ενα κεφαλι σαν το δικο μου.

Φίλε μου εξαιρετική επιλογή ο Erdogan , τον παρακολουθώ καιρό τώρα και μπορώ να πώ ότι φαίνεται ότι είναι ένας απο τους καλύτερους στη Fue με τις καλύτερες τεχνικές....

Όμως έχει και τα αρνητικά του:
Euro killer , χρεώνει τα πάντα!...ακόμα και τα after care products , ελπίζω να μήν χρεώνει και το νερό
Πολύ επιθετικός , όπως το είπες!...θέλει να τουμπανιάζει το κεφάλι , βέβαια δέν είσαι αναγκαζμένος να βάλεις όσα σου λέει , μπορείς να το πάς τμηματικά και βλέπεις!...

ΔΈΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ GRAFTS , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ

giwrgos athina

Active Member
Παντος εκτος απο το οτι λετε οτι ειναι καλος γιατρος ο συγκεκριμενος αν και δεν τον ξερω πριν λιγες μερες υποθηκε στο φορουμ πως δεν ειναι σωστο να πηγαινουμε μονοκοπανια για τοσα πολλα grafts λογο οτι εχουμε απωλειες...πιστευω μεχρι ενα 2000grafts αν βαλεις θα εισαι μια χαρα...

Jokerr

New Member
Γεια σε ολους

Εχω κατα 90% την ιδια αραιωση με τον athenian, μεχρι και το κενο μπροστα πανω απο το κουτελο ειναι ακριβως ιδιο! μονο που εχω πιο λεπτη και καστανη τριχα και λιγο πιο πολυ μαλλι σε κροταφους. Οι θεραπειες που εχω ακολουθησει εως τωρα ειναι 2 χρονια minoxidil (ο τελευταιος χρονος 1 φορα καθε βραδυ) και ωμεγα 3 δυο μηνες τωρα. Τους τελευταιους 6 μηνες εχω πολυ έντονη τριχόπτωση και πιστευω οτι η μινοξιδιλη δεν μου δινει πολλα πλεον και απο το ωμεγα μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι. Finasteride δεν θελω να ξεκινησω με τιποτα οποτε ως επομενη λυση βλεπω την μεταμοσχευση μονο που ειμαι 24 ετων και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να κανω σε αυτην την ηλικια διοτι δεν γνωρίζω την εξελιξη της τριχοπτωσης μου. Τι προτεινετε ?

tropheus

Well-Known Member
Ο Erdogan φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή και με πολύ πλούσιο επιτελείο.
Το 4200 grafts για frontline, mid scalp και vertex area είναι ένα πολύ λογικό και καθόλου μεγάλο νούμερο.Είναι όμως τεράστιο για να το κάνεις με τη μία.

Θα έλεγα να βάλεις κάποιες προτεραιτότητες πχ. με ενδιαφέρει πιο πολύ η hairline και να πας σε μικρότερες συνεδρίες.

Όλοι θα θέλανε να πάνε με τη μία να φάνε ένα πακέτο για 2 μέρες και να ξεμπερδεύουν. Όμως όπως έχουμε πει πολλές φορές οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών δε δουλεύουν έτσι άσχετα με το τι προωθούν οι ίδιες οι κλινικές. Και εγώ αν ήμουν επιχείρηση μεταμοσχεύσεων μαλλιών θα σου έλεγα να έρθεις να σου βάλω 6000 grafts. Θα φύτρωνε μόλις π.χ το 70% (4200 grafts) δε θα το έπαιρνες χαμπάρι, και θα ήμασταν (σχεδόν) όλοι ευτυχισμένοι.

danceworld_2001

Well-Known Member
Σωστά τα λέει ο τροφέας. Καλός φαίνεται ο ερντογάν όμως πρέπει να ειναι ακριβός. Τελικά πουθενά δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσα και να πληρώσεις και η μεταμόσχευση ειναι λαχείο και όχι για όλους. Καλύτερα να επενδύεις στις αγωγές και μμ όταν φτάσεις στο αμήν. Κατα τα άλλα, πίστεψε με φίλε athenian χωράνε και παραχωράνε τα 4000+, το θέμα ειναι η επιβίωση και το κόστος.

athenian

Well-Known Member
Η επιβίωση των μοσχευματων και το οικονομικό είναι θέμα. Προσωπικά δεν είμαι έτοιμος για τόσα grafts ούτε ψυχολογικά και το ιδανικό θα ήταν να βάλω 1000 και να δω πως θα πάει και του χρόνου αλλά 1000 κοκ. Η προσέγγιση του τροφεα είναι η ιδανική πιστεύω.

Jokerr είπε:
Γεια σε ολους

Εχω κατα 90% την ιδια αραιωση με τον athenian, μεχρι και το κενο μπροστα πανω απο το κουτελο ειναι ακριβως ιδιο! μονο που εχω πιο λεπτη και καστανη τριχα και λιγο πιο πολυ μαλλι σε κροταφους. Οι θεραπειες που εχω ακολουθησει εως τωρα ειναι 2 χρονια minoxidil (ο τελευταιος χρονος 1 φορα καθε βραδυ) και ωμεγα 3 δυο μηνες τωρα. Τους τελευταιους 6 μηνες εχω πολυ έντονη τριχόπτωση και πιστευω οτι η μινοξιδιλη δεν μου δινει πολλα πλεον και απο το ωμεγα μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι. Finasteride δεν θελω να ξεκινησω με τιποτα οποτε ως επομενη λυση βλεπω την μεταμοσχευση μονο που ειμαι 24 ετων και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να κανω σε αυτην την ηλικια διοτι δεν γνωρίζω την εξελιξη της τριχοπτωσης μου. Τι προτεινετε ?
Ενδιαφέρον, βάλε καμιά φώτο. Η διαφορά βέβαια είναι ότι εγώ είμαι 32 άρα λογικά εσύ στην ηλικία μου θα έχεις λιγότερα μαλλιά. Νομίζω είσαι κάπως μικρός για μεταμόσχευση. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα. Το κενό στην μέση είναι το χειρότερο γιατί δεν μπορείς να αφήσεις μαλλιά και να έχεις μια ωραία εικόνα. Δεν κρύβεται εύκολα.

Physio40

Member
Ισως τελικά να είναι η πιο safe και value for money επιλογή. Τα μικρα sessions. Θα συμφωνήσω με Τροφέα κι εγω.

Μπλουζα