Ρίξε ένα μάτι πως ήμουν στα 33 και στα 33μισο μπήκα για την πρώτη μεταμόσχευση. Τώρα είμαι 42. Θεραπείες μηδέν.
Ο καθένας μας σίγουρα διαφέρει στα γονίδια και το πως θα εξελιχθεί η τριχόπτωση του,κάνεις δεν είναι το ίδιο με τον άλλον.
Σταθεροποιηση ίσως πότε να μην έχουμε και έως τα 55 άλλα κάποιες περιπτώσεις σαν του φίλου φαίνονται να τα πηγαίνουν καλύτερα μελλοντικά όπως πήγε και σε έμενα. Και τον βλέπω ακόμη καλύτερα. Μέχρι να αποφασίσει ίσως φτάσει και 35.
Εμείς σαν κλινική συνήθως ξεκινάμε από μπροστά να κλείνουμε τις ζώνες και πλέον αν το επιτρέπει η δότρια βγάζουμε 4000+ κάτι μοσχεύματα.
Τώρα ο φίλος έχει μεγάλη έκταση στην κορυφή πιστεύω χρειάζεται γύρω στα 2800 μοσχεύματα άλλα και μπροστά για χτίσιμο hairline και εμπλουτισμό ένα 2200-2500 τα χρειάζεται.
Θα ήθελα σίγουρα καλύτερες φωτογραφίες.
Όποτε ο αριθμός μοσχευμάτων ανεβαίνει αρκετά.
Σε αυτήν την περίπτωση ίσως ξεκινούσαμε με το Crown και σε δεύτερη μεταμόσχευση ενώ ξεκινήσει μια αγωγή να προχωρήσουμε και μπροστά μετά ένα χρόνο.
Αν δεν θελήσει να πάρει αγωγή, ναι ίσως χάνει έδαφος σταδιακά άλλα νομίζω από αυτήν την δότρια είναι αρκετά ασφαλές τα μοσχεύματα όταν μπούνε στην λήπτρια και χωρίς φίνα. Φινα μόνο για τα υπάρχοντα.
Προβολή συνημμένου 36585