mimis giova
Active Member
παμε στο εξτρα παρθενο εκαιολαδο..2 κουταλιες της σουπας καθημερινα...μηδεν τριχωπτωση..για μικρα norwood το συνηστο..δεν κοστιζει..ουτε ειναι κουραστικο..δοκιμαστε το!!δεν χανεται τιποτα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εννοεις ποσιμο?η λοσιον?παμε στο εξτρα παρθενο εκαιολαδο..2 κουταλιες της σουπας καθημερινα...μηδεν τριχωπτωση..για μικρα norwood το συνηστο..δεν κοστιζει..ουτε ειναι κουραστικο..δοκιμαστε το!!δεν χανεται τιποτα...
ενδιαφερον,ειναι και υγιεινο στα συν,το ωμό ελαιολαδο παντα γιατι μαγειρεμενο χανει τα ευεργετικαποσιμο...καλο ελαιολαδο..καθε μερα..σε 6μηνες δεν θα πεφτει τριχα.
θα το κανω,εχω "ψηθει".γι αυτο ρωταω λεπτομερειες...δεν ξερω αν ειναι...εγω με ωμεγα3 δεν ειδα διαφορα..πρωσοπικα μιλαω..ναι καπα ωμο ελαιολαδο..2 κουταλιες της σουπας καθημερινα..πιστεψτε με αξιζει τον κοπο..παντα σε μικρα norwood..καπα κανε το κ μιλαμε σε ενα 6μηνο να μ πεις...!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν το εχω ψαξει,νομιζα οτι ειχε να κανει με προσταγδαλινες και pgd2καπα..λιγο π το εψαξα..δεν ξερω αν παιζει ρολο..κ αν εκει στιριζεται..κ ιδα διακοπη τριχωπτωσεις..το εξτρα παρθενο ελαιολαδο αυξανει την τεστο κ την ωχρινοποιητικη ορμονη κ καταστελη το ενζυμο 5αλφα reductaste to οποιο μετατρεπει την τεστο σε dht.. gomi μπορεις να πεις τι γνωμη σ...??
και στην σαλατα το ιδιο ειναι,παραμενει παλι ωμοΠειράζει να το βάλω στη σαλάτα ή πρέπει να πίνεται σκέτο? Γιατί σκέτο είναι αηδία!
νομίζω πως μας απάντησες..φαινεται ποιοτικο η αλειθια!εγω που ειμαι απο επαρχια περνω απο φιλο ελαιοπαραγωγο.