John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ωχχχ παρα πολυ...πρεπει να κοψω πιτσες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
http://www.haniotika-nea.gr/tipopiisan-ladi-agrielias/αγριελαιο ψαχτε ειναι που τα κοροιδευατε.. με το που ξυπνησετε το πρωι ενα κουταλακι του γλυκου με αδειο στομαχι .
αυτες τις 2 κουταλιες ποτε πρεπει να τις πινουμε οταν σηκωνομαστε??? νυστικοι? να πινουμε και πορτοκαλι μετα? η πρεπει να πινουμε καποια αλλη στιγμη της ημερας? ευχαριστωποσιμο...καλο ελαιολαδο..καθε μερα..σε 6μηνες δεν θα πεφτει τριχα.
φιλος μου κρητικος πινει καθε πρωι ενα φλυτζανακι δικο του εξαιρετικο παρθενο.
εχει φτασει norwood 6, αν ηταν να σταματησουμε την αα με διατροφη θα το ειχαμε λυσει εδω και χρονια.
ειναι αυτοανοσο νοσημα , τπτ απο διατροφη δεν μπορει να το σταματησει απλα μονο να το καθυστερισει λιγο οπως και η μινοξιδιλη.
τζαμπα χρονος και χρημα, εχουν βολε
Το θέμα είναι ότι το 95% των μελών αυτού του φόρουμ είναι σε αυτήν την κατηγορίααν η τριχοπτωση ειναι απο κληρονομικους παραγοντες σιγουρα δεν σταματαει με αυτο τον τροπο και ουτε προκειται
Το καλο ελαιολαδο περιεχει την ουσια rutin, σε πολυ μικρη περιεκτικοτητα ομως.Με το ελαιολαδο χανεις κιλα , βοηθα σε αυτο απλα θα μετρας την συνολικες θερμιδες.
Δηλαδη τις θερμιδες που θα παρεις απο τα λαδι θα τις κοψεις απο αλλου
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το λαδι σαν τροφιμοΔεν γνωρίζω, ούτε έχω διαβάσει σχετικές έρευνες για το ελαιόλαδο. Έχω ακούσει ότι κάνει καλό στην υγεία αλλά δεν νομίζω όμως να έχει κάποια θετική επίδραση στα μαλλιά με μία πρώτη εκτίμηση. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει πάρα πολύ εύκολα... Καταρχάς εμείς σαν λαός, οι Έλληνες καταναλώνουμε πάρα πολύ ελαιόλαδο και όμως η ΑΓΑ κάνει θραύση σε μας και ανήκουμε στους λαούς με τα μεγαλύτερα ποσοστά σε ΑΓΑ. Όπως και όλοι ο Μεσογιακοί λαοί παράγουν πολύ λάδι αλλά και αυτοί πλήττονται απο την ΑΓΑ σε μεγάλο βαθμό. Η Ισπανία, για παράδειγμα, που παράγει και τις μεγαλύτερες ποσότητες σε ελαιόλαδο, παρατηρώ ότι έχει αρκετή ΑΓΑ σαν λαός. Τώρα εγώ δεν ξέρω αν φταίει το γαμήμενο αραβικό γονίδιο που έχουν αυτοί οι λαοί που είναι full στην ΑΓΑ...
Θα πω το εξής:
Έμενα σε επαρχία που χαρακτηρίζεται για τις ελιές της (τώρα σπουδάζω και δεν μένω πια εκεί).
Ο πατέρας μου έχει ένα ξάδερφο που δουλεύει σε μία βιομηχανία που παράγει λάδια, είναι γνώστης, καταναλώνει αρκετές ποσότητες ελαιόλαδου και όμως είναι NW 5, και μαντέψτε κιόλας...??? Ο πατέρας του δεν είχε καν ΑΓΑ...
Ένας άλλος φίλος του που έχει μια επιχείρηση με λάδια, καταναλώνει και αυτός ως γνώστης πολύ ελαιόλαδο, είναι ΝW 7...
Επιπλέον, οι Κορεάτες και οι Ιάπωνες, και γενικά όλοι σχεδόν οι λαοί της Ασίας που δεν καταναλώνουν ελαιόλαδο γιατί έχουν σχεδόν μηδαμινή ΑΓΑ και μαλλούμπες; Η κουζίνα τους δεν περιέχει λάδια κτλ., τα φαγητά τους είναι "στεγνά".
Όπως και οι Σκανδιναβοί που δεν καταναλώνουν λάδια έχουν λιγότερη ΑΓΑ, από παρατήρηση δικιά μου όμως... Από ότι έχω δει, δεν έχω απτές αποδείξεις, στατιστικά στοιχεία, ντοκουμέντα κτλ...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Και κάτι ακόμα...
Υπάρχουν χιλιάδες τέτοια νήματα, που σχετίζονται με την διατροφή, με βότανα κτλ., και τι επίδραση έχουν στην τριχόπτωση... Δεν τα θεωρώ άσκοπα, ούτε καν, αλλά με αυτο τον τρόπο καθιστώνται άχρηστα και θα εξηγήσω το γιατί:
Είναι αλλού για αλλού... Δεν υπάρχει οργάνωση, απλά ανοίγει ένας άκυρος ένα νήμα και λέει αυτο, εκείνο και το άλλο... Δεν είναι σωστό, πρέπει να παραθέτει έρευνες όσο αξιόπιστες και αν είναι, πως το υποστηρίζει τώρα το παιδί που άνοιξε το νήμα αυτό με το λάδι. Έχει γίνει χυλός το φόρουμ από τέτοια νήματα, πετάτε άκυρα πράγματα, τα δοκιμάζει ο καθένας και λέει...Τι είναι αυτό το πράγμα...???
Λέει ο άλλος " δοκίμασα και μου μείωσε την τριχόπτωση σε 15 μέρες", ε και τι; Μπορεί να έτυχε... Όπως ξέρουμε πολύ καλά,η τριχόπτωση, είτε είναι ΑΓΑ είτε προκαλείται από κάτι παθολογικό, έχει περιόδους έξαρσης και περιόδους ύφεσης.
Θέλετε να δοκιμάζετε διάφορα πράγματα, θέλετε να πειραματιστείτε, κάντε το τουλάχιστον σωστά... Με στατιστικά στοιχεία και αριθμιτικά δεδομένα. Για παράδειγμα ας δοκιμάσουν 10 άτομα και αν από τους 10, οι 8 είχαν μείωση της τριχόπτωσης, να το σημειώσουμε, ύστερα να το διακόψουν πάλι και να το ξαναρχίσουν για να διαπιστώσουν εάν όντως κάνει κάτι... Για να βγουν σωστά πορίσματα, γιατί έτσι δεν πρόκειται κανένας να βγάλει άκρη...