Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μα τι gentlemanΚύριε, μπορείτε να βγάλετε επιπλέον καθαρές φωτογραφίες στα πρότυπα αλλων παρουσιάσεων ;
Ευχαριστώ
ΤρίποντοοοοΟΟοοοοοΟΟοΟΟΟοοοοοοο!!!!Μπορει οι δυο πρωτες να ειναι τραβηγμενες με την πισω καμερα, οι αλλες δυο σελφι
Εχω κολλησει βαρεα και ανθυγιεινά στο αντικειμενο που λεγεται σελφι χαχαχαχ ετσι μαθαινονται οι νομοι της φυσικης παιδια...στην πραξηΤρίποντοοοοΟΟοοοοοΟΟοΟΟΟοοοοοοο!!!!
μπορείς να ανεβάσεις μερικές πανοραμικές φωτογραφίες ; Δηλαδή να φαίνεται το πάνω μέροςΚαλησπέρα.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που επισυνάπτω πριν-μετά νομίζω ότι το αποτέλεσμα δικαιολογεί την επιλογή μου.
Μεγάλη έκταση προς κάλυψη,μικρή δότρια μικρός λόγος,λεπτή τρίχα. Τοποθετήθηκαν 3500τριχοθυλάκια και σε δυο εβδομάδες ξαναμπαίνω για να καλύψω ότι γίνεται πίσω.Προβολή συνημμένου 49901Προβολή συνημμένου 49902Προβολή συνημμένου 49903Προβολή συνημμένου 49904Προβολή συνημμένου 49905Προβολή συνημμένου 49906Προβολή συνημμένου 49907
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλημέρα ΙούλιεΘυμάσαι από ποια ηλικία είσαι ή μάλλον ήσουν σε αυτή την κατάσταση αγαπητέ;
Θέλω να πω πότε σταθεροποιήθηκε (κατ'εμε επιβραδύνθηκε δραματικά ) η εξέλιξη της αλωπεκίας;
Σ'ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σου εύχομαι στη δεύτερη προσπάθεια!Καλημέρα Ιούλιε
Απ΄ότι θυμάμαι η τριχόπτωση άρχισε να με απασχολεί από τα 30.Δεν σταμάτησε ποτέ. Μετά τα 58 όμως δεν την πάλευα την κατάσταση. Έως τα 63 συνέχιζα να αραιώνω προφανώς όχι με τον ίδιο ρυθμό. Αλλά αν έχεις 2 τρίχες και χάσεις την μια έχεις αμέσως απώλεια 50%. Τον Ιανουάριο του 21 έπεσα σε κάποια βίντεο του Αναστασάκη. Σε ένα sec με κέρδισε. Σκέφτηκα από καθόλου μαλλιά ας κάνω μια προσπάθεια.Τέλος Ιουνίου πέρυσι ήταν η πρώτη και τώρα αυτές τις μέρες θα κάνω την δεύτερη. Διήμερη fue.
Είδα το νήμα σου. Είμαστε περίπου στην ίδια κατάσταση. Προηγούμαι ένα μήνα από σένα.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στη δεύτερη επέμβαση σου.
Η πρώτη κυρίως strip και πολύ λίγα fue. Η τομή ούτε που φαίνεταιΣ'ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σου εύχομαι στη δεύτερη προσπάθεια!
Όπως είπε και ο Aldo αν μπορείς, έστω μετά τη δεύτερη κάνε μία πιο εμπεριστατωμένη παρουσίαση.
Πιο πολύ το λέω διότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που "καίγονται" αλλά επειδή πάτησαν τα 55-60 νομίζουν ότι το τρένο χάθηκε.
Πού ξέρεις ίσως βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας!
Η πρώτη fue ήτανε;