Προσεχώς! gregun, Bruno Ferreira, partial shaved Fue 1500 grafts, Oktober 2025

gregun

Member
Λοιπόν, παίδες, ετοιμάζομαι να κλείσω το touch-up που δυστυχώς δεν έγινε στον Lorenzo, στον Bruno Ferreira. Το touch-up θα αφορά κάποιες αλλαγές και πύκνωση στη hairline και στα temple points, ενώ ίσως γίνει και κάποια πύκνωση στο crown και mid-scalp. Ο γιατρός υπολογίζει ότι θα χρειαστούν 1000 με 1500 grafts.
Μου έχει δώσει κάποιες εναλλακτικές ημερομηνίες για την επέμβαση το φθινόπωρο του 2025, και τώρα μένει η προκαταβολή για να κλείσω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η προκαταβολή είναι μη επιστρεπτέα.

Οι τιμές έχουν ως εξής:

- 5.0 EUR per transplanted graft
Includes:

• Medical services (pre and post-operative care and consultations, surgery, medical follow-up).
  • Nursing (pre and post-operative care and consultations, surgery, post-operative washing, nursing follow-up).
  • All surgical materials and consumables.
  • Photographic records and lifetime storage.
  • Meals at the clinic.
  • Post-operative pack (includes: post-operative instructions, post-operative medication, saline solution bottles, compresses, post-operative shampoo, absorbent covers, instant ice packs, and neck pillow).

- Partial-shave cases: 5% upcharge (εγώ έχω επιλέξει Partial-shave)

- To book the surgery, a reservation fee payment of 1,500€ is required. The deposit is non-refundable. Patients may reschedule their surgery if they do so 60 days in advance, in which case, their deposit will stand for their rescheduled surgery.

Θα ήθελα πριν δώσω την προκαταβολή να ακούσω γνώμες για τον Ferreira; Τι λέτε λοιπόν;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Γεια σου Greg απο τον συγκεκριμενο γιατρο δε βλεπω πολλα περιστατικα.
Αν και "ακουγεται" ως πολυ καλη επιλογη.

Πως και σκεφτεσαι αυτη την επιλογη;

Hercules80

Active Member
5 ευρώ το graft ! Βρέθηκε συγγενής του δικού μας του γιατρού από το Χαλάνδρι και στην Πορτογαλία !
3 ευρώ το graft χρεώνει κανονικά ο bruno Ferreira για τα πρώτα 4000 μοσχεύματα που θα βάλεις σε αυτον και μετά 2.5. Απλά εδώ ειναι λίγα τα μοσχεύματα και θα του ειπε παραπάνω γιαυτο. Τουλάχιστον ο Bruno Ferreira ειναι πραγματικά πολυ καλός γιατρός και κανει και ολη την επέμβαση μονος του και δεν βάζει τις νοσηλεύτριες και κάθεται αυτός.

464898657_941723704488664_3629439764079583051_n.jpg

Hercules80

Active Member
Το ονειρο πολλων απο οσους ασχολουνται με αυτο το αθλημα ειναι κατι αντιστοιχο... χρεωση στο θεο τραβωντας κοινο απο εξω(κεντρικη ευρωπη?) και εσυ να ζεις παραδεισενια, στη χωρα σου.
Εκτος και αν πρεπει να πιστεψω οτι ο Πορτογαλος μπορει να διαθεσει τα 5/γκραφτ.

Εσεις νομιζετε οτι τα νεα sites, οι νεες κλινικες etc ειναι για να παει Ελληνας και εδω?
Ο Πατουλης(προεδρος ιατρικου συλλογου) εχει γραψει και βιβλιο για τον Ιατρικο τουρισμο.
3 ευρώ το graft χρεώνει κανονικά ο bruno Ferreira για τα πρώτα 4000 μοσχεύματα που θα βάλεις σε αυτον και μετά 2.5. Απλά εδώ ειναι λίγα τα μοσχεύματα και θα του ειπε παραπάνω γιαυτο.

Τουλάχιστον ο Bruno Ferreira ειναι πραγματικά πολυ καλός γιατρός και πολυ γνωστός στο εξωτερικό κανει και ολη την επέμβαση μονος του και δεν βάζει τις νοσηλεύτριες και κάθεται αυτός και να χρεώνει παραλογα ποσα χωρις να το αξίζει και να βάζει τις κοπέλες να κανουν την επέμβαση οπως βλέπουμε αλλού να γινεται...

alex7

Well-Known Member
3 ευρώ το graft χρεώνει κανονικά ο bruno Ferreira για τα πρώτα 4000 μοσχεύματα που θα βάλεις σε αυτον και μετά 2.5. Απλά εδώ ειναι λίγα τα μοσχεύματα και θα του ειπε παραπάνω γιαυτο. Τουλάχιστον ο Bruno Ferreira ειναι πραγματικά πολυ καλός γιατρός και κανει και ολη την επέμβαση μονος του και δεν βάζει τις νοσηλεύτριες και κάθεται αυτός.

Προβολή συνημμένου 66165
ναι; Εγώ πέτυχα σε κάποιο forum αποτυχημένες επεμβάσεις του «πολύ καλού» αυτού γιατρού!

Hercules80

Active Member
ναι; Εγώ πέτυχα σε κάποιο forum αποτυχημένες επεμβάσεις του «πολύ καλού» αυτού γιατρού!
Εγω οσα αποτελέσματα του έχω δει ειναι κορυφαία. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο που λες. Και γενικά ολοι τον θεωρούν τοπ γιατρό στο εξωτερικό με πολυ καλό ονομα.

Kostas97

Well-Known Member
@Hercules80 αφαιρεσα το σχολιο για να μη τραβηξει επιπλεον και τελικα γινει μπαχαλο το νημα του φιλου.
Παντως προσωπικα δε βρισκω αποτελεσματα του συγκεκριμενου γιατρου, αλλα διαβαζω και απο αλλους οτι τον λεν κορυφαιο.

Ισως ο Greg εχει δει κατι παραπανω;
Τα περιστατικα που τα εχετε δει;

alex7

Well-Known Member
Δεν κρατάω αρχείο αλλά είχα δει σε ξένο forum την εποχή που συνεργαζόταν με τον Lorenzo και φυσικά ο ένας ασθενής διαμαρτυρόταν για την κακή φύτρωση !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hercules80

Active Member
Δεν κρατάω αρχείο αλλά είχα δει σε ξένο forum την εποχή που συνεργαζόταν με τον Lorenzo και φυσικά ο ένας ασθενής διαμαρτυρόταν για την κακή φύτρωση !
Φίλε μου είναι αρκετά χρόνια που δουλεύει μόνος και όσα έχει πλέον είναι πολύ καλά. Δεν έχω δει πουθενά κακό περιαστικό του αλλά όλα του είναι πολύ καλά γιαυτο και έχει πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό και θεωρείται από τους τοπ πλέον. Επίσης κάνει μόνο ένα περιστατικό τη μέρα και κάνει όλη την επέμβαση μόνος του πράγμα πολύ σημαντικό.

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
To άλλο μεγάλο όνομα της Πορτογαλίας ο bruno pinto χρεώνει 3.45 το graft αλλά αν πας σε κάποια ακύρωση η του τα δώσεις μετρητά το παει 2.95 ευρώ.

alex7

Well-Known Member
Φίλε μου είναι αρκετά χρόνια που δουλεύει μόνος και όσα έχει πλέον είναι πολύ καλά. Δεν έχω δει πουθενά κακό περιαστικό του αλλά όλα του είναι πολύ καλά γιαυτο και έχει πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό και θεωρείται από τους τοπ πλέον. Επίσης κάνει μόνο ένα περιστατικό τη μέρα και κάνει όλη την επέμβαση μόνος του πράγμα πολύ σημαντικό.
Παλι τα ίδια θα συζητάμε!Εχουμε πει ότι συμπεράσματα με τους γιατρούς και την ικανότητα τους βγάζουμε από ανεξάρτητες παρουσιάσεις .Αν είναι έτσι όπως λες γιατί να μην πας στον γνωστό γιατρό της καρδιάς μας που ως γνωστόν «σαρώνει» στις δικές του παρουσιάσεις!

Hercules80

Active Member
Παλι τα ίδια θα συζητάμε!Εχουμε πει ότι συμπεράσματα με τους γιατρούς και την ικανότητα τους βγάζουμε από ανεξάρτητες παρουσιάσεις .Αν είναι έτσι όπως λες γιατί να μην πας στον γνωστό γιατρό της καρδιάς μας που ως γνωστόν «σαρώνει» στις δικές του παρουσιάσεις!
Συμφωνώ οτι συμπέρασμα βγάζεις από ανεξάρτητες παρουσιάσεις. Για ανεξάρτητα περιστατικά του Bruno Ferreira μιλάω οτι ειναι πολύ καλά ολα πλεον και δεν έχω δει κακή δουλειά του. Και ολοι τον θεωρούν τοπ στο εξωτερικό και δέχεται ασθενείς από παντού και κάνει ολα τα στάδια της επέμβασης μονο και μονο 1 περιστατικό τη μέρα. Ποιες επίσημες παρουσιάσεις λες;

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Συμφωνώ οτι συμπέρασμα βγάζεις από ανεξάρτητες παρουσιάσεις. Για ανεξάρτητα περιστατικά του Bruno Ferreira μιλάω οτι ειναι πολύ καλά ολα πλεον και δεν έχω δει κακή δουλειά του. Και ολοι τον θεωρούν τοπ στο εξωτερικό και δέχεται ασθενείς από παντού και κάνει ολα τα στάδια της επέμβασης μονο και μονο 1 περιστατικό τη μέρα. Ποιες επίσημες παρουσιάσεις λες;
Υποθέτω ότι αυτές που είδες είναι απο την κλινική του και όχι από κάποιον πελάτη του

kollaps

Active Member
Οι τιμές που βλέπετε στο best-hair-clinics και άλλα παρόμοια site δεν είναι απαραίτητα up to date. Για Ferreira πάνε χρόνια που ήταν στα 3 ευρώ/graft.

Όσον αφορά την τιμή των 5 ευρώ είναι σίγουρα μεγάλη, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψιν ότι για γιατρούς που τα κάνουν όλα μόνοι τους και δεν μπορούν να επεκταθούν στους 3-4 ασθενείς την ημέρα, το να ανεβάσουν την τιμή είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αντισταθμίσουν τη ζήτηση.

Hercules80

Active Member
Οι τιμές που βλέπετε στο best-hair-clinics και άλλα παρόμοια site δεν είναι απαραίτητα up to date. Για Ferreira πάνε χρόνια που ήταν στα 3 ευρώ/graft.

Όσον αφορά την τιμή των 5 ευρώ είναι σίγουρα μεγάλη, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψιν ότι για γιατρούς που τα κάνουν όλα μόνοι τους και δεν μπορούν να επεκταθούν στους 3-4 ασθενείς την ημέρα, το να ανεβάσουν την τιμή είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αντισταθμίσουν τη ζήτηση.
Πάντως εδώ βλέπω να έχει ανανεωθεί το post στο best hair clinics γιατι γράφει για το 2025 για τα cons τι ισχύει και αναφέρει και τη τιμή, αν δεν ειχε ανανεωθεί αυτο το ποστ δεν θα μίλαγε για το 2025...Και σε αλλους γιατρούς βλέπω ανανεώνεται. Εδώ ειναι και πολυ λίγα τα grafts, μπορει να του βάλει και 1000 δηλαδη, γιαυτο του ειπε τοσο. Οταν βάζουν πολυ λιγα grafts έχουν αλλες τιμές από οτι σε μια κανονική επέμβαση.

Τελευταία επεξεργασία:

kollaps

Active Member
@alex7 δεν ξέρω για ποιο λόγο προσπαθείς συνεχώς να "ρίξεις" τους ξένους γιατρούς, πάντως ο Lorenzo, με τον οποίο αν δεν απατώμαι έκανες κι εσύ την επέμβασή σου, τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ferreira (και το ξέρει από πρώτο χέρι αφού του έμαθε και 1-2 πραγματάκια ο ίδιος). Φυσικά και έχει κι αυτός μέτρια αποτελέσματα όπως έχουν όλοι οι κορυφαίοι γιατροί, μηδενός εξαιρουμένου.

Μπλουζα