Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχει εννοείται αρκετά ανεξάρτητα η Ximena Villa, στο Ισπανικό φορουμ. Εμένα πάντως μια χαρά μου αρέσει ο σχεδιασμός στη hairline το οποίο κιόλας μπορεις να το διαπραγματευτείς πως θες να ειναι το σχήμα.Υπάρχει δείγμα γραφής από ανεξάρτητα για villa? Γιατί όσα έχω βρει εγώ στα ξένα φορουμ είναι της κλινικής. Το καλό για μένα πάντως της villa είναι ότι δουλεύει manual, αν και δεν μου αρέσει προσωπικά ο σχεδιασμός που κάνει στη hairline.
Ο bruno ποιο από τα δύο δουλεύει; manual ή motorized?
Σύμφωνοι !Ποιος είναι όμως value for money? Αν είναι να δώσεις το νεφρό σου για τις μεταμοσχεύσεις….Έχει εννοείται αρκετά ανεξάρτητα η Ximena Villa, στο Ισπανικό φορουμ. Εμένα πάντως μια χαρά μου αρέσει ο σχεδιασμός στη hairline το οποίο κιόλας μπορεις να το διαπραγματευτείς πως θες να ειναι το σχήμα.
Γενικά πάντως ο Bruno Ferreira ειναι οντως πολυ καλός γιατρός οπως και ο Bruno Pinto, ο Freitas, η Ximena Villa, ο Hans Heinicke κτλπ
Και ποια είναι η Ines ?Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρώ πολλά ανεξάρτητα και ότι έχω βρεί είναι μέτριο. @Hercules80 αν έχεις κάποια λινκς με καλά αποτελέσματα ευχαρίστως να τα δώ.
Όσο για τις τιμές εμένα αυτές μου έδωσε... Κατά τα άλλα δεν τον διάλεξα επί τούτου. Όλως τυχαίως, μου έστειλε μήνυμα η Ines μια εβδομάδα μετά το άκυρο του Λορέντζο ότι υπήρχαν ώρες για consultation, μετά από 1,5 χρόνο αναμονής!
Στο fb στην ομάδα hair loss conquerors έχει εν πολύ καλό αποτέλεσμα του Ferreira που αφορά κατέβασμα και reconstruction hairline και temporal peaks. Από την πρώτη του έκανε πολύ καλή δουλειά αλλά ο πελάτης έκανε και δεύτερη για αύξηση πυκνότητας κ το απογείωσε. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του. Δεύτερη περίπτωση είναι ο mr. Rolandas στο fb που εκεί του έσωσε το κεφάλι από καμμενη γη σε 3ς επεμβάσεις. Αυτός όμως είναι όπως δείχνουν χρηματιζομενος πλέον της κλινικής. Εν τοιαύτη περίπτωση το έχουν βλέπω κοινή αρχή να δαγκώνουν ως προς τα νούμερα των graft για να βγαίνει το μεροκάματο. Ξέρεις κάνα ταξιδάκι ακόμα, κάνα αμαξάκι ακόμα καμία βίζιτα που δεν σου έριχνε δεύτερη ματιά κτλ κτλ. Το κόστος εν κατακλείδι όμως βασίζεται στην επιτυχία και στην παρούσα κατάσταση εκ του αποτελέσματος που θα χεις. Μακάρι να μείνεις ικανοποιημένος..Good luck!Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρώ πολλά ανεξάρτητα και ότι έχω βρεί είναι μέτριο. @Hercules80 αν έχεις κάποια λινκς με καλά αποτελέσματα ευχαρίστως να τα δώ.
Όσο για τις τιμές εμένα αυτές μου έδωσε... Κατά τα άλλα δεν τον διάλεξα επί τούτου. Όλως τυχαίως, μου έστειλε μήνυμα η Ines μια εβδομάδα μετά το άκυρο του Λορέντζο ότι υπήρχαν ώρες για consultation, μετά από 1,5 χρόνο αναμονής!
μερικά που βρηκα ειναι αυτα:Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να βρώ πολλά ανεξάρτητα και ότι έχω βρεί είναι μέτριο. @Hercules80 αν έχεις κάποια λινκς με καλά αποτελέσματα ευχαρίστως να τα δώ.
OK σόρρυ αν σε παρεξήγησα. Βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου για το αν η τιμή της Villa παραμένει στα 2,5 ευρώΜάλλον με παρεξήγησες!Εγω σύστησα τη Villa που τουλάχιστον γιαυτην δεν ακούσαμε ,δεν διαβάσαμε αποτυχημένο περιστατικό .Η δε τιμή της μακράν καλύτερη των Freitas ,Couto ,Ferreira και άλλων
Δεν ξέρω αν είναι χρηματιζόμενος, του έκανε πάντως την 3η επέμβαση τσάμπα κατά δική του δήλωση.Δεύτερη περίπτωση είναι ο mr. Rolandas στο fb που εκεί του έσωσε το κεφάλι από καμμενη γη σε 3ς επεμβάσεις. Αυτός όμως είναι όπως δείχνουν χρηματιζομενος πλέον της κλινικής.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε αφού τον διαφήμισε στο έπακρο μέσα από το κανάλι του, στο fb, σε forum ήταν αναμενόμενο.Δεν ξέρω αν είναι χρηματιζόμενος, του έκανε πάντως την 3η επέμβαση τσάμπα κατά δική του δήλωση.
Για το πρώτο που ανέβασες είναι που κάνω λογογια τις2 επεμβάσεις. Ωραίος.μερικά που βρηκα ειναι αυτα:
Hair Transplant No2 with Dr Bruno Ferreira (1350 grafts)
Following on from a successful HT with Dr Bruno Ferreira in December 2021 (2500 grafts to rebuild my hairline), I decided to go back in December 2022 to tweak the hairline a little and to add as much density as possible with a 2nd pass over the transplanted area. I had originally booked this 2nd ...www.hairrestorationnetwork.com
My surgery with Dr Bruno Ferreira 2500 grafts
www.hairrestorationnetwork.com
Bruno Ferreira | 2879 Grafts | 29y | NW 3 | December 2022
Dr. Bruno Ferreira - 2512 Grafts
Dr. Bruno Ferreira | 1288 grafts | Jan 2023 | Hairline and temple points | Norwood 2
Hello everyone, I’ve been a reader of this forum for years and after my surgery, I thought it was natural to write a post about my case in order to give back a little bit after learning so much from all your experiences. I hope my post can help even though it was not a big session. Please ignore ...www.hairrestorationnetwork.com
Dr. Bruno Ferreira -3659 grafts - 28th & 29th of January 2020
Hello dear balding friends! A lot of you guys asked for it so here you go! My "quick" report I had a 2 day surgery done in Espinho, Porto, Portugal with Dr. Bruno Ferreira on 28th & 29th of January 2020. Currently resting in my hotel and since I have all the time in the world I decided to wri...www.hairrestorationnetwork.com
Dr. Bruno Ferreira - 2nd Surgery. 2881 Grafts | 6540 Total. NW5a
I had my 2nd FUE Hair Transplant surgery done with Dr. Ferreira in Portugal on 03/06/2021 & 04/06/2021 (2 day surgery). Since it's not my first post, I won't get into much detail about why I chose him and how he operates. You can find more information on my first post from 1st surgery. On my ...www.hairrestorationnetwork.com
Reddit - Dive into anything
www.reddit.com
Άμα τα λέω εγώ …..Για να ξέρετε τι παίζει. Και ο Pinto και ο Fereira προμοτάρονται στα φόρουμ από γνωστά μέλη τα οποία βιοπορίζονται κατ' αυτόν τον τρόπο. Ως εκ τούτου κρατάμε ένα μικρό καλάθι για κάποια ανεξάρτητα. Τώρα ως προς τον Ferreira. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά και μάλιστα έκανε την 2η επέμβαση του δικού μας @konakihotel στην κλινική του Λορένζο. Καλό χέρι (και εξαιρετικός κιθαρίστας). O Lorenzo τον είχε (έχει) σε εκτίμηση. Έχει ταλέντο, ήταν λίγο aggressive με τις πυκνώσεις και το είχε πληρώσει με αιματώματα, αλλά αυτά αφορούν την κατάσταση πριν 4 χρόνια. Πιθανότατα θα έχει μάθει από τα λάθη του. Όχι ιδιαίτερα καλός στην στρατηγική αλλά φαντάζομαι θα το έχει βελτιώσει και αυτό. Πιο safe επιλογή κατά την γνώμη μου θα ήταν η Villa, έχει μεγαλύτερη πείρα.
Σου εξηγεί ο Mod γιατί είναι πιο safe η Villa .Εμεις είδαμε αποτυχημένο του Ferreira .Τωρα βέβαια εσύ μπορείς να κάνεις ότι νομίζειςΟσον αφορά το promotion που λες δεν νομιζω οτι ισχυει. Οσον αφορά τον Pinto δεν έχει δει κάποιο γνωστό μέλος να τον προμοτάρει και έχει πολλές ανεξάρτητες παρουσιάσεις που πήγαν μια χαρά.
Οσον αφορά τον Ferreira και εκει δεν έχω δει κάποιο μέλος να τον προμοτάρει σε φορουμ εκτός αν εννοείς promotion στη περίπτωση του Ferreira το να κανει καποιος μια παρουσίαση της επέμβασης του σε ενα φόρουμ και να κάνει βιντεο στο youtube με την εξέλιξη του οπως ο Ronaldas, ο οποίος έχει δειξει το αποτέλεσμα του με τη παραμικρή λεπτομέρεια σε ολες τις συνθηκες στιε 3 επεμβάσεις που έκανε. Πέρα από την παρουσίαση του δηλαδη δεν ασχολείται καν με το φορουμ ο συγκεκριμένος για να τον προμοτάρει.
Το οτι έχει γινει πιο δημοφιλής ενας γιατρός από μέλος που πήρε ενα κορυφαίο αποτέλεσμα και το δειχνει με πολυ αναλυτικό τροπο σε ολες τις συνθηκες δεν σημαινει οτι τον πληρώνει να το κάνει, και ουτε καν ασχολείται αυτό το μέλος στο φορουμ πέρα από την παρουσίαση που έκανε. Αμα βιοποριζόταν από αυτο θα ασχολούνταν ενεργά στο φορουμ να τον προτείνει στον καθένα, αλλά δεν το κανει. Εκτός από τον Ronaldas βεβαια έχει και αλλες παρουσιάσεις μελών από τυχαία μέλη οπου έχουν πάει πολυ καλα.
και εγώ σου εξηγώ τι εχω δει και δεν εχω δει γνωστά μέλη να προμοτάρουν συνεχώς αυτους τους γιατρούς. Ειδικά τον Pinto. Για τον Ferreira ισως μπορει να θεωρήσει promotion κάποιος το γνωστό μέλος Mr.Ronaldas που και ο ιδιος βέβαια έχει δειξει ολη την πορεία του με την παραμικρή λεπτομέρεια σε ολες τις συνθηκες και δεν ασχολείται με τα φορουμ για να τον προμοτάρει πέρα από τις παρουσιάσεις που έκανε στο φορουμ και τα κάποια βιντεο που ανέβαζε στο youtube για να δειξει την πορεία του με πολλές λεπτομέρειες και σε ολες τις συνθηκες.Σου εξηγεί ο Mod γιατί είναι πιο safe η Villa .Εμεις είδαμε αποτυχημένο του Ferreira .Τωρα βέβαια εσύ μπορείς να κάνεις ότι νομίζεις
Αφού σου λέω τα ξέρω από μέσα, γιατί δεν ακους. Μιλάς για ανεξάρτητες σε φόρουμ όπου υπάρχει η απόλυτη ανωνυμία, ότι δηλώσεις είσαι, όταν τα πάντα μπορεί να είναι fake και να μην το πάρει κανείς χαμπάρι. Τι ανεξάρτητες, ξέρεις το ονομά του, το τηλεφωνό του, τον έχεις δει να κάνει την επέμβαση, τον έχεις συναντήσει από κοντά, τι μου λές τώρα; Ένας άνθρωπος μπορεί να συνομιλεί με τον εαυτό του με δεκάδες fake accounts. To ξέρεις ότι υπάρχουν περσόνες μελη σε συνεργασία με mod που αναλαμβάνουν να χτίσουν την δημοφιλία και το image γιατρών; Όταν υπάρχει χρήμα καλό, όλα γίνονται.Οσον αφορά το promotion που λες δεν νομιζω οτι ισχυει. Οσον αφορά τον Pinto δεν έχει δει κάποιο γνωστό μέλος να τον προμοτάρει και έχει πολλές ανεξάρτητες παρουσιάσεις που πήγαν μια χαρά.
Οσον αφορά τον Ferreira και εκει δεν έχω δει κάποιο μέλος να τον προμοτάρει σε φορουμ εκτός αν εννοείς promotion στη περίπτωση του Ferreira το να κανει καποιος μια παρουσίαση της επέμβασης του σε ενα φόρουμ και να κάνει βιντεο στο youtube με την εξέλιξη του οπως ο Ronaldas, ο οποίος έχει δειξει το αποτέλεσμα του με τη παραμικρή λεπτομέρεια σε ολες τις συνθηκες στις 3 επεμβάσεις που έκανε. Πέρα από την παρουσίαση του δηλαδη δεν ασχολείται καν με τα φορουμ ο συγκεκριμένος για να τον προμοτάρει.
Το οτι έχει γινει πιο δημοφιλής ενας γιατρός από μέλος που πήρε ενα κορυφαίο αποτέλεσμα και το δειχνει με πολυ αναλυτικό τροπο σε ολες τις συνθηκες δεν σημαινει οτι τον πληρώνει να το κάνει, και ουτε καν ασχολείται αυτό το μέλος στο φορουμ πέρα από την παρουσίαση που έκανε. Αμα βιοποριζόταν από αυτο θα ασχολούνταν ενεργά στο φορουμ να τον προτείνει στον καθένα, αλλά δεν το κανει. Βέβαια ο γιατρός έχοντας αναγνωρίσει οτι θα έχει αποκτησει περισσοτερη δημοφιλία λόγω του ronaldas θα του έκανε δωρο την 3η επέμβαση. Εκτός από τον Ronaldas βεβαια έχει και αλλες παρουσιάσεις μελών από τυχαία μέλη οπου έχουν πάει πολυ καλα.
Τι να ακουσω; σου λεω οτι δεν προμοτάρουν τους γιατρούς Pinto και bruno Ferreira γνωστά μέλη σε φορουμ, εκτός αν θεωρείς τον ronaldas στην περίπτωση του Bruno Ferreira που απλα έχει δειξει το αποτέλεσμα του σε ολες τις συνθηκες με την παραμικρή λεπτομέρεια και δεν έχει κρυψει κάτι οσον αφορά το αποτέλεσμα του. Περα από αυτο δεν ασχολείται με τα φορουμ.Αφού σου λέω τα ξέρω από μέσα, γιατί δεν ακους. Μιλάς για ανεξάρτητες σε φόρουμ όπου υπάρχει η απόλυτη ανωνυμία, ότι δηλώσεις είσαι, όταν τα πάντα μπορεί να είναι fake και να μην το πάρει κανείς χαμπάρι. Τι ανεξάρτητες, ξέρεις το ονομά του, το τηλεφωνό του, τον έχεις δει να κάνει την επέμβαση, τον έχεις συναντήσει από κοντά, τι μου λές τώρα;