Προσωπική εμπειρία με Μεταμοσχεύσεις και νέα Μεταμόσχ

Απ: Προσωπική εμπειρία με Μεταμοσχεύσεις και νέα Μεταμ

φιλε μου τριχοφιλε τα πραγματα εχουν ως εξής.εχς κανει 2 επεμβάσεις και οι 2 με strip την πρώτη σε κλινική την2h σε πλαστικό χειρούργο.
η πρωτη πηγα ατομικα για κροταφουσ οπού μου πήραν απο 500 ως 600.δεν ξερω ακριβως γιατι μετα μου τα μασαγανε μια τοσα μια αλλα τοσα.ολα απο το φιλετο...η τομη δεν ηταν φαρδια αλλα ειχε μεγαλο πλατος(1ο χαντακωμα)απο αυτα λοιπον ποθυ βαλανε αντε να εμεινε το 30%..αφου περασαν 2 χρονια και πιγαινε πισω ο κροταφος(και οι 2) ξεκινησα αραιωμα στο πανω μερος και λιγο το ανγχος λιγο το στρεσς μεγαλωσε το προβλημα αισθητα και την εβγαζα με toppik.

επειδη ομως ειχα χαλασει πολλα λεφτα σε θεραπειεσ με lazer και μινοξιδιλες και ολα τα αλλα,για το λογο οτι ειχα παρενεργειες ελαχιστες αλλα οπωσ και να το κανεισ ειναι παρενεργεις τα εκοψα και ξεκινησα ψαξιμο για γιατρο.

Αφού τον βρηκα πηγα μοθ ειπε οτι ειναι καπωσ δυσκολο επειδη μοθ εφαγαν το φιλετο απο δς απο κει καταλειψαμε και στο σχιμα που θα κανω στο κεφαλι και οτι θα μου εβαζε μεχρι να γεμισει ολο το κεφαλιμεχρι το μπιφτεκι ποθ δεν ειχα προβλημα(δλδ υπολογισε ενα τακ μποστα απο το μπιφτεκι)

μου εκανε στριπ μοθ πηρε καποθ στα 900 με 950 μοσχευματα,ειχα καλο μαλλι πισω και ασ μου ειχαν κανει βλακεια και μου τα τοποθετισε καιοριστε το αποτελεσμα. τοππικ και τετοια δεν βαζω ειναικανονικα δικο μου μαλλι εχει σταματισει και εντελως η τριχοπτωση και τα φροντιζω πολυ...δλδ οχι σαμπουαν του εμποριου..μονο αυτο.

οσο για την μεθοδο για μενα το μονο καλο που εχει ι fue ειναι οτι δεν εχει σημαδι και οτι αποκατασταση ειναι σχεδον το μισο απο την strip.ειμαι με το μεροσ της strip γιατι δεν χανεισ τριχοθυλακια οπως στην fue..και στην δικη μου περίπτωση δεν ηθελα ουτε ενα να χασω και χαλαλι το σημαδι,και περνεισ και μεγαλυτερο αριθμο τριχοθυλακιων.εξαλλου τωρα μια απο αυτεσ τισ μερες θα παω να το αφερεσω εντελώς αφού περασε ενασ χρονος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ε.Α.

New Member

dimitris 121 είπε:
φιλε μου τριχοφιλε τα πραγματα εχουν ως εξής.εχς κανει 2 επεμβάσεις και οι 2 με strip την πρώτη σε κλινική την2h σε πλαστικό χειρούργο.
η πρωτη πηγα ατομικα για κροταφουσ οπού μου πήραν απο 500 ως 600.δεν ξερω ακριβως γιατι μετα μου τα μασαγανε μια τοσα μια αλλα τοσα.ολα απο το φιλετο...η τομη δεν ηταν φαρδια αλλα ειχε μεγαλο πλατος(1ο χαντακωμα)απο αυτα λοιπον ποθυ βαλανε αντε να εμεινε το 30%..αφου περασαν 2 χρονια και πιγαινε πισω ο κροταφος(και οι 2) ξεκινησα αραιωμα στο πανω μερος και λιγο το ανγχος λιγο το στρεσς μεγαλωσε το προβλημα αισθητα και την εβγαζα με toppik.

επειδη ομως ειχα χαλασει πολλα λεφτα σε θεραπειεσ με lazer και μινοξιδιλες και ολα τα αλλα,για το λογο οτι ειχα παρενεργειες ελαχιστες αλλα οπωσ και να το κανεισ ειναι παρενεργεις τα εκοψα και ξεκινησα ψαξιμο για γιατρο.

Αφού τον βρηκα πηγα μοθ ειπε οτι ειναι καπωσ δυσκολο επειδη μοθ εφαγαν το φιλετο απο δς απο κει καταλειψαμε και στο σχιμα που θα κανω στο κεφαλι και οτι θα μου εβαζε μεχρι να γεμισει ολο το κεφαλιμεχρι το μπιφτεκι ποθ δεν ειχα προβλημα(δλδ υπολογισε ενα τακ μποστα απο το μπιφτεκι)

μου εκανε στριπ μοθ πηρε καποθ στα 900 με 950 μοσχευματα,ειχα καλο μαλλι πισω και ασ μου ειχαν κανει βλακεια και μου τα τοποθετισε καιοριστε το αποτελεσμα. τοππικ και τετοια δεν βαζω ειναικανονικα δικο μου μαλλι εχει σταματισει και εντελως η τριχοπτωση και τα φροντιζω πολυ...δλδ οχι σαμπουαν του εμποριου..μονο αυτο.

οσο για την μεθοδο για μενα το μονο καλο που εχει ι fue ειναι οτι δεν εχει σημαδι και οτι αποκατασταση ειναι σχεδον το μισο απο την strip.ειμαι με το μεροσ της strip γιατι δεν χανεισ τριχοθυλακια οπως στην fue..και στην δικη μου περίπτωση δεν ηθελα ουτε ενα να χασω και χαλαλι το σημαδι,και περνεισ και μεγαλυτερο αριθμο τριχοθυλακιων.εξαλλου τωρα μια απο αυτεσ τισ μερες θα παω να το αφερεσω εντελώς αφού περασε ενασ χρονος.

Δηλαδή από τα πρώτα 500 τριχοθυλάκια ρίζωσε μόνο το 30%, απ' ότι κατάλαβα. Και με τα επόμενα 900 τριχοθυλάκια γέμισε ολόκληρο το κεφάλι σου;

Δημήτρη φίλε μου, ο Πάνος 1982 ζήτησε καλύτερες φωτογραφίες και κάποιες πειστικότερες απαντήσεις. Και εγώ σε παρακάλεσα να ανεβάσεις φτογραφίες ώστε να διακρίνεται το κεφάλι σου πριν και μετά την επέμβαση. Υωηλής ανάλυσης όπως οι δικές μου που όταν τις ανοίγεις καλύπτεται οθόνη 17 ιντσών.

Αν δεν σκοπεύεις να το κάνεις κανείς δεν θα μπορέσει να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Ο Τριχόφιλος σε προέτρεψε να ανοίξεις ένα νήμα (θέμα) για την περίπτωσή σου. Και έχει δίκιο. Η κάθε μεταμόσχευση είναι ενα θέμα ξεχωριστό. Και το να βάζεις κάποιες φωτό μέσα σε ένα θέμα κάποιου άλλου δεν εξυπηρετεί. Μόνο σύγχηση προκαλεί.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν κι εγώ με την σειρά μου να ανοίξεις ένα θέμα με την περίπτωσή σου, να εξιστορείς τα γεγονότα αναλυτικά και να παραθέτεις φωτογραφίες ως τεκμήρια. Όπως έκανε ο Πάνος1982 ή κι εγώ.

Φιλικά.

Ε.Α.

Κάτσε Δημήτρη, έτσι δε θα βγάλουμε άκρη γιατί χρησιμοποιείς και γαστρονομικό λεξιλόγιο...με μπιφτέκι εννοείς το crown (την κορυφή) και με φιλέτο το πίσω μέρος του κεφαλιού απ' όπου γίνεται η εξαγωγή λωρίδας? Ποιοι γιατροί κάναν τις επεμβάσεις (το φιλέτο ποιος σου το έφαγε)? Φωτό από πριν και αμέσως μετά την επέμβαση υπάρχουν?

trixofile ειναι ακριβώς όπως τα λες. θα ανοιξω δικο μου thraed απλα τωρα πεφτουν εξεταστικες και ειμαι λιγο τρελαμενος θα ανοιξω ομως.οσο για τις φωτο παιδια εχετε δικιο αλαλ δεν εχω ψηφιακη,οτι ανεβαζω ειναι απο καθημερινες φώτο...δεν μπορω να πω τραβηχτε το κεφαλι μου γτ θα με παρουν χαμπαρι και ειναι το μονο που δεν θελω..με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω ξανα στο δικο μου thread για να ειναι λιγο μαζεμενα.
το φιλετο μου το χαλασαν στην κλινική που ειχα παει,μετα που πηγα στο πλαστικο χειρούργο ολα καλα

Ε.Α.

New Member

Τριχόφιλέ, τί ποσοστό τριχοθυλακίων κατά μέρο όρο επιβιώνουν; Απ' ότι με είπες τα μοσχεύματα θα πέσουν σε 2-3 βδομάδες. Στην περίπτωσή μου έχουνε περάσει σχεδόν 4 και δεν έχουνε πέσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Υπάρχει περίπτωση να μην πέσουν καθόλου; Αυτό θα ήταν καλό σημάδι, έτσι δεν είναι;

Επίσης, στις επεμβάεις του Δρ. Όζγκιουρ, τί ποσοστό επιβίωσης έχουν τα μοσχεύματα; Και τί γίνεται με την χρησιμοποίηση μινοξιδίλης; Την έχω σταματήσει όχι μόνο στην επιφάνεια που έγινε η επέμβαση αλλά γενικότερα. Και βασικά έχω σκοπό να την σταματήσω οριστικά. Τί επιπτώσεις θα έχει αυτό στο μεγάλωμα των μοσχευμάτων;

2-3 εβδομάδες μετά τη μεταμόσχευση αρχίζουν να πέφτουν τα πρώτα μοσχεύματα. Πολύ πιθανό όμως να περάσουν και 5-6 εβδομάδες πριν αρχίσει αυτή η διαδικασία...ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά. Το μονο σίγουρο πάντως είναι πως το μεγαλύτερο ποσοστό (70-80%) θα πέσει για να αρχίσει η επανεκφυση μετά από 3-4 μήνες (στη καλύτερη περίπτωση).

Θα σου συνιστούσα θερμά να ξαναρχίσεις μινοξιδίλη (αφρο regaine 5%) αφού συμπληρώσεις ένα μηνα post-op για τουλάχιστον δυο μήνες προκειμενου να δώσεις ένα boost στα μοσχεύματα. Ότι η μινοξιδίλη ασκεί θετική επίδραση στο τριχωτό της κεφαλής σου είναι γνωστό...Όσο για το ποσοστό επιβίωσης, κοντά στο 95% θεωρείται αναμενόμενο, παρόλα αυτά δεν υπάρχει εγγύηση, μιας και το ποσοστό επιβίωσης των μοσχευμάτων εξαρτάται από διαφορους παράγοντες, εξωγενείς αλλα και ενδογενείς (γι αυτό το λόγο έχουν όλοι οι γιατροί μεταμόσχευσης, ουδενός εξαιρουμένου, από 2-3 skeleton in the cupboard). Στη δικη σου περίπτωση όμως - αν εξαιρέσουμε το άκρως ανησυχητικό γεγονός, ότι ακόμα δε σου πέσαν τα μοσχεύματα ;) - όλα τα σημάδια είναι θετικά!

Αν χρειαστείς κάτι άλλο...skype me.

Ε.Α.

New Member

Φίλε Τριχόφιλε..το ξέρω ότι μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου στο σκάιπ αλλά τα γράφω στο φόρουμ για να μπορεί να τα διαβάζει ο οποιοσδήποτε και εννοείται να πει την άποψη/εμπειρία του...

Πάντως πραγματικά εμένα ακόμα περιμένω να πέσουν οι τρίχες...έκανα μια παραγγελία αφρού μινοξιδίλης...αλλά πραγματικά θέλω να την σταματήσω, μετά από κάποιο διάστημα..με κουράζει..προτιμώ να πέσουν μια και καλή για να κάνω επέμβαση μια ώρα αρχήτερα. Η μεταμόσχευση στην περίπτωσή μου (θα κάνω κορυφή δηλαδή, κοινώς μπιφτέκι ή ροξ) μοιάζει αναπόφευκτη. Οπότε γιατί να ταλαιπωρώ το δέρμα μου, τον εαυτό μου, να σπαταλώ χρήματα σε φάρμακα και φυσικά χρόνο την στιγμή που..θα κάνω έτσι κι αλλιώς σε κάποια φάση μια ακόμη - μικρότερη όμως - επέμβαση;

Βέβαια η κορυφή μου είναι ακόμα εντάξει. Δεν έχει την πυκνότητα που έχει 18χρονος..απλά υπάρχει μια αραίωση...

Ε.Α.

New Member

Φίλοι μου,

βρισκόμαστε στους τρισήμιση μήνες κατόπιν μεταμόσχευσης και σιγά σιγά έχουν αρχίσει να διαφαίνονται τα μοσχεύματα. Παραθέτω τις πρόσφατες φωτογραφίες (σημερινές). Παρ' ότι είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς οτιδήποτε για το τελικό αποτέλεσμα...νιώθω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο..

Ε.Α.

New Member

Φίλοι μου,

βρισκόμαστε στους 5 μήνες μετά την μεταμόσχευση και τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά. Προσεχώς φωτό και πολλές λεπτομέρειες. Απλά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω τώρα.

Βασικά ήθελα να πω στο φόρουμ ότι μεθαύριο ξαναπάω Άγκυρα στον Δρ. Όζγκιουρ για να καλύψω την ουλή που λέγαμε (ε, όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει την περίπτωσή μου, ας ρίξουν απλά μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες).

Θα σας πω τα νέα από βδομάδα!

Υ.γ. Παιδιά, ευχαριστώ για την ως τώρα υποστήριξη. Το φόρουμ πραγματικά έχει βοηθήσει γιατί υπάρχουν καλοί γιατροί και καλές κλινικές αλλά χωρίς σωστό φόρουμ και αντικειμενική ενημέρωση...πας για σφαγή όπως είχα πάει εγώ την πρώτη φορά. Στερνή μου γνώση...

Τέλος πάντων...γερά μυαλά σε όλους. Και γερά μαλλιά φυσικά:)

pavlos

Member

Σου ευχομαι τα καλυτερα να ειναι και τα τελευταια λεφτα που θα δωσεις για μεταμοσχευση μαλλιων αναμενουμε φωτος!!!!

LOK

Member

Καλή επιτυχία φίλε και σου εύχομαι τα καλύτερα.Φαίνεται οτι πηγαίνεις καλά μέχρι τώρα. Θα ήθελα να δω κι άλλα αποτελέσματα απο αυτόν το γιατρό. Είναι και πιο οικονομικός απο τους άλλους... ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ε.Α.

New Member

Λοιπόν, όπως σας υποσχέθηκα ανεβάζω μερικές φωτογραφίες από την προ τριών ημερών επέμβαση που έγινε στην Άγκυρα, στην ΗairLineClinics του Δρ. Όζγκιουρ Όζταν.

Στο μέσο του κεφαλιού μεταμοσχεύθηκαν 400 τριχοθυλάκια τα οποία πάρθηκαν λίγο πάνω από τον σβέρκο και κάτω από την ουλή. Και στην ουλή μεταμοσχεύθηκαν 450 τριχοθυλάκια τα οποία πάρθηκαν από το κάτω μέρος του πηγουνιού. Δηλαδή μιλάμε για γένια.

Τώρα, τα γένια έχουν την ιδιότητα να είναι σχεδόν πάντοτε μονά. Δηλαδή δεν υπάρχουν πολυτριχοθυλάκια, όπως υπάρχουν στο κεφάλι.

Τώρα, όσων αφορά τις φωτό, είναι πολύ καλές, αλλά δυστυχώς επειδή χρησιμοποιώ Τερραμισίντ αλοιφή, στο πάνω μέρος του κεφαλιού δεν μπορεί να εστιάσει κανείς εύκολα. Όταν όμως θα σταμτήσω την αλοιφή - δηλ. σε μερικές μέρες - σας υπόσχομαι να ανεβάσω καθαρότερες φωτό.

Α! Στην όλη υπόθεση - πέραν τις μεταμόσχευσης - με περίμενε και μια μικρή έκπληξη. Ο δεύτερος όροφος του κτιρίου που στεγάζεται η κλινική, αγοράστηκε από τον Δρ. και μετατράπηκε σε ιδιωτικό ξενοδοχείο, αποκλειστηκά για τους ασθενείς της κλινικής. Δηλ. δεν χρειαζόνταν να βγαίνω έξω με γάζες κτλ. και είχα φουλ σέρβις, φαγητό, διαδίκτυο κτλ.

Ε.Α.

New Member

Οι φωτό που λέγαμε.

Συνημμένα

• P1020997.JPG
    P1020997.JPG
    2.7 MB · Προβολές: 98

Ε.Α.

New Member

Κι άλλες 2 που πιτεύω είναι ενδεικτικές :)

ΛΟΚ φίλε, όντως είναι κορυφαίος και πραγματικά πολύ καλό παιδί. Εγώ πραγματικά - ντάξει η τιμή είναι εξαιρετική - αλλά έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την απόδοση. Ήμουν δύσκολη περίπτωση φίλε και πολλοί γιατροί δεν βάζουν τα χέρια τους στην φωτιά. Αυτός όχι μόνο ανέλαβε αλλά πραγματικά έκανε και άψογη δουλειά!

costa24

New Member

Μπραβο ρε φιλε Ε.Α για το κουραγιο σου και για το οτι το παλεψες πολυ. :14m:

Ε.Α.

New Member

Ευχαριστώ ρε Κώστα! Να΄σαι καλά. Σ' ευχομαι το ανάλογο!

Ανεβάζω και 2 φωτό ακόμη. Έχω κουρευτεί και φαίνεται καλύτερα η διαφορά. Δες το κεφάλι μου τώρα και δες πώς ήταν! Δηλαδή η μέρα με την νύχτα ;D

Ε.Α.

New Member

8 μήνες μετά την μεταμόσχευση! ΚΟΡΥΦΗ ο τύπος! Σημειωτέον ΧΩΡΙΣ φιναστερίδη!

Τα αποτελέσματα από την επέμβαση του Δεκεμβρίου είναι πλήρως ορατά. Τα αποτελέσματα του Ιουνίου όχι ακόμα. Εϊναι νωρίς. ΑΠό το Ιούνη όμως φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο έχει καλυφθεί ΗΔΗ ένα μεγάλο μέρος της ουλής. Ελπίζουμε να βγούνε όλα τα τριχοθυλάκια (από το γένι ήταν οι τρίχες) που βάλαμε στην ουλή.

(Ανέβασα φωτό ΜΕ και ΧΩΡΙΣ φλας.)

Συνημμένα

• P1030487.jpg
    P1030487.jpg
    466.6 KB · Προβολές: 57
  • P1030492.jpg
    P1030492.jpg
    301.1 KB · Προβολές: 67

sito

Active Member

Στην μέση φαίνεσαι αραιός εκεί δεν έβαλεσ τριχοθυλάκια; μονο μπροστα στην χερλαιν εβαλες;

Ε.Α.

New Member

Το έγραψα στο νήμα μου. Πίσω από την χερλάιν έβαλα τον Ιούνιο. Πριν δηλαδή από 2μισυ μήνες. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται σε 3-4 βδομάδες. Τον Γενάρη θα φανεί το ολικό αποτέλεσμα. Το Ιούνη κάλυψα και την ουλή από την πρώτη και παντελώς αποτυχημένη επέμβαση που έκανα στην Ελλάδα.

Στην τριχογραμμή έβαλα τον περασμένο Δεκέμβρη. Τα αποτελέσματα φαίνονται...

Τώρα λέω να περιμένω μέχρι το Επόμενο χρόνο να δω τι ακριβώς παίζει...και πρώτα ο Θεός σε 2 χρονάκια κα καλύψω και την κορυφή ή ότι άλλες ατέλειες θα έχω. Μόνο που...δεν θέλω πολύ πυκνότητα. Δεν θέλω να έχω ΠΑΡΑ πολύ μαλλί προς τα πίσω. Πες ότι θες αλλά πιστέυω ότι μια σχετική αραίωση δίνει μια φυσικότητα...αυτό θα επιχειρήσω με την κορυφή. Να την καλύψω..αλλά όχι πολύ. Ίσως 20 τριχοθλάκαι ανά τετραγωνικό εκατοστο. Το μέγιστο 25. Θα δείξει...

g-tsak

New Member

εύχομαι καλή συνέχεια Ε.Α.! σημασία έχει η δική σου ψυχολογία και εφόσον νιώθεις καλά, είναι δύναμη και για εμάς!

Μπλουζα