Nik.Mos
Well-Known Member
@konstantinosd καλησπερα,που την εκανες τελικα ;Εμεινες ελλαδα ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ελλάδα, Αdvance hair clinic@konstantinosd καλησπερα,που την εκανες τελικα ;Εμεινες ελλαδα ;
Eυχαριστώ για τις ευχές σου , θα έπρεπε να μου το πείτε απο τις πρωτες ερωτήσεις που έκανα οτι αν δεν κανω παρουσίαση να σταματήσω να ρωτάω , Το ''θα το σκεφτούμε και εμείς'' είσαι αντιπρόσωπος των μελών ?Θα το σκεφτούμε και εμείς για το σαμπουάν..μάθετε να μην είστε παρτακηδες..η χειρότερη φάρα είστε..μπαίνεις απλά για ερωτήσεις αλλά για να δείξεις και εσύ και να προσφέρεις κάτι όπως και εσύ ζητάς δεν το κάνεις..καλή επιτυχία στην επέμβαση σου φίλε γιατί αυτό είναι το ζητούμενο και από εκεί και πέρα δεν έχω κάποιο άλλο σχολιο
Καλημερα Κωνσταντινε,Eυχαριστώ για τις ευχές σου , θα έπρεπε να μου το πείτε απο τις πρωτες ερωτήσεις που έκανα οτι αν δεν κανω παρουσίαση να σταματήσω να ρωτάω , Το ''θα το σκεφτούμε και εμείς'' είσαι αντιπρόσωπος των μελών ?
Καταρχην ευχομαι καλο αποτελεσμα. Κατα δευτερον αυτο που σου λενε οι υπολοιποι ειναι πολυ σωστο και δεν ειναι για να σε προσβαλουν. Ας εισαι ο λογος που ενα αλλο ατομο που θα μπει και θα δει εσενα και εχει παρομοιο περιστατικο να παει εκει που πηγες και να παρει ενα εξισου καλο αποτελεσμα.Eυχαριστώ για τις ευχές σου , θα έπρεπε να μου το πείτε απο τις πρωτες ερωτήσεις που έκανα οτι αν δεν κανω παρουσίαση να σταματήσω να ρωτάω , Το ''θα το σκεφτούμε και εμείς'' είσαι αντιπρόσωπος των μελών ?
Φιλε Κωνσταντινε, διαβαζοντας καποιος τα αρχικα σχολια στο νημα σου, μπορει ευκολα να βγαλει το συμπερασμα οτι, μαλλον, η αρχικη σου επιλογη ηταν η DHI.Δευτερο ραντεβού με DHI μιλάω με τον κ. Στάθη ο οποίος ήταν εξυπηρετικότατος και με έλεγχο δότριας πόσα gft μπορει να δώσει στο σύνολο , μετρηση Α ζωνης και το πόσα χρειάζομαι (με αυτο που εχω ζητήσει) , μια πρόχειρη σχεδιαση κ.α. μου είπαν οτι θα φτάξουν την Hairline και θα μπουν για κάληψη προς τα μεσα Α,Β ζώνη , Θα χρειαστώ τα 1500 gft - 3500+ 70-80 τριχες/cm2 2400ευρω (Δωρεαν επισκεψη)
Σε γενικές γραμμες η πρώτη κληνικη ασχοληθηκε μαζί μου 15 λεπτα και η δέυτερη 45 λεπτα
Eυχαριστώ για τις ευχές σου , θα έπρεπε να μου το πείτε απο τις πρωτες ερωτήσεις που έκανα οτι αν δεν κανω παρουσίαση να σταματήσω να ρωτάω , Το ''θα το σκεφτούμε και εμείς'' είσαι αντιπρόσωπος των μελών ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.