Πωλείται ετήσια θεραπεία μινοξιδίλης - Foligain topical solution 5% -

Onitsuko

New Member
Αγοράστηκε πριν μερικές μέρες. Δεν εχει ανοιχτεί καθόλου.

Λήγει Jan 26

60 ευρώ και τα 4 τριμηνιαία κουτάκια. 4 (x 3 60ml bottles)

Περιοχή Αθήνα. Χέρι με χέρι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Κάνε μας τη χάρη ρε ..μπήκες εδώ για να κάνεις αγοραπωλησίες και βάζεις και όρους κιόλας..πρώτο σου μνμ και ήταν για να πουλήσεις ..
Αγοράστηκε πριν μερικές μέρες. Δεν εχει ανοιχτεί καθόλου.

Λήγει Jan 26

60 ευρώ και τα 4 τριμηνιαία κουτάκια. 4 (x 3 60ml bottles)

Περιοχή Αθήνα. Χέρι με χέρι

Flag17

Well-Known Member
Κάνε μας τη χάρη ρε ..μπήκες εδώ για να κάνεις αγοραπωλησίες και βάζεις και όρους κιόλας..πρώτο σου μνμ και ήταν για να πουλήσεις ..
Καλά ρε αερατε στην ενότητα αγγελίες το έβαλε ο άνθρωπος μην τον παίρνεις από τα μούτρα :p:eek::eek:

Onitsuko

New Member
Το αγόρασα πριν λίγο καιρό και αποφάσισα ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Ιδιώτης είμαι και δεν ενοχλώ κανέναν. Το χέρι με χέρι το είπα για να είναι πιο δίκαιο για τον αγοραστή. Να το δει με τα μάτια του ότι είναι σφραγισμένο.

aeratos28

Just aeratos
Μην το παίρνεις προσωπικά,ε
Το αγόρασα πριν λίγο καιρό και αποφάσισα ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Ιδιώτης είμαι και δεν ενοχλώ κανέναν. Το χέρι με χέρι το είπα για να είναι πιο δίκαιο για τον αγοραστή. Να το δει με τα μάτια του ότι είναι σφραγισμένο.

πρεπε να σε αποπαρω λίγο,πολύ ησυχία έχει πέσει τώρα τελευταία.

bakalis

New Member
Δεν έχει thumb down στα εικονίδια γιαυτο
.
Ασυμφωνώ που τον έκραξες, αγγελία έβαλε, εντός κανονισμών ο ανθρωπας δεν έκανε κάτι

Flag17

Well-Known Member
Δεν έχει thumb down στα εικονίδια γιαυτο
.
Ασυμφωνώ που τον έκραξες, αγγελία έβαλε, εντός κανονισμών ο ανθρωπας δεν έκανε κάτι
Είναι στεναχωρημενος ο @aeratos28 γιατί δεν ποσταρει ο Dr.Α.Κ το τελευταίο διάστημα. Αλλά αυτό είναι κράξιμο αγάπης δεν είδες πως δεν είχε ούτε ένα χαρακτηρισμό για τον πωλητή? :p :p

aeratos28

Just aeratos
Ναι αυτό είναι το πετυχες χαχαχα βουλωμένο γράμμα διαβάζεις..χαρακτηρισμούς δεν έκανα γτ δεν δέχτηκα χαρακτηρισμούς ..δούνε και λαβείν είναι αυτά,καταλαβαίνεις . Χαχαχα
Είναι στεναχωρημενος ο @aeratos28 γιατί δεν ποσταρει ο Dr.Α.Κ το τελευταίο διάστημα. Αλλά αυτό είναι κράξιμο αγάπης δεν είδες πως δεν είχε ούτε ένα χαρακτηρισμό για τον πωλητή? :p :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Well-Known Member
Αν σε ειχε παρει με κακο ματι, θα σου ελεγε να βαλεις τα μπουκαλια στον πατο σου, οποτε μαλλον σε συμπαθει κιολας! :D

Flag17

Well-Known Member
Ναι αυτό είναι το πετυχες χαχαχα βουλωμένο γράμμα διαβάζεις..χαρακτηρισμούς δεν έκανα γτ δεν δέχτηκα χαρακτηρισμούς ..δούνε και λαβείν είναι αυτά,καταλαβαίνεις . Χαχαχα
Κανε υπομονη με το νέο έτος θα γυρισει δυνατός και verified έχω ακούσει σε θελω ξεκουραστο και ετοιμο ;):p

aeratos28

Just aeratos
Δεν πάει να κάνει ότι θέλει? Να βγει να πάρει θέση στις κατηγορίες που τον βαραίνουν ότι προσπαθησε να αποκρύψει από το φόρουμ τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις επειδή ήταν τα αποτελέσματα για τις κλωτσιές ..αν ισχύουν η όχι αυτά που είπαν οι πελάτες να βγει να πει,και ας κάνει ότι θέλει μετά αδιάφορος μου ήταν ,είναι ,και θα είναι και στο μελλον
Κανε υπομονη με το νέο έτος θα γυρισει δυνατός και verified έχω ακούσει σε θελω ξεκουραστο και ετοιμο ;):p

Μπλουζα