John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μάλιστα,ωραία για να ξέρουμε για το συγκεκριμένο σκεύασμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε ετσι ακειβως ειμαι και εγω αστα.... Ψυχολογία μηδέν.... Όλα θα τελειώσουν σιγά σιγά με μμ εχω κανονίσει και εγω 30μαρτιουΚαλησπερα παιδιά,
Θελω λιγο να θίξω ένα πολυ σημαντικό ζήτημα που με απασχολεί καθημερινα και μ έχει δημιουργήσει και ένα είδος θλίψης - μελαγχολίας.
Η ιστορία μου λοιπον είναι η εξής. Είμαι 28 χρονών και αντιμετωπίζω πρόβλημα τριχόπτωσης — αραίωσης απ τα 21 μου. Στην αρχή το πρόβλημα ήταν μικρό. Ξεκίνησε απ μπροστά όπου σταδιακά άρχισε να υποχωρεί η hairline. Σε εκείνη την ηλικία λοιπόν.. Στα 22 περίπου.. Ξεκίνησα τη χρήση των hair concealers (toppik κλπ). Τα πρώτα χρόνια τα αποτελέσματα ηταν άριστα . Ειχα και πάλι πίσω τα μαλλιά μου (έτσι θεωρούσα) και είχα πολυ καλυτερη ψυχολογία . Τα χρόνια περνούσαν και η χρήση του toppik συνεχιζοταν... Συνεχιζόταν όμως και το πρόβλημα τηε αραίωσης και ακολουθωντας τη λογική του στρουθοκαμηλισμου προσπαθούσα να μην το αντιλαμβάνομαι αυτό... Συνέχιζα το toppik οποτε στο μυαλό μου η αραίωση ήταν οπως και πριν. Η αλήθεια όμως είναι πως χειροτερευε οπως φυσιολογικά συμβαίνει σε όλους εξαιτίας της φύσεως της κληρονομικού τύπου τριχόπτωσή μας. Ο περίγυρος μου δεν το γνωριζε. Στους γονείς μου και στην κοπέλα μου το είπα πριν 2 χρονια. Πλέον είμαι στα 7 χρόνια χρήσης των hair concealers . Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.... Να τονίσω πως βάζω toppik μόνο μπροστά αν και υπάρχει θέμα και πίσω όχι όμως τόσο έντονο. Το αποτέλεσμα μπροστά .. Στο hairline δεν μου αρέσει πλέον και τα βλέμματα από τον κόσμο —περίγυρο είναι πολύ περισσότερα απ παλιά. Εξαιτίας και της δουλειάς μου (ειμαι εκπαιδευτικος) το τελευταίο διάστημα.. Αισθάνομαι πως όλοι με κοιτουν εκεί . Στα μαλλιά... Μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό θεμα όλο αυτό ... Πλέον έχω μειωσει κατά πολυ τις εξόδους μου... Εχω σταματήσει τις οποίες δραστηριότητες που συμμετείχα..εχω κλειστεί στον εαυτό μου και δεν εχω όρεξη για τιποτα. Εχω πάρει ήδη την απόφαση να σταματήσω τη χρήση των hair concealers αφού πλέον το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό.. Προς το παρόν όμως.. μέχρι να τελειώσει η σχολικη χρόνια.. (21 Ιουνίου) Δεν μπορώ να σταματήσω τη χρήση του toppik εξαιτίας της τεράστιας αισθητικής αποκλισης . Έχω εν μερει ελλατωσει την ποσότητα που βάζω .. Η όλη ιστορια όμως μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό θέμα.
Επειδή θέλω να κάνω την μετάβαση οσο το δυνατόν πιο ομαλά, πήρα την αποφαση να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών στον erdogan στις 13 Αυγούστου. Έχω κλείσει ημερομηνίες...
Αν θα μπορουσα να δώσω μια συμβουλή σε κάποιον που θέλει να σταματήσει το toppik οπως εγω ... Είναι να κανονίσει να κανει μια μεταμόσχευση μαλλιών ώστε η μετάβαση να είναι πιο ομαλή.
Αυτό που θα ήθελα λίγο να σας ρωτήσω.. Είναι με ποιον τροπο να το θεχω το ζήτημα αυτό σε γνωστούς /φίλους συγγενείς?
Απο εκεί που με ξερουν με μαλλιά... Ξαφνικά θα εμφανιστώ με ένα κεφαλι ξυρισμένο που μόλις υποβλήθηκε σε επέμβαση.
Σκέφτομαι ενα μηνα πριν... Να ξεκινήσω να λέω στους άλλους ότι αραιωσα ξαφνικά .. Ωστε να μπορέσω ένα μέρει να δικαιολογήσω και τη μεταμόσχευση και την αλλαγή.
Περιμένω λιγο τις απόψεις σας /συμβουλές σας πάνω στο τοσο ευαίσθητο αυτο ζητημα.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
Με εκτίμηση
Καλημέρα,Φιλε ετσι ακειβως ειμαι και εγω αστα.... Ψυχολογία μηδέν.... Όλα θα τελειώσουν σιγά σιγά με μμ εχω κανονίσει και εγω 30μαρτιου
Mετα τον 1 μηνα μπορεις να χρησιμοποιησεις ξανα toppik στο κεφαλι σουΜια ερώτηση μετά την μεταμόσχευση σε ποσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιηθεί ξανά το τοπικ;
Σκοπός μου είναι να το βγάλω από πανω μου σταδιακά όταν είναι έτοιμα τα Μεταμοσχευεμενα.... Γνωρίζει κανείς;
15 μερες μετα την ΜΕΤ και με την προυπόθεση ότι όλα εχουν γινει σωστα και έχει καθαρισει πληρως η λήπτρια μπορει ςνα βαλεις μικροΐνες.Μια ερώτηση μετά την μεταμόσχευση σε ποσο καιρό μπορώ να χρησιμοποιηθεί ξανά το τοπικ;
Σκοπός μου είναι να το βγάλω από πανω μου σταδιακά όταν είναι έτοιμα τα Μεταμοσχευεμενα.... Γνωρίζει κανείς;
Θα συμφωνησω και εγω εδω. Εχω δει διαφορα υπερ του αυθεντικο toppikΕίχα δοκιμάσει κάποια στιγμή το Kmax, αλλά μου φάνηκε κακή η ποιότητα του. Κλάσεις ανώτερο το αυθεντικό Toppik.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οι γνωμες διιστανται αλλα ειναι άσχετο με το θέμα μας.Θα συμφωνησω και εγω εδω. Εχω δει διαφορα υπερ του αυθεντικο toppik
Δεν είσαι ο μόνος...Όσοι είχαν δοκιμάσει Kmax απογοητεύτηκαν και το γύρισαν ξανα στο αυθεντικό toppik.Θα συμφωνησω και εγω εδω. Εχω δει διαφορα υπερ του αυθεντικο toppik
Περιγραφεις τον λογο που δεν θα εβαζα ποτε τοπικ.
Φαινεται οτι σε νοιαζει πολυ η αποψη των αλλων. Εχω ενα φιλο που εκανε μεταμοσχευση στην τουρκια και απλα το διατυμπανιζε χωρις προβλημα. Μαλιστα πηγε εκδρομη εκει με το γκομενακι που του αρεσε για να κανει την μμ . Μου εδειξε και φωτογραφια να την κραταει αγκαλια με πρησμενο κεφαλι.
Τωρα ετσι οπως εισαι, θα συμφωνησω με τον hairloss cursed. To ξυριζεις απο τωρα, η κανεις ενα buzz cut (αν εχει μεινει τπτ πανω). Θα βολεψει και την μεταμοσχευση.