Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είδα τις προάλλες έναν τυπα σε λεωφορείο.. έκανε μπαμ από χιλιομετραΣυστημα μαλλιων γιατί όχι ; Φαίνεται ότι είναι φεικ ( για οσους δεν τον ξερουν ) ; Ρωτάω γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθολου με το κομματι αυτο.
Όντως και εγω δει κάποια στο ινσταγκραμ ή YouTube και είναι πολυ καλα...δεν καταλαβαίνεις οτι δεν είναι κανονικά μαλλιά.Δεν καταλαβαίνεις τίποτα με τα συστήματα πλέον έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ.
Όντως και εγω δει κάποια στο ινσταγκραμ ή YouTube και είναι πολυ καλα...δεν καταλαβαίνεις οτι δεν είναι κανονικά μαλλιά.
Σε βίντεο μπορείς να καταλάβεις πως φαίνεται και στην πραγματική ζωη, δεν χάνεις τίποτα να το ψάξεις. Εοφοσον δεν μπορείς να πάρεις αξιοπρεπές αποτέλεσμα με μμ, Τότε ειτε τα ξυριζεις, ειτε SMP, ειτε συστημα μαλλιών. Αυτές είναι οι λυσεις σου.Σίγουρα αλλα αλλο το ινστα κ το youtube κι αλλο η πραγματικη ζωή!
Συστημα μαλλιων γιατί όχι ; Φαίνεται ότι είναι φεικ ( για οσους δεν τον ξερουν ) ; Ρωτάω γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθολου με το κομματι αυτο.
Το πρώτο πρέπει να γίνει κάδρο σε όλους στο φόρουμ και το δεύτερο λέγεται και "σύνδρομο απατεώνα" και επηρεάζει την ψυχολογία περισσότερο και απο το να μην έχεις καθόλου μαλλιά...Παρόλα αυτά τα μαλλιά τι είναι ουσιαστικά για τον καθένα μας;
Είναι ένα κομμάτι στον άντρα, που επηρεάζει την αυτοεκτίμηση και ψυχολογία με την οποία ουσιαστικά φεύγει από το σπίτι του όταν βλέπει τον καθρέφτη και κουβαλάει αυτήν την εικόνα/ψυχολογία σε όλη την υπόλοιπη κοινωνική του συναναστροφή (δουλειά, διασκέδαση, συναστροφές με φίλους, ερωτικές συναναστροφές και ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ). Το θέμα Μαλλιά επηρεάζει άλλους σε μεγαλύτερο, άλλους σε μικρότερο βαθμό, ανάλογα και με σχήμα προσώπου/κρανίου και αντίληψης ζωής γενικότερα σε συνδυασμό πάντα με την υπόλοιπη ισορροπία ή όχι που τηρεί κάποιος στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του.
Με το σύστημα πως βελτιώνεται στην ουσία η ψυχολογία σου όταν π.χ., γνωρίζεις μια κοπέλα άγνωστη, αφού βλέπει κάποιον που δεν είναι αυτός. Αυτός που τη φορά, θα σκέφτεται πάντοτε ότι μετά θα πρέπει να της το πει κτλ κτλ, άρα φρονώ ότι θα παίζει πάντα με την ψυχολογία του, όποιος έχει ένα σύστημα. Αυτό είναι το ένα κομμάτι και το πιο βασικό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.