Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

panzo58

New Member
Απ: Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Αγαπητοί μου,
σας ευχαριστώ πολύ για την διαφήμηση που μου κάνετε. Από τότε που γράφετε το επίθετό μου και το όνομά μου στο φόρουμ (κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους όρους) η δουλειά μου έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Περισσότερα στο ιατρείο μου &
στις ιστοσελίδες μου που όπως βλέπω τις γνωρίζετε καλά. Η μεταμόσχευση μαλλιών παγκοσμίως είναι χειρουργική επέμβαση και όχι κούρεμα και χτένισμα.
Ευχαριστώ Πολύ
ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ
Παντ3λhς Β@λβhς

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

panzo58 είπε:
Αγαπητοί μου,
σας ευχαριστώ πολύ για την διαφήμηση που μου κάνετε. Από τότε που γράφετε το επίθετό μου και το όνομά μου στο φόρουμ (κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους όρους) η δουλειά μου έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

όνομα "Π@ντ3λης Β@λβης" δεν νομίζω ότι υπάρχει. Επίσης για τους κανόνες που αναφέρατε ισχύουν και αυτά:
-Δεν επιτρέπονται πλέον νέα θέματα που αφορούν τις εταιρίες με σκοπό την διαφήμιση τους
-Δεν επιτρέπονται posts από μέλη που αναφέρουν ότι συνεργάζονται με κάποια εταιρία.
-Δεν επιτρέπονται posts που απλώς αναφέρουν μια εταιρία και ότι είναι καλή, όπως επίσης δεν επιτρέπονται posts που κρίνουν αρνητικά μια εταιρία, αν το post δεν το συνοδεύουν και οι ανάλογες φωτογραφίες, πριν και μετά δηλαδή.

panzo58 είπε:
Μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Μετροπόλιταν για να δείτε τι είμαι καθώς και με ποιον συνεργάζομαι.

Μη ανυσυχείτε, τα εχουμε δει εδώ και καιρό τα αποτελέσματα σας και ξέρουμε να κρίνουμε.

panzo58 είπε:
Η μεταμόσχευση μαλλιών παγκοσμίως είναι χειρουργική επέμβαση και όχι κούρεμα και χτένισμα.

Εντάξει, τα καταλάβαμε τα τρανταχτά επιχειρήματά σας.

kuriakosper

New Member

Πο πο πανικός...
Παιδιά διάβασα τα θέματα σχετικά με το γιατρό που λέτε...
Δεν θέλω να μπλεχτω ακομη στο θέμα απλά υπάρχει πολύ προκατάληψη στο θέμα ελλαδα και καλά κάνουμε γτ όλα τα έχουμε κάνει του κλότσου και του μπάτσου.
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ακόμη..
....edit....
τώρα 19 του μηνά μπαίνω στον 7ο μήνα, .....edit..... τώρα θα δείξει έχω ακόμη δρόμο ως το τέλος... διαβαζα στο site του hasson and wong για το timeline οπότε περιμένω
περιμένω να κλείσω πρώτα 13 μήνες ώστε να μπω και εγώ στο θέμα...να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα

LOK

Member

Προς το μέλος: kuriakosper
1ον: Θεωρείς προκατάληψη το να αποφεύγεις κάποιον γιατρό, που λέει ψέμματα οτι χειρούργησε το Ρόκκο...? Προκατηλημένοι είναι αυτοί που νομίζουν οτι μπορούν να κοροιδέψουν τον καθένα για να του πάρουν τα λεφτά...Επίσης ρεζιλεύουν οι ίδιοι την Ελλάδα με τις απ@τεωνιές τους...
2ον: Αφού διάβαζες το forum απο πριν..., γιατί δεν έκανες ποστ στο θέμα 'μεταμόσχευση' όπως κάνουν πολλά παιδιά εδώ, και να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την πορεία της μεταμόσχευσής σου απο την αρχή μέχρι τώρα με φωτογραφίες και βίντεο.......?? Θα μας βοηθούσες αρκετά με την εμπειρία που βίωσες, και αν το αποτέλεσμα που έχεις είναι πολύ καλό, ίσως να θελήσουν κι άλλοι να πάνε για μεταμόσχευση εκεί που πήγες κι εσύ...
3ον: Αντί να κάνεις το πρώτο σου ποστ εδώ..., θα μπορούσες να το κάνεις στην ενότητα 'σχετικά με εσάς' να μας έλεγες λίγα λόγια για τον εαυτό σου, την κατάσταση σου, κ.τ.λ. για να μπορέσουμε να σε καταλαβαίνουμε καλύτερα. Εσύ όμως παρόλο που μας παρακολουθείς 7 μήνες...,έκανες το πρώτο σου ποστ εδώ...
Τέλος πάντων... Καλοσώρισες! Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην επέμβαση που έκανες.

kuriakosper

New Member

Παιδιά δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον ροκκο.. Πραγματικά, αλλά δεν το βρίσκω φυσιολογικό ολόκληρος ιατρός να λέει ψέματα.. παίζετε το όνομα του και δεν ειναι και σε καμιά κλινική ξεπετά...
Δεν ξέρω εγώ άλλο σκέφτομαι, μήπως κάνουν και κάποιες κοινές επεμβάσεις μαζί.??? Μάλλον αυτό παίζει
Εγώ όταν την έκανα μου έλεγαν ότι συνεργαζόταν κατά περιόδους στο Metropolitan με έναν άλλον γιατρό
Δηλαδή κάνανε κάποιες επεμβάσεις μαζί.
Μέτα ξέχωρα από το νοσοκομείο ο κάθε ένας έχει το ιατρείο του. Πήγα και στα ιατρεία και των δυο,γι αυτό το σκέφτομαι έτσι!!
Εγώ στο ιατρείο πήγα και μου την έκανε εκείνος... Όταν την έκανα και όσες φορές μετά πήγαινα εκεί και για να με βλέπει και για τα ράμματα(πήγα κάπου στις 6,7 φορές μέχρι τώρα) δηλαδή μια φορά το μηνά , έβλεπα μόνο εκείνον και μια κοπέλα η οποία ήταν και εκείνη που μου έκοψε το μόσχευμα.
Κάτι παραπάνω δεν ξέρω δυστυχώς, αλλά μάλλον αυτό παίζει πιστεύω.
\
\
EDIT: -Δεν επιτρέπονται posts που απλώς αναφέρουν μια εταιρία και ότι είναι καλή, όπως επίσης δεν επιτρέπονται posts που κρίνουν αρνητικά μια εταιρία, αν το post δεν το συνοδεύουν και οι ανάλογες φωτογραφίες, πριν και μετά δηλαδή.
\
\

Σε ευχαριστώ πραγματικά φιλέ μου.
τώρα να ανοίξω χωρίς φώτο και τέτοια δεν ξέρω..δεν ξέρω θα δω, όταν βρω χρόνο θα ανοίξω γιατί το σπίτι με βλέπει σπανία :)
μόλις επιστρέψω από διακοπές θ ανεβάσω να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας, τότε θα είμαι στον 8 μηνά αλλά οκ δεν πειράζει.
χάρηκα για την κουβέντα..
Καλό απόγευμα

Όταν κάποιος admin/moderator σου κάνει edit το post σου, το κάνει για κάποιο λόγο, δεν έχει νόημα να το ξαναλάζεις. Fenimore

kuriakosper

New Member

Συγνώμη παιδιά δεν το ξερά πραγματικά...
θα είμαι πιο προσεκτικός...
Ευχαριστώ για την επισήμανση..
Καλό απόγευμα και καλοκαίρι σε όλους

pavlos

Member

Τωρα μπαινουν και οι χασαπιδες και ειρωνευονται οτι τους αυξανουμε την πελατεια , καλα να παθουμε βρισκουν κοροιδα και τα κανουν

Lord Raflas

New Member

Απατεωνες και Λαμογια

Σφιξαν οι κωλοι και καταλαβαινετε οτι το πλοιο βουλιαζει

καιρος ηταν,δεν νομιζετε?και εχετε τοσο θρασος που το παιζετε και θυματα-δεν καταλαβαμε καλα τα της διαδικασιας,υπαρχει και λιγο αιμα,δεν ειναι κομμωτικη κλπ

ετσι,να πατε να τυλιξετε κανα σουβλακι

ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ-ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ :4m: :guillotine :rifle :slap :brut:

LOK

Member

Ναι καταλαβαίνω...είσαι σε διακοπές τώρα..., λογικό. Όταν μπορέσεις βάλε καμια φωτο...
Δεν παίζουμε με κανενός το όνομα.
Αυτό που κάνω εγώ σαν μέλος του forum και σαν ενδιαφερόμενος για μελλοντική μεταμόσχευση, είναι να ψάχνω ποιός είναι ο καλύτερος γιατρός - κλινική, για να πάω εκεί. Η αλήθεια είναι οτι θέλω να κάνω στην Ελλάδα μεταμόσχευση, αλλα δυστυχώς δε με πείθει κανένα ελληνικό αποτέλεσμα... δεν ξέρω πώς τυχαίνει κάθε φορά...,αλλα όσο και να ψάξω, δε βρήσκω πουθενά φωτογραφίες με ικανοποιητικά αποτελέσματα... λες και κάτι κρύβεται συνέχεια... μερικές φορές μάλιστα, βρήσκω και φωτογραφίες ή βίντεο απο διάσημους καλλιτέχνες που έχουν κάνει μεταμόσχευση σε έλληνα γιατρό, και μετά βλέπω άλλες κλινικές-γιατρούς να λένε οτι χειρούργησαν αυτοί τον ίδιο διάσημο καλλιτέχνη...
Άστα να πάνε φίλε μου... μπέρδεμα... Εγώ προσωπικά, τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο που αγγίζουν το αληθινό, τα βλέπω μόνο στο εξωτερικό...

Joda

Member

ρε ποσες κλινικες στην ελλαδα εχουν κλεισει κ ποσες θα κλεισουν ακομα....ροδα ειναι κ γυριζει..

hairlosscursed

Well-Known Member

Α ρε κατσαπλιαδες καλα την ειχατε 10 χρονια πριν χωρις internet και σφαζατε αβερτα εεεε;;;ετσι την πατησα και γω και εχω μια μπριζολα για ουλη... Εγω προσωπικα θα σας κραζω οπου μπορω και οπου βρεθω...και συγκεκριμενα σας κραζω σε ολα τα παγκοσμια φορουμ του θεματος hairloss και γουσταρω πολυ.σας ποναει που αποτρεπετε ο κοσμος να κανει μεταμοσχευση στην Ελλαδα εεε;;;αποζημιωσατε ποτε κανεναν ταλαιπωρο που του καταστρεψατε την ζωη ;;;δεν νομιζω...μαθετε λοιπον πως τα παντελονια δεν τα φοραμε για να μην κρυωνουμε κυριοι...ας ειναι καλα η google και ΟΛΑ ειναι φανερα.και τα σχολια και τα αποτελεσματα και πολλα αλλα...δυστυχως για εσας αυτο το φορουμ δεν ειναι σας τα ξενα φορουμς που ο καθε συναδελφος σας μεγαλογιατρος τα σκαει στους moderators για να σβηνουν σχολια διαλογους και αποτελεσματα και να εχει 2-3 εκπροσωπους να τον αβανταρουν...εδω θα τα λεμε ολα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....αν εχετε φιλοτιμο και αξιοπρεπεια (λεμε τωρα) να πατε στον Ιπποκρατη και να του ζητησετε συγνωμη για τον ψευτικο ορκο που δωσατε...χαιρετισμους στην πελατεια σας που σε λιγο θα ειναι και αυτοι εδω...Αλλα τι ψαχνεις;οτι ειναι οι πολιτικοι μας οι αθλητες μας οι καλλιτεχνες μας σε αυτην τη χωρα ειναι και οι γιατροι...λαμογια χαμηλου επιπεδου ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Rock00

Member

@panzo58
Θα μπορουσατε με επιχειρηματα και αποδειξεις να ανατρεψετε τις "κατηγοριες" και να αυξησετε στην πραγματικοτητα τους πελατες σας. Απο το forum εχετε τη δυνατοτητα να εχετε αμεση επικοινωνια με ατομα που ενδιαφερονται πολυ για το θεμα , αλλα εσεις επιλεξατε να γραψετε κατι πολυ γενικο.Απαντηστε λοιπον στον αντιλογο και δειξτε υλικο απο τη δουλεια σας και στο forum.Επωνυμα και οπως πρεπει.
Αναφορικα με τον κυριο που ειναι σε διακοπες ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι καποιος απο τις διακοπες του κανει το πρωτο post σε τετοιο forum μετα απο 8 μηνες επεμβασης .

exbg

New Member

Διαβάζοντας τις αναρτήσεις πάνω στο θέμα αυτό,αισθάνομαι ότι η συζήτηση έχει εκτραπεί τελείως. Υποτίθεται ότι ο στόχος αυτού του φόρουμ είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση ως προς την αντιμετώπιση της απώλειας των μαλλιών.
\
\
EDIT: -Δεν επιτρέπονται posts που απλώς αναφέρουν μια εταιρία και ότι είναι καλή, όπως επίσης δεν επιτρέπονται posts που κρίνουν αρνητικά μια εταιρία, αν το post δεν το συνοδεύουν και οι ανάλογες φωτογραφίες, πριν και μετά δηλαδή.
\
\

hater_of_baldness

Active Member

exbg είπε:
Διαβάζοντας τις αναρτήσεις πάνω στο θέμα αυτό,αισθάνομαι ότι η συζήτηση έχει εκτραπεί τελείως. Υποτίθεται ότι ο στόχος αυτού του φόρουμ είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση ως προς την αντιμετώπιση της απώλειας των μαλλιών. Διαβάζοντας τις αναρτήσεις πάνω στο θέμα αυτό,αισθάνομαι ότι η συζήτηση έχει εκτραπεί τελείως. Υποτίθεται ότι ο στόχος αυτού του φόρουμ είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση ως προς την αντιμετώπιση της απώλειας των μαλλιών.
\
\
\
\

Καλημέρα. Ανέβασε photos or never happened.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Εντάξει παιδιά, το αστειό παρατράβηξε με τους νέους λογαριασμούς και τα καλά σχόλια τους. Μην νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται.

LOK

Member

Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας στο ακέραιο... Κανείς δε σκέφτεται το πόσο χάλια ψυχολογία έχουν μερικοί εδω μέσα..., μόνο χειρότερα ξέρουν να μας την κάνουν...
Δείξτε και λίγη ανθρωπιά ρε... βοηθήστε τους νέους να πάρουν τα πάνω τους... Κάντε μια καλή πράξη στη ζωή σας επιτέλους...!

stpanos

New Member

Ξέρεις τι ξενίζει κύριοι ……η έκρηξη θετικών αποτελεσμάτων που εμφανιστήκαν ξαφνικά από το πουθενά….δεν αντιλέγω ότι μπορεί να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα και αυτό έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβάνεται κάποιος που έχει υποβληθεί σε μια τέτοια επέμβαση το θετικό αποτέλεσμα, και ποιες ήταν οι προσδοκίες του.

Τόσα μέλη εδώ μέσα ένας λέω ένας δεν θα είχε πει κάτι θετικό στο παρελθόν ?

Εντάξει δεν ασχολούνται όλοι με το διαδίκτυο….. είπαμε σημαντικό ρόλο στο λόγο και το αποτέλεσμα έχει να κάνει με το άτομο που το εκφράζει…δηλαδή αν ένα μέλος εδώ έχει γράψει ένα σεβαστό αριθμό πόστ και συμμετέχει ενεργά εδώ και καιρό στις δραστηριότητες του forum έχει άλλη βαρύτητα ο λόγος του.

Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός …ας αφήσουμε τους διαξιφισμούς και ο καιρός θα δείξει και όπως είπα χρειάζεται πολύ προσπάθεια να φτιάξεις ένα όνομα σαν του hasson

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Τα μέλη sokin87 και theok21 ban-αρίστικαν. Απαγορεύονται οι απειλές μελών του φόρουμ, και η φραστική επίθεση σε αυτούς. Αυτό να γίνει μάθημα και στους υπόλοιπους που θα προσπαθήσουν να διαφημιστούν και να παραπλανήσουν και να απειλήσουν τους άλλους. Απαγορεύονται posts από εκπροσώπους γιατρών/κλινικών μεταμόσχευσης. Θα πρέπει να υπάρχουν φωτογραφίες πριν, αμέσος πριν, κατά την διάρκεια ή μόλις τελειώσει η επέμβαση για να επικυρωθούν και όχι τυχαίες (διαφορετικές) φωτογραφίες πριν και μετά.

txc25

Member

Ρε κ@ρ@γκιόζηδες, δε μπορείτε να καταλάβετε ότι κάποιοι από μας έχουμε σόβαρο πρόβλημα με την τριχόπτωσή μας?Ότι η ψυχολογία μας είναι υπό του μηδέν? Για ποιο λόγο μπαίνετε και μας εκμεταλλεύεστε ρε? Όλα για το χρήμα ρε, όλα για το γ.....νο το χρήμα. Λίγος σεβασμός ρε απ@τεώνες του κερατά. Σας εύχομαι ότι κάνετε στον κόσμο, να το βρείτε εις διπλούν σε σας.

Άιντε με τον κάθε βαλτό εδώ μέσα. Παρακολουθώ εδώ και καιρό αυτό το φόρουμ και είναι αλήθεια ότι με απέτρεψε από κάποιες λάθος κινήσεις που σκεφτόμουν να κάνω και έκανα τα φράγκα μου μασούρια (γνωστή κλινική μαλλιών που τυχαίνει να είναι και κοντά στο σπίτι μου). Επί καθημερινής βάσης μπαίνω έστω και για 5 λεπτά να δω αν κάτι νέο βγήκε ή πάει να βγει, άσχετα αν γράφω ή όχι. Απλά και μόνο για να είμαι και γω από τους πρώτους που θα το κάνουν. Περιμένω πως και πως να γίνει κάτι και αν πετύχει σε μένα, να μπω και να το μοιραστώ εδώ με όλο τον κόσμο και να το γράφω τόσες φορές σε βαθμό spammaρίσματος και σε βαθμό να χαρακτηριστώ έως και ύποπτος και έρχεστε εσείς ρε κερατάδες και μας χαλάτε περισσότερο?

κ. Παντελή, εφόσον είσαι έξυπνος και βλέπεις τι παίζει στο φόρουμ, δε θα ήταν πιο σωστό και για μας αλλά κυρίως για σένα να κάτσεις και να ενημερώσεις τον κόσμο για όλα αυτά που μας καίνε? Εγώ αντιθέτως παρατήρησα μια αλλαζονεία που σαφώς και δεν αρμόζει σε ένα γιατρό (αλλά τι είχες Παντελή, τι είχα πάντα). Λόγω του επαγγέλματος σας, θεωρώ πως θα ήταν πολύ εύκολο να αποστομώσετε τον κάθε LOK, την κάθε Fenimore (σόρι μάγκες και μάγκισσες, τυχαία τα ονόματα) με πειστικές απαντήσεις. Αντ'αυτού η απάντηση που στείλατε, σας ρίχνει στα μάτια των περισσοτέρων εδώ μέσα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@txc25 παρακαλώ, πιο κόσμια, η αλήθεια είναι ότι έτσι θέλουν (μόνο έτσι καταλαβαίνουν δηλαδή) αλλά είναι και δημόσιο το φόρουμ.

ΥΓ. όχι η , ο Fenimore ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα