tropheus
Well-Known Member
gezira είπε:Για το Βουκιδη ως προς τη ρινοπλαστικη εχω ακουσει κι εγω καποια καλα λογια. Αλλα ολα ειναι σχετικα. Στον ενα μπορει να πετυχει, τον αλλον να τον καταστρεψει. Εμενα μου εκανε πολυ μεγαλη ζημια ο Κουτσογιωργας πριν 10 χρονια, φετος βρηκα το κουραγιο να προβω σε διορθωτικη στον Καποσιτα, υπηρξε βελτιωση, αλλα μονον κατα 50%, ενω το κοστος ηταν υψηλο. Δεν ξερω αν θα βρω το κουραγιο ξανα, για να διορθωσω περισσοτερο τα πραγματα, αλλα εστω και αυτη η βελτιωση μου προκαλεσε μια σχετικη ευφορια. Ειναι σημαντικο να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου. Σε κανει πιο χαρουμενο,δημιουργικο, ισορροπημενο και κατ' επεκταση ακτινοβολεις και μοιραζεσαι την ατομικη σου ευτυχια με τους αλλους. Το να ειναι καποιος πατερας ή να ειναι 60 χρονων, εμενα δεν μου λεει κατι. Αλλο ο ενας ρολος,αλλο ο αλλος. Μπορεις να εισαι εξαιρετικος πατερας και να φροντιζεις ταυτοχρονα τον εαυτο σου! Μην ξεχναμε, πως εκτος απο γονεας ειναι καποιος και (πρωτιστα!) συντροφος. Και η αγαπη αναμεσα στους συντροφους ειναι ο πυρηνας της οποιας οικογενειας. Keep walking λοιπον Τροφεα! Συνεχισε να εισαι ομορφος, με την ομορφη συζυγο και την κουκλιτσα κορακλα σου! Ειχα καιρο να μπω. Σου στελνω πολλα φιλια και τις ευχες μου για καλη σχολικη χρονια!
Αγαπητή - φίλη gezira πάντα χαίρομαι όταν διαβάζω τα μηνύματα σου Σε ευχαριστώ πολύ. Νιώθω ότι είσαι ένας άνθρωπος που μπορεί και βλέπει και πίσω από τη σκηνή.
Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και χαίρομαι πολύ που τελικά έκανες το βήμα και προχώρησες στην επέμβαση. Και το 50% βελτίωση που λες είναι πολύ πολύ σημαντικό και επειδή περνάω και εγώ αυτή τη διαδικασία σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Σε ευχαριστώ gezira για τις ευχές σου και εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα