akishellas3
Well-Known Member
Εδω ειναι κλεφτες οπου μπορειτε εξωτερικο .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φαίνεται εξαιρετική δουλειά, όνομα γιατρου;Αυτη ειναι μυτη, οχι αυτα τα αισχη εδω....
Τι το κακό είχε αυτή η μύτη στο πριν?Αυτη ειναι μυτη, οχι αυτα τα αισχη εδω....
Την χαλασε.
ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΟΡΥΦΗ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ TIP ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΚαλησπερα σας, σκεφτομαι να κανω πρωτη φορα επεμβαση σε μυτη με φαρδια κορυφη και υβο στον Λουλ. στο Γερακα ή στον Α.Σ. στο Κολωνακι. Αν καποιος/α εχει κανει σε αυτους ή εχει το ιδιο προβλημα με κορυφη κ εχει κανει σε καποιον αλλον με καλα αποτελεσματα, παρακαλω πολυ να μου στειλει μηνυμα. Ευχαριστω πολυ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ναι το τιπ εννοω!ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΟΡΥΦΗ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ TIP ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούργιο μέλος στο forum, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και είμαι από την Κύπρο Bλέπω εδώ και αρκετό καιρό τα σχόλια στο "Ρινοπλαστική ξανά (tropheus). Θα ήθελα να σας πω και την δική μου ιστορία αν μπορείτε να την ακούσετε θα το εκτιμούσα πολύ! Λοιπόν, είμαι σχεδόν 27 χρονών και όταν ήμουν πολύ μικρός φαίνεται να χτύπησα την μύτη μου και να στράβωσε. Αυτό επηρέασε και το λειτουργικό κομμάτι και μετά από εξέταση διαπιστώθηκε ότι είχα στραβό διάφραγμα. Έτσι όταν ήμουν 20 περίπου χρονών υποβλήθηκα σε εγχείρηση διόρθωσης ρινικού διαφράγματος και μείωση των ρινικών κογχών. Εντωμεταξύ, κατάλαβα ότι ο γιατρός μου αφάιρεσε ένα μέρος του διαφράγματος (χόνδρο) επειδή αυτό έξεχε από το δεξί μου ρουθούνι, και από αυτή την πλευρά έχω τομές του διαφράγματος. Αρχικά, το πρώτο διάστημα μετά την εγχείρηση ένιωθα καλύτερα αλλά με το πέρασμα των χρόνων καταλάβαινα πως δεν ανάπνεα τόσο καλά (ειδικά από το αριστερό μου ρουθούνι). Ακολούθως, μετά από 4 περίπου χρόνια πήγα σε δεύτερο ωριλά και μου είχε πει ότι ο πρώτος γιατρός είχε αφήσει ένα κομμάτι πίσω που μπορούσε να κάνει και πως οι ρινικές μου κόγχες ξανά διογκώθηκαν. Οπότε υποβλήθηκα σε δεύτερη εγχείρηση (διάφραγμα - κόγχες). Ξανά το ίδιο σενάριο, στην αρχή ανάπνεα καλύτερα αλλά με το πέρασμα του χρόνου ένιωθα έκανα σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Πρόσφατα επισκέφθηκα ένα τρίτο ωριλά και εξετάζοντάς με με το ενδοσκόπιο (βιντεοκάμερα), μου είπε
ΚαλησπέραΣε ποιον γιατρό πήγες ;
μπορεις να μου πεις το ονομα του πλαστικου στο υγεια?Εχεις απολυτο δικιο....το εμαθα με τον ασχημο τροπο. Χειρουργηθηκα υποτιθεται σε κορυφαιο νοσοκομειο, στο Υγεια απο Ωρλ και πλαστικο και τωρα ο ενας τα ριχνει στον αλλο...
Ποτε ξανα δυο διαφορετικοι γιατροι! Ενας ωρλ πλαστικος αν υπαρχει προβλημα λειτουργικο για να εχει ολη την ευθυνη!!!!Λ