ΣΔ και Accuran

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

rafahl

Member
παιδια ειμαι στο 3μινα με αυτα τα χαπια, 40μγ την ημερα ,και καθε 2μινο αιματολογικες ,οχι μονο δεν εχω παραπανω τριχοπτωση αλλα εχει σταματιση και λιγο η τριχοπτωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
καπα με 2μγ που ειπες οτι οντως θα δω αποτελεσμα γιατι δεν θα το συστηνες η δωση ειναι μικρη και αφου ειναι τοσο μικρη γιατι πρεπει να με παρακολουθει γιατρος? ασπουμε αλοι περνουν 40μγ και εμενα με 2μγ θα με πειραξει? μου φενετε καπως παραλογο :p Eξηγησε μου μια τι πεζει με τη δοσολογια γιατι μαλλον καταλαβεινω κατι λαθως για να μου λες οτι ακομα και με 2μγ χριαζομε παρακολουθηση..

και αν μπορεις εξηγησε μου ασπουμε... μου ειπες με 2μγ βοηθαει δηλαδει με 2μγ θα βοηθησει στο σμηγμα? στο να λαδονουν τα μαλλια λιγοτερο? δεν πολυ πιανο την δοση μου φενεται μιδαμινη .... σε αλλα φορουμ βλεπω αλλος με σοβαρο προβλημα περνει 60μγ... αν εμενα τα 2 μου βγαζουν το σμηγμα ασπουμε και προκαλουν μικρη ξυρανση του δερματος με 60 επρεπε να ελιονε το δερμα μου και ανε χω προβλημα με 2μγ σηκοτι δεν ξερω που με τα 2 επρεπε να ειχα προβλημα απο την προτη κιολας μερα... πες μου ρε σι τι δεν καταλαβα καλα:p

(ανε χω προβλημα με 2μγ σηκοτι δεν ξερω που) ενοω οτι αν εχω με 2μγ προβλημα στο σηκοτι η δεν ξερω και εγω που αλλου χτυπανε αυτα τα χαπια τοτε με τα 60 μγ θα επρεπε να εχω θεμα απο την πρωτη μερα

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
καπα με 2μγ που ειπες οτι οντως θα δω αποτελεσμα γιατι δεν θα το συστηνες η δωση ειναι μικρη και αφου ειναι τοσο μικρη γιατι πρεπει να με παρακολουθει γιατρος? ασπουμε αλοι περνουν 40μγ και εμενα με 2μγ θα με πειραξει? μου φενετε καπως παραλογο :p Eξηγησε μου μια τι πεζει με τη δοσολογια γιατι μαλλον καταλαβεινω κατι λαθως για να μου λες οτι ακομα και με 2μγ χριαζομε παρακολουθηση..

και αν μπορεις εξηγησε μου ασπουμε... μου ειπες με 2μγ βοηθαει δηλαδει με 2μγ θα βοηθησει στο σμηγμα? στο να λαδονουν τα μαλλια λιγοτερο? δεν πολυ πιανο την δοση μου φενεται μιδαμινη .... σε αλλα φορουμ βλεπω αλλος με σοβαρο προβλημα περνει 60μγ... αν εμενα τα 2 μου βγαζουν το σμηγμα ασπουμε και προκαλουν μικρη ξυρανση του δερματος με 60 επρεπε να ελιονε το δερμα μου και ανε χω προβλημα με 2μγ σηκοτι δεν ξερω που με τα 2 επρεπε να ειχα προβλημα απο την προτη κιολας μερα... πες μου ρε σι τι δεν καταλαβα καλα:p

(ανε χω προβλημα με 2μγ σηκοτι δεν ξερω που) ενοω οτι αν εχω με 2μγ προβλημα στο σηκοτι η δεν ξερω και εγω που αλλου χτυπανε αυτα τα χαπια τοτε με τα 60 μγ θα επρεπε να εχω θεμα απο την πρωτη μερα

τα φαρμακα πρωτα απο ολα εχουν να κανουν με τυχη και με ανοχες του καθε οργανισμου.
παραδειγμα καποιος μπορει να μην εχει προβλημα με 60mg αλλα εσυ ακομα και να παθεις κυρωση του υπατος με 2mg.
το συγκεκριμενο σαν ουσια ειναι πολυ τοξικο και τερατογονο.
δηλαδη μακροχρονια ακομα και αν το σταματησεις δεν γνωριζω ποσο ασφαλες θα ειναι να κανεις παιδι.
αυτα δεν στα λεω για να σε τρομαξω,απλα για να εχεις γνωση και να μην βρεθεις προ εκπληξεων.
απο αποτελεσματα στο μαλλι ειναι αποτελεσματικο στα 2 mg και φυσικα θα μειωσει το σμηγμα.

gianniskritikos

New Member
καπα ξερεις αν αδυνατιζει οντως αυτο το φαρμακο και αν ναι αν επιρεαζει μυικη μαζα? διοτι καπου διαβασα κουλα περι αδυνατισματος...¨και κανω γυμ τωρα ειμαι σε ογκο και δεν θελω να μεινω μισος..

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
καπα ξερεις αν αδυνατιζει οντως αυτο το φαρμακο και αν ναι αν επιρεαζει μυικη μαζα? διοτι καπου διαβασα κουλα περι αδυνατισματος...¨και κανω γυμ τωρα ειμαι σε ογκο και δεν θελω να μεινω μισος..
δεν εχω βρει κατι σχετικο.
αλλα το ξανα λεω,δεν αποτελει θεραπεια εφ ορου ζωης,δεν εχω βρει μακροχρονια χρηση,το να ξεκινησεις κατι για εναν χρονο μονο κατα την δικη μου γνωμη ειναι ανωφελο.
τα αποτελεσματα φευγουν πολυ γρηγορα

gianniskritikos

New Member
οπα δηλαδει δεν θα μου αλαξει γενικα τον οργανισμο?? διοτι νομηζα οτι μετα απο μια 6μηνη θεραπια μετα δεν θα ειχα τοσο λιπαροτιτα...ειχε ακουστει εδω μεσα οτι ενας το χρησιμοποιουσε για 6 μηνες και μετα δεν ξαναδε σπυρακι...γιαυτο το λεω

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos είπε:
οπα δηλαδει δεν θα μου αλαξει γενικα τον οργανισμο?? διοτι νομηζα οτι μετα απο μια 6μηνη θεραπια μετα δεν θα ειχα τοσο λιπαροτιτα...ειχε ακουστει εδω μεσα οτι ενας το χρησιμοποιουσε για 6 μηνες και μετα δεν ξαναδε σπυρακι...γιαυτο το λεω

δημιουργησαν αλλα προβληματα

gianniskritikos

New Member
αμα ειναι ετσι τοτε μακιρα μας δεν θα τα παρω τρομοκρατηθηκα λιγο:p περιμενα να τα περνα με 2μγ για κανα 5μηνο να τα κοβα και να ειχε γενικα λιγοτερο λιπαρο δερμα...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα